«Θεία δίκη»: Ο «Mr. Covid» Α.Φάουτσι νόσησε βαριά από τον «ιό του Δ.Νείλου»

 «Θεία δίκη»: Ο «Mr. Covid» Α.Φάουτσι νόσησε βαριά από τον «ιό του Δ.Νείλου»

Ο Άντονι Φάουτσι,

ο οποίος έγινε το πρόσωπο της καραντίνας και των λοιπών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, νοσηλεύτηκε με τον «ιό του Δυτικού Νείλου».

Ο Φάουτσι, που είναι τώρα 83 ετών, πέρασε έξι ημέρες στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα πριν επιστρέψει στο σπίτι του όπου συνεχίζει να αναρρώνει υπό παρακολούθηση, μετά από μικρή βελτίωση της υγείας του.

Η μόλυνση προήλθε από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού, κάτι που είναι η κύρια αιτία μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Φάουτσι υπήρξε διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και βασικό μέλος της αμερικανικής ομάδας του CDC για τον Covid-19.

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, το οποίο είχε αρχίσει να ερευνά την προέλευση του ιού SARS το 2003, λάμβανε χρηματοδότηση και από το NIAID, υπό την ηγεσία του Φάουτσι, μέσω μίας ΜΚΟ με έδρα τη Νέα Υόρκη, του οποίου πρόεδρος ήταν ένας βρετανικής καταγωγής ζωολόγος, ονόματι Πίτερ Ντάζακ.

Ο Πίτερ Ντάζακ μετείχε αποδεδειγμένα  σε έρευνες χρηματοδοτούμενες από τις  ΗΠΑ μέσω των κινεζικών εργαστηρίων στην παραγωγή θανατηφόρων ιών, ενώ κατόπιν οργάνωσε ένα κύμα παραπληροφόρησης συμπεριλαμβάνοντας και Έλληνες «ειδικούς», για να αποδείξει ότι ο COVID-19 δεν ήταν τεχνητό κατασκεύασμα αλλά προερχόταν από τις νυχτερίδες!

Τα ονόματα των S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, φιγουράρουν στην «επιστημονική μελέτη» με τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» στις 27 Ιανουαρίου 2020 στο biorxiv.org, ένα «αποθετήριο μελετών» που χρηματοδοτήθηκε από τον Zuckerberg του Facebook με αρκετά εκατομμύρια δολάρια και χρησιμοποιήθηκε από τον Ντάζακ για να «αποδείξει» την υποτιθέμενη «νυχτεριδιακή» προέλευση του COVID.

Η συγκεκριμένη «μελέτη» ανέφερε πως ο Covid-19 είχε γεννηθεί από την… φύση και μεταδόθηκε στους ανθρώπους που έτρωγαν νυχτερίδες από την κρεαταγορά της Ουχάν, αθωώνοντας πλήρως τα κινεζικά βιολογικά εργαστήρια που έτσι ή αλλιώς εκτελούσαν παραγγελία από κύκλους των… ΗΠΑ! 

Ουσιαστικά, οι Αμερικανοί (της κυβέρνησης Ομπάμα) προσπάθησαν να καλύψουν ότι αυτοί είχαν χρηματοδοτήσει μέσω του NIAID τα κινεζικά εργαστήρια (το παραδέχθηκε και ο Fauci σε βάρος του οποίου διεξάγεται τώρα έρευνα από την αμερικανική Γερουσία για τον λόγο αυτό).




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Νομιζω οτι οι νεκροι δεν πεθαινουν...
















ΠΗΓΗ





Σχόλια

  1. τον πανε για αποσυρση ...οπως και τον συγγενη του επι ισπανικης γριππης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις