Οι πεζοναύτες συνέλαβαν τον απόστρατο αντισυνταγματάρχη του στρατού που κατέθεσε κατά του προέδρου Τραμπ

 

 Οι Αμερικανοί πεζοναύτες

υπό τη διοίκηση του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ συνέλαβαν τον απόστρατο συνταγματάρχη του στρατού που κέρδισε την εθνική προσοχή το 2019 κατά την πρώτη παραπομπή του Τραμπ. Ο αντισυνταγματάρχης Alexander Vindman είχε εργαστεί για το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και κατέθεσε χωρίς στοιχεία ότι ο Τραμπ απείλησε να σταματήσει τη βοήθεια για την Ουκρανία (καλό πράγμα, αν ήταν αλήθεια) εάν ο Ζελένσκι δεν εκεγε την αληθεια για τον Τζόζεφ Μπάιντεν και τον νεκρό πλέον γιο του, Χάντερ. .

Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι τα εγκλήματα του Βίντμαν ξεπερνούν το ψέμα υπό όρκο. Είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Vindman, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε λίγο πριν καταθέσει, έλαβε ένα σημαντικό επίδομα συνταξιοδότησης, 3,2 εκατομμύρια δολάρια, ευγενική προσφορά του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Εικοσι απο160.000 δολαρια καθε φορα, καταθέσεις στάλθηκαν σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει η Vindman μήνες μετά την εμφάνισή του στο Καπιτώλιο.Τα Λευκα Καπελα ισχυρίζονται ότι ο Vindman πληρώθηκε αδρά για να δώσει ψευδή μαρτυρία.

«Ο Βίντμαν είναι προδότης, άλλο ένα ξεπούλημα του Deep State. Το ξέραμε το 2019, αλλά μάθαμε για τα χρήματα μέχρι που τον ξαναερευνήσαμε τις προάλλες. Ήταν έξυπνος - δεν ζούσε πάνω από τις δυνατότητές του και καθόταν στα μετρητά. Όταν βγήκε από τις σκιές και ήταν στις ειδήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο τράβηξε το ενδιαφέρον του στρατηγού Smith και έκανε μια πιο βαθιά βουτιά στον Vindman», είπε η πηγή μας.

Χθες το απόγευμα, ο Vindman στο X χειροκρότησε τη σύλληψη του ιδρυτή του Telegram Pavel Durov, τον οποίο οι γαλλικές αρχές κατηγόρησαν ότι επέτρεψε αναρτήσεις ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του, κατά παράβαση της νομοθεσίας της ΕΕ. Γιατί ο Vindman, ο οποίος μισεί την ελευθερία του λόγου, επεσήμανε το θέμα παραμένει άγνωστος, αλλά το αντιαμερικανικό του αίσθημα και η κρυφή απειλή του εναντίον του Elon Musk - «Ο Musk θα έπρεπε να είναι νευρικός», έγραψε - τράβηξε αμέσως την προσοχή του στρατηγού Smith.

Ο στρατηγός Smith, είπε η πηγή μας, άνοιξε ξανά τον φάκελο του Vindman χθες το απόγευμα.

«Δεν πρόκειται μόνο για τον Έλον ή τον Τραμπ. Τα λόγια του ήταν απειλή για όλους τους φιλελεύθερους πατριώτες. Πιθανότατα δεν θα ασχολουμασταν αν είχε κρατήσει το μεγάλο στόμα του κλειστό, αλλά ο στρατηγός Smith είδε το σχόλιό του και έβαλε τη Διοίκηση του Κυβερνοχώρου να ερευνήσει την ιστορία και τα οικονομικά του. Όταν τον ελέγξαμε το 2020, δεν είχε πάρει ακόμα αυτή τη γλυκιά πληρωμή. Αλλά τώρα τα χρήματα είναι εκεί και θα αποδείξουμε ότι ήταν δωροδοκία», είπε η πηγή μας.

Η σύλληψη, πρόσθεσε, έγινε στις 3:00 π.μ. στην κατοικία του Vindman στη Φλόριντα. Οι πεζοναύτες φέρεται να βρήκαν τον Βίντμαν να σκύβει με τα μάτια κλειστά και το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατά του σε μια ντουλάπα κρεβατοκάμαρας.

«Πρέπει να τους άκουσε να περνούν από την πόρτα και έψαξε για ένα μέρος να κρυφτεί. Έτρεμε σαν φοβισμένο ζώο. Το μόνο που έκανε ήταν να γκρινιάζει ξανά και ξανά, «Μα δεν έκανα τίποτα». Ο Βίντμαν είχε έξι πυροβόλα όπλα στο σπίτι και θα μπορούσε να πολεμησει, αλλά είναι δειλός», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς γιατί τα Λευκα Καπελα κινήθηκαν τόσο γρήγορα εναντίον του Vindman, αλλά φαινόταν "αργοι" σχετικά με τη σύλληψη περισσότερων επιφανών Deep Staters που καταστρέφουν σκληρά και επιμελώς την Αμερική εκ των έσω, είπε: «Αργοι; Αυτή είναι η γνώμη σου. Δουλεύουμε μέρα νύχτα».

Ο Βίντμαν μεταφέρθηκε σε μια μονάδα φύλαξης για ανάκριση.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις