Απόφαση ορόσημο Β.Πούτιν: Kτυπήστε αμερικανικές βάσεις και στόχους του ΝΑΤΟ σε όλο τον κόσμο....!!!

 

Τέλος η παθητική στάση της Ρωσίας!

Στο στόχαστρο 900 βάσεις των ΗΠΑ -Μεντβέντεφ “Θα κτυπήσουμε τους κοινούς μας εχθρούς”

Επί 3,5 ώρες ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, ενημέρωνε τους ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ για την αλλαγή στάσης της Μόσχας απέναντι στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ.

Η Ρωσία θα εξοπλίσει πλέον όλους τους εχθρούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για να κτυπήσουν αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και στόχους ανά τον κόσμο σε μια εφαρμογή του δόγματος “ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου”.

Xαρακτηριστικό της κρισιμότητας της ανακοίνωσης – που όμοια της δεν είχε υπάρξει μέχρι τώρα – είναι το γεγονός πως οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι έδειχναν εξαιρετικά ανήσυχοι στο άκουσμα της είδησης.

Στο Κρεμλίνο αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε στην Δύση να έλαβαν το μήνυμα Πούτιν»!

Το μέλος της Κρατικής Δούμας Leonid Slutsky πρόσθεσε πως “η υπομονή της Ρωσίας είναι σίγουρα μεγάλη. Αλλά δεν είναι απεριόριστη”.

«Η Ρωσία θα δώσει όπλα μεγάλου βεληνεκούς σε διάφορες περιοχές του κόσμου, από όπου θα υπάρξουν ευαίσθητες επιθέσεις εναντίον χωρών που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία».



Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη Β.Πούτιν με αγγλικούς υπότιτλους

 

 

Β.Πούτιν: “Κτυπήστε αμερικανικές βάσεις σε όλο τον κόσμο”

Η Ρωσία μπορεί να παραδώσει όπλα μεγάλου βεληνεκούς σε περιοχές του κόσμου, από τις οποίες θα ακολουθήσουν ευαίσθητες επιθέσεις σε κράτη που προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία τόνισε ο Β.Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωσε στις 5 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη σε συνάντηση στο Lakhta Center με δημοσιογράφους και επικεφαλής των κορυφαίων ειδησεογραφικών πρακτορείων του κόσμου.

 
«Γιατί εμείς δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προμηθεύσουμε με όπλα ίδιας ισχύος εκείνες τις περιοχές του πλανήτη όπου θα στοχοποιηθούν ευαίσθητες υποδομές εκείνων των χωρών που το κάνουν αυτό προς τη Ρωσία;», ήταν τα ακριβή λόγια του Β.Πούτιν όταν ερωτήθηκε σχετικά με τα πλήγματα εντός της ρωσικής επικράτειας με δυτικά όπλα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο κόσμος βρίσκεται στο κατώφλι ενός Γ’ΠΠ.

Υπάρχουν περίπου 900 αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις ανά τον κόσμο. Xωρίς να υπολογίζονται οι βρετανικές οι οποίες, όπως έχουμε ήδη πει, βρίσκονται στο στόχαστρο.

Ποιες επιλογές εξετάζουν οι Ρώσοι:

Μέση Ανατολή, Συρία, Ιράκ, Υεμένη εξοπλισμός Χεζμπολάχ-Χούθι με βαλλιστικούς πυραύλους, drones και αντιπλοϊκούς πυραύλους με στόχο τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα
Λατινική Αμερική
Υποστήριξη “εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων” ανά τον κόσμο όχι μόνο στην Αφρική, αλλά και στην Ευρώπη όπως Βόρεια Ιρλανδία, Σκωτία, Ουαλία, Καταλονία, τη Χώρα των Βάσκων, την Κορσική, τη Βαυαρία, το Τιρόλο, τη Σιλεσία, τη Φλάνδρα, γαλλικές αποικίες όπως Νέα Καληδονία και άλλες περιοχές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις