Το CNN παρουσίασε την συνέντευξη της ως ζωντανή ενώ ήταν «κονσέρβα»

 Σκάνδαλο για την Καμάλα: Το CNN παρουσίασε την συνέντευξη της ως ζωντανή ενώ ήταν «κονσέρβα»

Tο CNN όχι μόνο εξαπάτησε

τον αμερικανικό λαό παρουσιάζοντας μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη ως «ζωντανή» αλλά έκανε και κοπτοραπτική περικόπτοντας περιεχόμενο που θα εξέθετε την υποψήφια πρόεδρο, την οποία είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να εκφράσει πολιτικό λόγο.

Το CNN μετέδωσε υποτιθέμενη ζωντανή συνέντευξη της, μαζί μάλιστα με τον αντιπρόεδρο Τιμ Γουόλς που η ίδια έχει επιλέξει, με την ένδειξη “Live”.

Αποκαλύφθηκε όμως ότι η συνέντευξη ήταν «κονσέρβα» και μάλιστα έλειπαν πολλά λεπτά από τον αρχικό χρόνο τις μαγνητοσκόπησης!

Η Κάμαλα Χάρις τελικά έκανε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη «στέψη» της, φυσικά στο CNN με την δημοσιογράφο Dana Bash την περασμένη Πέμπτη, με τη βοήθεια του αντιπροέδρου της Τιμ Γουόλς, προφανώς για λόγους συναισθηματικής υποστήριξης.

Ακόμα και αν το απόσπασμα που έδειξαν που ήταν το «καλύτερο», δεν εξυπηρέτησε ούτε αυτούς στο CNN ούτε την Κάμαλα Χάρις!

Υπήρχε παντελή απουσία πολιτικών απαντήσεων και προγράμματος και φαινόταν ότι ο μόνος σκοπός ήταν να εμφανιστεί χωρίς να υποστεί κάποια «ζημιά» στην εικόνα της.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη δόθηκε αμέσως μετά τις καταγγελίες του Ρόμπερτ Κένεντι, ότι η υποψήφια των δημοκρατικών είναι ανίκανη να σταθεί στο δημόσιο λόγο γι’ αυτό και δεν έχει τολμήσει να δώσει συνέντευξη, ούτε φυσικά να υποβληθεί σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία προκειμένου να πάρει το χρίσμα.

Ίσως τελικά η Καμάλα Χάρις να είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από τον Τζο Μπάιντεν…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις