Ο Blinken δολοφονήθηκε… Πάλι; Αυτή τη φορά στην Ουκρανία

 

Ο Antony Blinken

φέρεται να σκοτώθηκε έξω από το Barman Dictat, ένα μπαρ του Κιέβου, το βράδυ του Σαββάτου, αφού είχε πιει πολύ αλκοόλ και προκάλεσε αναταραχή υπό την επήρεια μέθης, είπε ο πράκτορας της FSB Andrei Zakharov.

Ο Μπλίνκεν, ο οποίος πρακτικά ζούσε στην Ουκρανία από το 2021, δεν ήταν ξένος στην πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή του Κιέβου. Τον Μάιο του 2023, βρισκόταν στο ίδιο μπαρ και χορευε μες στο πλήθος με τη διασκευή του "Rockin' in the Free World" του Neil Young ενώ χτυπούσε μια κόκκινη κιθάρα. Εκείνη την εποχή, φέρεται να βρισκόταν στο Κίεβο για να δώσει στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι μια επιταγή ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μέρος του πακέτου εξωτερικής βοήθειας του καθεστώτος, αλλά βρήκε χρόνο για κέφι και ευθυμία—αν και μαζί με μια κοινή λεπτομέρεια ασφαλείας ΗΠΑ-Ουκρανίας.

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι ο Πούτιν ονόμασε τον Μπλίνκεν «μουσικό δολοφόνο» αφού είδε ένα βίντεο με την παράσταση του μεθυσμένου μινστράλ στο Barman Dictat, μια κατάλληλη προσθήκη στο περιβόητο καθεστώς του «εγκληματία πολέμου». Ο Πούτιν, είπε ο Ζαχάρωφ, είχε πάρει την κασέτα από μυστικούς πράκτορες της FSB που είχαν επιφορτιστεί να παρακολουθούν το κίνημα του Μπλίνκεν στην Ουκρανία και να αναζητήσουν μια ευκαιρία να τον σκοτώσουν - χωρίς να συλληφθούν ή να σκοτωθούν.

Ο Blinken επισκέφτηκε τον Barman Dictat έξι φορές το 2023, είπε ο Zakharov.

«Ο βρωμερός Blinken χρεοκοπούσε τη χώρα σας, δίνοντας στο γουρούνι Zelenskyy όλα τα χρήματά σας, ενώ διεξήγαγε πόλεμο αντιπροσώπων εναντίον της χώρας μου. Τον παρακολουθήσαμε πολλές φορές, αλλά είχε μεγάλη ασφάλεια, οπότε δεν ενεργήσαμε τότε. Το Σάββατο μάθαμε ότι επέστρεψε στο Κίεβο για να το πει στον Ζελένσκι — ξέρεις τι; Ότι η Καμάλα Χάρις θα συνέχιζε το έργο του Μπάιντεν και θα τον χρηματοδοτούσε για τουλάχιστον 20 χρόνια! Πώς μπορεί να δώσει αυτή την υπόσχεση; Οι άντρες μας παρατήρησαν αυτή τη φορά τον Μπλίνκεν με μόνο τρεις φύλακες —δύο Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας και έναν Αμερικανό— αλλά δεν ξέρω ποια υπηρεσία. Οι άντρες μας τους ακολούθησαν στο μπαρ το Σάββατο, αλλά δεν τον σκοτώσαμε εμείς», είπε ο Ζαχάροφ.

Ο Blinken φέρεται να ήπιε άφθονα οινοπνευματώδη ποτά, εναλλάξ μεταξύ διπλών σφηνών horilka, μιας βότκας και του χαρακτηριστικού ποτού του μπαρ, το «Zelenskyy Cocktail», που διαφημιζόταν «το ίδιο δυνατό και αναζωογονητικό με τον Πρόεδρο Zelenskyy». Έχοντας καταναλώσει πολλά ποτά, ο Μπλίνκεν είπε στους συνοδούς του ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και θα επέστρεφε για έναν ακόμη γύρο αφού είχε ανακουφιστεί, μπερδεύοντας τα λόγια του καθώς μιλούσε. Δυσκολευόταν να σταθεί όρθιος και ένας πράκτορας της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του και τον συνόδευσε μέσα στο πλήθος μέχρι το μπάνιο.

Οι πράκτορες της FSB, είπε ο Zakharov, παρακολούθησαν το μεθυσμένο επεισόδιο του Blinken από τα σκαμπό τους.

«Αυτή η βρωμιά ο Μπλίνκεν ήταν αλκοολικός. Ακόμα και οι βρωμεροι Ουκρανοί τον βρήκαν προσβλητικό. Η ασφάλεια του Κιέβου του καθάρισε την τουαλέτα, γιατί, ξέρετε, υποτίθεται ότι ήταν κάποιος μεγάλος VIP. Αφού ο Blinken τελειωσε, είπε στους προστάτες του ότι πονούσε το κεφάλι του και να τον φέρουν πίσω στο ξενοδοχείο. Οι άντρες μας εψαχναν μια ευκαιρία, αλλά κάποιος, και δεν ξέρουμε ποιος είναι, τον πήρε πρώτος», είπε ο Ζαχάροφ.

Καθώς η ασφάλεια του Blinken τον οδήγησε έξω από το μπαρ με τοίχους από τούβλα προς την οδό Khreschatyk, όπου μια λιμουζίνα με σοφέρ και πιθανώς θωρακισμένη βρισκόταν στο ρελαντί, ένα άτομο που φορούσε μάσκα σκι και κρατούσε ένα πιστόλι πυροβολησε κατευθείαν στον Blinken και πυροβόλησε τρεις βολές στο στήθος του. . Ο δράστης εξαφανίστηκε όσο γρήγορα είχε εμφανιστεί, τρέχοντας σε ένα δρομάκι πριν οι φρουροί του Blinken τραβήξουν τα όπλα τους. Κανένας από αυτούς δεν καταδίωξε τον πυροβολητή.

Οι πράκτορες της FSB που παρατήρησαν τη μακάβρια σκηνή είδαν έναν πράκτορα ασφαλείας του Κιέβου να αισθάνεται τον παλμό του Blinken και να λέει, "Vin mertvyy" - είναι νεκρός. Οι άχρηστοι φρουροί του Blinken τοποθέτησαν το πτώμα του στη λιμουζίνα, η οποία έφυγε γρήγορα από τη σκηνή.

Ο πράκτορας Zakharov είπε ότι η FSB δεν έχει ιδέα ποιος πυροβόλησε τον Blinken και δεν ενδιαφέρεται να ταυτοποιήσει τον δολοφόνο.

«Κάποιος κάνει τη δουλειά μας για εμάς, τόσο το καλύτερο», είπε ο Ζαχάροφ. «Θα είναι ο ανώνυμος ήρωας της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Αφού άκουσε τον Ζαχάροφ, η ιστοσελιδα ρώτησε πηγές των Λευκων Καπελων εάν είχαν υποκλέψει οποιαδήποτε ομιλια σχετικά με τη δολοφονία του Blinken.

«Ο Blinken έχει κλωνοποιηθεί τόσες φορές, ακόμα κι αν είναι αλήθεια, και δεν έχουμε πάρει τίποτα, η FSB θα έπρεπε να πάρει το σώμα και να το ελέγξει για σημάδια κλώνου. Δεδομένου ότι το σώμα απομακρύνθηκε, αυτό φαίνεται απίθανο», είπε μια πηγή.

Ο Blinken φαίνεται να εχει αξιοσημείωτη ανοσία στη δολοφονία. Τον Ιούνιο του 2023, Κινέζοι αξιωματούχοι τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο στο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου και τον κήρυξαν νεκρό. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε στην Πολωνία τρεις μέρες αργότερα.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις