Άραγε γιατί ο κάμεραμαν δεν έπεσε κάτω από τις σφαίρες στην απόβαση D-day...?

 

Άραγε γιατί

ο κάμεραμαν δεν έπεσε κάτω από τις σφαίρες και γιατί είναι τόσο καθαρός και χαμογελαστός;

Ήταν στην Νορμαδία ή αλλού; Αν ήταν πραγαμτικά στην Νορμαδία με τις εικόνες που έφτιαξε, τότε κάτι τρέχει, αλλά θα το δείτε πιο κάτω στο βίντεο.

Η ιδέα ότι ο πόλεμος βασίζεται σε ψευδώς δημιουργημένα στοιχεία (αυτό που θα ονομάζαμε σήμερα ψεύτικες ειδήσεις) ταιριάζει με τη άποψη πολλών συνωμοσιολόγων ότι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η μεγαλύτερη εξαπάτηση όλων των εποχών και ότι η παραγωγή πολεμικών ταινιών (την οποία ονομάζουμε Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο) δημιούργησε το άλλοθι για την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ και τη μεταφορά του εβραϊκού πληθυσμού στην Παλαιστίνη.

Στο παρακάτω βίντεο ένας Ολλανδός ερευνητή δείχνει εικόνες εκείνης της δοξασμένης απόβασης της D-Day στη Νορμανδία. Εκείνη τη μεγάλη μέρα που θα οδηγούσε στην απελευθέρωση από τα συμμαχικά στρατεύματα. Σκεφτείτε το πραγματικά και αναρωτηθείτε, οι εκπαιδευτές δεν καθορίζουν το μεγαλύτερο μέρος της αντίληψής μας;


 

Το γιατί βομβάρδισαν τις γερμανικές πόλεις για να δολοφονήσουν τον γερμανικό λαό και να τον κοντίνουν, είναι άλλο θέμα.

Η ιστορία που μας δίδαξαν είναι μέρος της κινηματογραφικής εταιρείας που δημιούργησε το κράτος του Ισρήλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΛΊΓΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΌ ΕΡΕΥΝΗΤΉ.... ΑΛΛΆ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΊ ΟΛΛΑΝΔΟΊ ΗΤΑΝ NSB'ers,ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ ΝΑΖΗΔΕΣ ΧΑΖΑΡΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΉ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΓΕΝΝΗΜΈΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΏΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΊΓΚΙΠΑ ΒΕΡΝΑΡΔΟ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ.
    ΣΉΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΈΤΟΙΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝSB'ers ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΊΑ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΉ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΚΕΣΤΆΠΟ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΊΩΤΟ ΑΦΟΥ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΊΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΉΘΗΚΕ ΤΟ ΚΌΛΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΌΛΠΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΙΘΎΝΟΝΤΕΣ ΝΟΕΣ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.
    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΚΠΑΙΔΕΎΤΗΚΑΝ ΕΞ ΑΠΑΛΏΝ ΟΝΎΧΩΝ ΑΠΟ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΌ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΡΟΖΕΝΦΕΛΝΤ/ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΊΑ!

    Ο ΦΎΡΕΡ ΟΝΌΜΑΖΕ ΤΟΝ ΧΙΜΛΕΡ ΧΑΊΔΕΥΤΙΚΑ Ο "IGNATIUS LOYOLA " ΚΑΘΌΤΙ Ο ΧΙΜΛΕΡ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΊΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ ΧΕΣΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ07 Ιουνίου, 2024 23:29

    Εμείς στήσαμε τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και δεν επιλέξαμε τυχαία ούτε την ημερομηνία και την ώρα για την σκηνοθετημένη απόβαση στην Νορμανδία 6/6 και 6π.μ. ούτε και τίποτα από ότι συνέβη,όλα ήταν προσχεδιασμένα από εμάς.Οι Χίτλερ και Στάλιν εκπαιδεύτηκαν παιδιόθεν,ο Χίτλερ νηπιόθεν λόγω καταγωγής,από τα οργανά μας για τον μελλοντικό τους ρόλο όπως και ο μεθύστακας Τσώρτσιλ και ο Ρόζενφελτ/Ρούζβελτ εβραϊκής καταγωγής από την Ολλανδία,όπως και ο Χίτλερ-Ρότσιλντ από την Αυστρία.Εμείς δημιουργήσαμε την Βρετανική αυτοκρατορία και εν συνεχεία εμείς την διαλύσαμε,εμείς δημιουργήσαμε εκ του μηδενός τις η.π.α. και τώρα τις διαλύουμε και αυτές.Εμείς ελέγχουμε το city του Λονδίνου,όλες τις κεντρικές τράπεζες παντού στον κόσμο,το Βατικανό(Ο Χίτλερ-Ρότσιλντ πράγματι αποκαλούσε τον Χίμλερ "ο Ignatius Loyola μου"),τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,την κομμουνιστική Κίνα και όλες τις μασονικές στοές παντού στον κόσμο.Εμείς στήσαμε και τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος έληξε στις 11/11 στις 11π.μ. και τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για αυτόν.Εμείς στήσαμε και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος τώρα ξεκινάει.Θα δείτε τι σας περιμένει εσάς τα γκοήμ μετά από αυτόν και την εγκαθίδρυση της δικής μας νέας τάξεως πραγμάτων με βάση την κομμουνιστική Κίνα όπου έχουμε και την βάση της αόρατης για τις αδαείς μάζες παγκόσμιας κυβερνήσεως μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις