Το παλιοτομαρο δηθεν δάκρυσε όταν του είπαν ότι «θα εκτίσει ποινή φυλάκισης» για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

 

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι δάκρυσε

κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Κογκρέσο τη Δευτέρα, αφού του είπαν ότι ανήκει πίσω από τα κάγκελα και ότι θα εκτίει ποινή φυλάκισης στο μέλλον.

Ο Φάουτσι εμφανιζόταν ενώπιον της Υποεπιτροπής Επιλογής Βουλής για την πανδημία του Covid, η οποία αναζητούσε για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα να προσδιορίσει τη σκοτεινή προέλευση της πανδημίας.

Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene (R-GA) είπε στον Fauci ότι «ανήκει στη φυλακή» και ότι ξέρει ότι η μαρτυρία του ήταν γεμάτη ψέματα.

«Θα πρέπει να σας προτείνουμε να διωχθείτε… για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», είπε η Ρεπουμπλικανή βουλευτής της Τζόρτζια στον Φαούτσι.  

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η «αποκρουστική, κακή επιστήμη» του πρώην διευθυντή του NIH οδήγησε τα παιδιά στο σχολείο να πρέπει να υπομείνουν το μάθημα με μάσκες, προκαλώντας επιζήμιες επιπτώσεις στα παιδιά.

Λίγο μετά τις ισχυρές κατηγορίες του MTG, ο Fauci άρχισε να λυγίζει και ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών στο οποίο ενεπλάκη η οικογένειά του.

«Εγώ ο ίδιος, οι τρεις κόρες μου, δέχτηκαν αξιόπιστες απειλές για τη ζωή τους, που οδήγησαν σε συλλήψεις διαφορετικών ατόμων», είπε. «Αξιόπιστες απειλές κατά του θανάτου σημαίνει κάποιον που ήταν σαφώς καθ’ οδόν προς τη δολοφονία».

«Είναι πολύ ενοχλητικό για μένα», συνέχισε. «Είναι ακόμη πιο ενοχλητικό γιατί εμπλέκουν τη γυναίκα μου».

Τα στοιχεία που διέρρευσαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας αποκαλύπτουν ότι η ομάδα του Άντονι Φάουτσι κέρδισε ένα τεράστιο ποσό 710 εκατομμυρίων δολαρίων σε δικαιώματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τεράστια ποσά μετρητών διοχέτευσαν στην ομάδα του Fauci από την Big Pharma – και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα καταγεγραμμένα mainstream media αρνούνται να καλύψουν την ιστορία.

Ο Fauci έχει περάσει όλη του την καριέρα απολαμβάνοντας την προστασία των mainstream media που ήταν συνένοχοι στα εγκλήματά του.

Τα πτώματα χιλιάδων παιδιών που σκοτώθηκαν από τον Δρ Άντονι Φάουτσι σε παράνομα ιατρικά πειράματα αποκαλύφθηκαν στο Χόθορν της Νέας Υόρκης, ενισχύοντας την υπόθεση για να κατηγορηθεί ο πρώην διευθυντής του NIH για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα κατά παιδιών.

Με τον ίδιο τρόπο που τα εγκλήματα του Ναζί Δρ. Josef Mengele φρίκιασαν τον κόσμο όταν αποκαλύφθηκαν οι θηριωδίες του μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το εύρος και η εμβέλεια των φρικιαστικών πειραμάτων του Fauci σε ζώα και παιδιά αφήνουν τους ερευνητές έκπληκτους..

Τελικά τα ψέματα με τα οποία μας τάισαν ήταν τόσα πολλά που θεωρούμε πως θα έρθει η στιγμή που τελικά θα σπάσει η μεμβράνη και θα δει ο κάθε πικραμένος πόσο πολύ τον κορόιδεψαν και έπαιξαν με τη ζωή του.. Και τότε να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν όλοι αυτοί… Πάντως το να βγαίνει τώρα τόση αλήθεια από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, κάθε άλλο παρά απαισιόδοξα θα πρέπει να το εκλάβουμε…

Αντίθετα θα πρέπει να σκεφτούμε πως πλησιάζει η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων στο ευρύ κοινό, όπως πλησιάζει και η τιμωρία όλων αυτών που ενεπλάκησαν σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας… Καιρός γαρ εγγύς…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Ιουνίου, 2024 13:58

    ΤΟ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΔΑΚΡΥΣΕ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΥΤΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.
    GITMO !!! OHHH YEEEAAA !
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.
    ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ,ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΎΝ.
    Ε !
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις