Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Άλεξ Σόρος μάχονται μέχρι θανάτου καθώς η US Corporation και το Ισραήλ καταρρέουν


 Σε κάτι που μοιάζει με μάχη μέχρι θανάτου σε έναν Τιτανικό που βυθίζεται, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Άλεξ Σόρος βρίσκονται τώρα σε κατάσταση ανοιχτού πολέμου ο ένας εναντίον του άλλου. Είναι ένα καλό στοίχημα που ο Σόρος, ο οικιακός σκλάβος του Μπαράκ Ομπάμα και ολόκληρη η παράταξή τους θα χάσουν τον πόλεμο. Ωστόσο, αυτό δεν θα σταματήσει το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία χρωστάει στους ανθρώπους της 200 τρισεκατομμύρια δολάρια και στον υπόλοιπο κόσμο 53,4 τρισεκατομμύρια δολάρια και έτσι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει ως έχει. Το Ισραήλ, εν τω μεταξύ, πρόκειται να καταληφθεί από την Αίγυπτο και την Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση, ενώ το κοινό των ΗΠΑ αποσπάστηκε από αυτόν τον αγώνα, ο στρατός των ΗΠΑ, οι Ρώσοι, η Βρετανική Αυτοκρατορία και οι ασιατικές μυστικές εταιρείες συμφώνησαν σε έκτακτες συναντήσεις Bilderberg συν ΗΠΑ/Κινεζικές στρατιωτικές συναντήσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο να ξεκινήσουν μια οργάνωση μελλοντικού σχεδιασμού. Συμφώνησαν επίσης ότι η US Corporation θα αντικατασταθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Βόρειας Αμερικής.

Τέλος πάντων, ας ξεκινήσουμε με το πολιτικό θέατρο των ΗΠΑ γιατί δείχνει ότι η πολιτική εσωτερική διαμάχη ΗΠΑ και Δύσης οδεύει προς κάποιου είδους κορύφωση. Πηγές της Αμερικανικής Διαστημικής Δύναμης μας λένε τώρα ότι ο Ανώτατος Διοικητής Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να βρίσκεται στη στρατιωτική βάση του όρους Cheyenne. Ισχυρίζονται ότι είναι αυτός που ελέγχει το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Αυτό αποδείχθηκε από το γεγονός ότι όταν ο λεγόμενος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν νοσηλεύτηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο, κανείς στην «κυβέρνηση Μπάιντεν» δεν το γνώριζε. Εάν ο «Μάιντεν» έλεγχε το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ, αυτό θα ήταν αδύνατο.

Σε κάθε περίπτωση, οι πηγές της Διαστημικής Δύναμης λένε ότι ο πραγματικός Τραμπ τρέχει τώρα δύο διαφορετικά avatars του Τραμπ. Το ένα βρίσκεται στο Mar A Largo και διεξάγει την προεκλογική εκστρατεία εναντίον του ψεύτικου Τζο Μπάιντεν. Το άλλο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και συμμετέχει σε όλο το νομικό δράμα εκεί (Θα το εκτιμούσαμε αν οι αναγνώστες στη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα μπορούσαν να ερευνήσουν αυτούς τους ισχυρισμούς). Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι ο Μπάιντεν ελέγχεται επίσης από τα λευκά καπέλα και του λένε να ενεργεί σκόπιμα με τον τρόπο που κάνει για να βοηθήσει να ξυπνήσει περισσότερα πρόβατα.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, το να επιτραπεί στον Τραμπ να καταδικαστεί ως κακούργος για μικρά αδικήματα -ενώ οι άνθρωποι εναντίον του ξεφεύγουν με βασανιστήρια και δολοφονίες παιδιών- είναι μέρος ενός σχεδιου για να ξυπνήσει το ακόμα κοιμισμένο μέρος του πληθυσμού.

 


 Σίγουρα, φαίνεται να έχει αυτό το αποτέλεσμα, ενισχύοντας τη δημοτικότητα του Τραμπ και προκαλώντας τεράστια εισροή δωρεών.

Το δράμα θα συνεχιστεί. Ο Άλεξ Σόρος έχει αναλάβει πλέον την αριστερή προπαγανδιστική μηχανή και παλεύει να εκδικηθεί την εκτέλεση του πατέρα του Τζορτζ Σόρος από τον Ντόναλντ Τραμπ. Το έδειξε όταν έγραψε στο Twitter στους υπηρέτες του ότι «οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να αναφέρουν τον Τραμπ ως καταδικασμένο εγκληματία σε κάθε ευκαιρία. Η επανάληψη είναι το κλειδί…» Αυτό είναι κατευθείαν από το βιβλίο του αρχηγού της ναζιστικής προπαγάνδας Joseph Goebbels.

 https://x.com/AlexanderSoros/status/1796614879656267871?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1796614879656267871%7Ctwgr%5E6ee112305ed232f8ae49a53a7a27c142a1634bd0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fpolitical%2Fgeorge-soros-son-reveals-next-propaganda-weapon-aimed-american-people

 Η συμμαχία των λευκών καπέλων απάντησε με καταιγισμό διαρροών για τον Τζορτζ Σόρος και το κακό για το οποίο ευθύνεται. Τα παρακάτω βίντεο μας λένε τα εξής:

Το 1993 ο Σόρος συνέστησε το ΝΑΤΟ να διεξάγει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας χρησιμοποιώντας πληθυσμούς της Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Σόρος βρίσκεται πίσω από την παγκόσμια εισβολή λαθρομεταναστών.

Ο Έλον Μασκ λέει ότι ο Τζορτζ Σόρος «μισεί βασικά την ανθρωπότητα» και ότι κάνει πράγματα που «διαβρώνουν τον ιστό του πολιτισμού».

Ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδότησε την επανάσταση στην Ουκρανία και πολλές άλλες έγχρωμες επαναστάσεις.

Έγγραφα που διέρρευσαν από το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του εξηγούν πώς έλεγχε τις εκλογές και τις ξένες κυβερνήσεις στην Ευρώπη και αλλού. Το σχέδιό του ήταν να καταστρέψει την Ευρώπη με τα ανοιχτά του σύνορα καθώς και να καταστρέψει την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Είναι ο Σόρος και οι χειριστές της Χαζαρικής Μαφίας που πληρώνουν όλους τους ξένους στρατιωτικής ηλικίας για να πλημμυρίσουν την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

 


 


 


 


 


 


 


 Η συμμαχία έχει επίσης δημοσιεύσει προηγουμένως αποσιωπημένα email σχετικά με τον Μπαράκ «Thunder of Satan» Ομπάμα συμπεριλαμβανομένου αυτού:

«Ένα νεαρό αγόρι 5 ετών. Θα φτιάξει τον τέλειο βραδυ για τον πρόεδρο. Θα φτάσει από τη Ρουμανία την Τρίτη. Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος θα είναι ευχαριστημένος». Τα ονόματα που αναφέρονται στην έκθεση δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα who's who στην αμερικανική πολιτική και το Χόλιγουντ:

·         Μπιλ Κλίντον

· Χίλαρι Κλίντον

· Τιμ Κέιν

· Ελίζαμπεθ Γουόρεν

· Τζίμι Κάρτερ

· Χάρι Ριντ

·         Μπεν Άφλεκ

· Κόρι Μπούκερ

· Αλ Φράνκεν

· Νάνσυ Πελόζι

 

 https://amg-news.com/wikileaks-bombshell-obama-ran-pedophile-ring-out-of-the-white-house-the-leaked-email/

 Η αποκάλυψη των βασανιστηρίων και των δολοφονιών παιδιών είναι ο λόγος που οι ηγέτες του KM κυριολεκτικά παλεύουν για τη ζωή τους. Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. «Φοβάται άδικα για το τι έρχεται για αυτόν και τους παιδόφιλους φίλους του», λέει μια πηγή της CIA. Σύμφωνα με το BBC, ο Ντε Νίρο συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις γαλλικές αρχές το 1998, αφού βρέθηκε στο «μικρό μαύρο βιβλίο» και στη λίστα των πελατών του Ζαν-Πιερ Μπουρζουά, επικεφαλής μιας διεθνούς επιχείρησης εμπορίας ανθρώπων/παιδιών. Η υπόθεση αποκάλυψε τις βάναυσες μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν για να παγιδευτούν νεαρές γυναίκες, μερικές ακόμη και 15 ετών. Ο Ντε Νίρο παραδέχτηκε ότι πορνευόταν με τις γυναίκες στις οποίες του σύστησε η Μπουρζουά.

 

 

 Αυτός είναι ο λόγος που πριν από δύο μήνες είπε ότι αν κερδίσει ο Τραμπ θα «έρθει να με ψάξει».

 


 Τώρα λέει ότι «η κυβέρνηση θα χαθεί από τη γη» εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ

 


 Οι Ασιατικές Μυστικές Εταιρείες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Μια μεγάλη ομάδα με δεκάδες εκατομμύρια μέλη και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες δολοφόνους έχει τεθεί υπό νέα ηγεσία.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις