Η JAG "φορεσε γραβατα" στη Shenna Bellows για προδοσία

 

Η ντροπιασμένη υπουργός Εξωτερικών του Μέιν,

Shenna Bellows, έλαβε ένα ασυνήθιστο ταξίδι στον κάτω κόσμο στις 26 Μαΐου καθώς κρεμάστηκε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο επειδή διέπραξε προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Όπως αναφέρθηκε, μια στρατιωτική επιτροπή βρήκε την Bellows ένοχη μια εβδομάδα νωρίτερα και συνέστησε την JAG να επιβάλει τη μέγιστη ποινή. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ετυμηγορία εξόργισε την κουμπάρα του Deep State, η οποία πέρασε τις τελευταίες έξι ημέρες της ζωής της κλαίγοντας ανεξέλεγκτα και ικετεύοντας για μια ευκαιρία να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στον Joseph R. Biden.

Ο ναύαρχος Κράνταλ, γνωστος για τους πνευματισμούς και το χιούμορ, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Bellows και στάθηκε δίπλα της ενώ καλούσε τον Λευκό Οίκο, μιλησε με έναν χειριστή και είπε ότι χρειαζόταν ο Μπάιντεν να συζητήσει για την ελευθερία της. «Δεν υπάρχει ο Τζόζεφ Μπάιντεν εδώ», της είπαν και έκλεισε το τηλέφωνο. Ο ναύαρχος της γνωστοποίησε τα νέα: ο Μπάιντεν δεν είχε ποτέ πατήσει το πόδι του στον πραγματικό Λευκό Οίκο, αλλά αν τον είχε, θα είχε συλληφθεί, δικαστεί και εκτελεστεί αμέσως ως εγκληματίας πολέμου. Ο ναύαρχος την ενθάρρυνε να προετοιμαστεί για έναν «μακρυ υπνάκο».

Αυτή η εικονα ήρθε λίγο μετά τις 10:00 π.μ. της 26ης Μαΐου, μετά το γεγονός ότι η Bellows συζητούσε πυρετωδώς για τη ζωή της πάνω από την αγχόνη με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό της και έναν μαύρο σάκο που κάλυπτε το κεφάλι της.

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις», φώναξε η Μπέλοους.

«Θα ζητήσετε συγγνώμη από τον Πρόεδρο Τραμπ και θα του ζητήσετε συγχώρεση;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Ναι, ναι θα το κάνω», απάντησε η Μπέλοους.

«Θα βγείτε στην τηλεόραση για να πείτε ότι ο Τραμπ δεν είναι εξεγεριστής και ότι κάνατε λάθος που θέλατε να κρατήσετε το όνομά του μακριά από το ψηφοδέλτιο; Θα πεις ότι λυπάσαι όλους τους κατοίκους του Μέιν και των Ηνωμένων Πολιτειών;» είπε ο ναύαρχος Crandall.

Εκείνη κούνησε το κεφάλι της με σακούλα δυνατά. «Ναι, ναι, ναι… θα τα κάνω όλα αυτά. Ό,τι ζητήσεις. Δεν θέλω να πεθάνω».

«Το μόνο χειρότερο πράγμα από έναν προδότη, κρατούμενη Bellows, είναι ένας δειλός προδότης», είπε συγκαταβατικά ο ναύαρχος. «Τουλάχιστον να έχετε το θάρρος να σταθείτε στις αρχές σας και να αντιμετωπίσετε το θάνατο θαρραλέα».

«Ω, Θεέ μου, όχι», φώναξε.

«Μην φέρεις το όνομά Του σε αυτό. Δεν πιστευεις σε Αυτον."

Ο ναύαρχος έδωσε εντολή στον δήμιο πίσω από τη Bellows να ανοίξει την πόρτα κάτω από τα πόδια της που έτρεμαν.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Είναι όλοι ίδιοι», είπε ο ναύαρχος σε μερικούς αξιωματικούς των Λευκών Καπέλων που ήταν παρόντες.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 






ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Ιουνίου, 2024 10:09

    ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΧΗ ,ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ ,ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΆΣΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις