Διαγράφεται η εμβολιολαγνα Α.Λινού για τα εκατομμύρια που αρπαξε το ίδρυμα της από την κυβέρνηση κι ολοι ξερουμε το λογο....!!!

 


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, αποφάσισε την διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος δικαιώνοντας έτσι τον Παύλο Πολάκη για τα όσα έχει καταγγείλει εις βάρος της.

Μάλιστα, ζητήθηκε η παραίτησή της από την βουλευτική έδρα, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για λόγους διαφάνειας. 

Η Αθηνά Λινού έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων ύστερα από την εντολή του Στέφανου Κασσελάκη για διερεύνηση των καταγγελιών εις βάρος της, οι οποίες σχετίζονται με ΜΚΟ της που έχει εισπράξει εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι το νομικό γραφείο στο οποίο είχαν απευθυνθεί οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, ζήτησε χθες από την Αθηνά Λινού και νέα στοιχεία, πέραν δηλαδή από τις 476 σελίδες που είχε καταθέσει η βουλευτής μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

Οι σελίδες περιείχαν τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, αλλά όπως φαίνεται, δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η αποπομπή της.

Η Α.Λινού ήταν η πρωθιέρεια των σκευασμάτων για Covid-19 στην «σκοτεινή» για την Ελλάδα (αλλά και για πολλές χώρες του κόσμου) περίοδο της πανδημίας.

 O Π.Πολάκης ειχε πει «Έχεις στήσει μηχανή για την διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ME ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΛΠ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ-ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ...
    ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !

    Α.Λινού για εμβόλια: «Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους»

    https://www.youtube.com/watch?v=qeSbe4Kg3S4


    ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....ΕΙΠΕ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ?

    ΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΝΟΥ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΜΑ !

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την γλιτωνουν ετσι τα σιχαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις