ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ"....!!!

Στην απόλυτη τρέλα ΗΠΑ - ΝΑΤΟ χορεύουν στο χείλος της αβύσσου ενώ η Ρωσία ετοιμάζει πυρηνικά όπλα και το «Χέρι του Νεκρού»  

Είναι σαφές πως

οι ενέργειες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία  ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου στη Ρωσία.
Οι επιθέσεις σε στρατηγικά σημεία της Μόσχας, ιδιαίτερα στους σταθμούς ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης, καθώς και η ανοιχτά δηλωμένη υποστήριξη του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg σε επιδρομές με όπλα μεγάλης εμβέλειας καθιστούν ξεκάθαρο τι σχεδιάζει να κάνει η συλλογική Δύση.
Πολιτικοί, όπως ο Jens Stoltenberg σίγουρα δεν είναι εκείνοι, που αποφασίζουν, αλλά χρησιμεύουν ως επί το πλείστον ως εκπρόσωποι των πραγματικών κέντρων λήψης αποφάσεων, επισημαίνει ο γνωστός στρατιωτικός αναλυτής Drago Bosnic.
Ωστόσο, οι απειλές του προς το Κρεμλίνο δείχνουν τελικά τις πραγματικές προθέσεις του πιο επιθετικού συνασπισμού στον κόσμο.
Οι τελευταίες δηλώσεις των πραγματικών ηγετών των χωρών του ΝΑΤΟ δείχνουν ότι η συλλογική Δύση είναι απελπισμένη και στην προσπάθειά της να αποτρέψει την ήττα του καθεστώτος διακινδυνεύει ένα άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία, δηλαδή τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ρωσία ετοιμάζει τα Τακτικά Πυρηνικά Όπλα (TNW)

Αυτό δεν αφήνει στη Ρωσία άλλη επιλογή από το να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Πρόσφατα πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις που περιελάμβαναν προσομοιωμένη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων (TNWs).
Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς το Κρεμλίνο κατέχει όχι μόνο το πιο ισχυρό στρατηγικό οπλοστάσιο του κόσμου, αλλά διαθέτει επίσης τον μεγαλύτερο αριθμό TNW, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών οβίδων για τους σχηματισμούς πυροβολικού του.
Αυτό κάνει το ήδη πανίσχυρο ρωσικό πυροβολικό απόλυτα τρομακτικό.
Έτσι, όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin λέει «ακόμα δεν έχετε δει τίποτα», έτσι ακριβώς θα έπρεπε να ερμηνεύεται από τη Δύση, επισημαίνει ο Bosnic.
Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα επεδίωκε μία τέτοια κλιμάκωση αλλά η Δύση δείχνει να βυθίζεται στην απόλυτη τρέλα.
«Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους ηγέτες της realpolitik και να λαμβάνουν λογικές αποφάσεις», σημειώνει με έμφαση ο στρατιωτικός αναλυτής.
Από την άλλη πλευρά, ενώ η ρωσική ηγεσία προσπάθησε προηγουμένως να διατηρήσει επαφή για να αποφύγει μια καταστροφή παγκόσμιων διαστάσεων, τώρα συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν είναι μόνο μάταιο, αλλά και αντιπαραγωγικό, αν όχι και αυτοκαταστροφικό.
Συνηθισμένο να εισβάλλει σε μεγάλο βαθμό ενάντια σε αβοήθητους αντιπάλους το ΝΑΤΟ έχει απομακρυνθεί εντελώς από την πραγματικότητα.
Αν και τώρα προκαλεί έναν αντίπαλο ισοδύναμο, εάν όχι ανώτερο, το ΝΑΤΟ εξακολουθεί να ζει με την ψευδαίσθηση ότι ανώτερο και πως θα επικρατήσει.
sumbarine.jpg

Η Ρωσία αναγκάζεται να μιλά ανοιχτά για πυρηνικό πόλεμο

Αυτό αναγκάζει τη Μόσχα να μην ξεκινήσει διάλογο αλλά να μιλήσει ανοιχτά για την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ.
«Ιστορικά, το Κρεμλίνο προσπαθούσε πάντα να κρατά τις συζητήσεις γι' αυτό το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, όπως συνηθίζεται για όσους εξακολουθούν να τιμούν τη διπλωματική εθιμοτυπία.
Ωστόσο, καθώς η αντίληψη της πολιτικής Δύσης για την εξωτερική πολιτική είναι πλέον ισοδύναμη με ληστεία και πειρατεία, και αυτό έχει καταστεί μάταιο», υποστηρίζει ο Bosnic.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία προειδοποιεί τώρα για τις προετοιμασίες του ΝΑΤΟ για πυρηνικό πόλεμο.
Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό και τις υπηρεσίες πληροφοριών, η εμπόλεμη συμμαχία συμμετέχει κρυφά σε στρατιωτικές ασκήσεις που περιλαμβάνουν προετοιμασίες για πιθανά πυρηνικά χτυπήματα στη Ρωσία.

tnw.jpg

Η Μόσχα λαμβάνει πυρηνικά μέτρα – Τελευταία προειδοποίηση σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ

Ο στρατηγός Vladimir Kulishov, Πρώτος Αναπληρωτής Διευθυντής της FSB και Επικεφαλής της Συνοριακής Υπηρεσίας, το είπε στην πραγματικότητα σε πρόσφατη συνέντευξη.
Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο μια μαζική αύξηση της δραστηριότητας του ΝΑΤΟ γύρω από τα σύνορα της Ρωσίας, αλλά και τις προαναφερθείσες πυρηνικές ασκήσεις που η Βορειοατλαντική Συμμαχία προσπαθεί να αποκρύψει.
«Κοντά στα ρωσικά σύνορα, αυξάνονται οι αναγνωριστικές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ, κλιμακώνεται η ένταση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης μάχης των στρατευμάτων της συμμαχίας, κατά την οποία επεξεργάζονται σενάρια για τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης πυρηνικών επιθέσεων στο έδαφός μας», δήλωσε ο στρατηγός Kulishov σε συνέντευξή του στο RIA Novosti, προσθέτοντας: «Η κατάσταση απαιτεί τη λήψη κατάλληλων μέτρων για την προστασία και την ασφάλεια των συνόρων μας».
Πολλοί στην Δύση μπορεί να αγνοήσουν ή ακόμη και να απορρίψουν τα λόγια του, αλλά φαίνεται ότι ο Ρώσος στρατηγός δεν χρειάστηκε καν να πει τίποτα, καθώς οι ίδιοι οι ηγέτες της ΕΕ/ΝΑΤΟ το επιβεβαιώνουν ουσιαστικά καθημερινά.
Συγκεκριμένα, αφού ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron υποστήριξε τη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς που προέρχονται από το ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden εντάχθηκε στη «χορωδία» εκείνων που ξαφνικά θέλουν να ανατινάξουν τον κόσμο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, αν και πρόκειται για απλή τυπικότητα σηματοδοτεί μια ανησυχητική αλλαγή στη ρητορική.
iskander_2.jpg

Τρέλα: Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για χτύπημα στη χώρα με το μεγαλύτερο θερμοπυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο

Ενώ η Ουάσιγκτον προσπαθούσε προηγουμένως να διατηρήσει ένα επίπεδο «εύλογης άρνησης», τώρα μιλά ανοιχτά για χτυπήματα σε μια χώρα με το μεγαλύτερο θερμοπυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο.
Ως δεύτερες μόνο μετά τη Ρωσία όσον αφορά τα δικά της στρατηγικά όπλα, οι ΗΠΑ έχουν τεράστια ευθύνη.
Ωστόσο, αντί να είναι πολύ πιο προσεκτική στις δηλώσεις και τις πράξεις της η αμερικανική ηγεσία κάνει το ακριβώς αντίθετο.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin και ο υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov προειδοποιούν για μια τέτοια συμπεριφορά εδώ και χρόνια και συνεχίζουν να το κάνουν ακόμη και τώρα.
nuk_2.jpg

«Δυστυχώς, τέτοια λογικά μηνύματα φαίνεται να πέφτουν στο κενό. Ακόμη χειρότερα, το ΝΑΤΟ όχι μόνο συνεχίζει να τα αγνοεί, αλλά κλιμακώνει τις επιθέσεις στα ρωσικά συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης μέσω των ουκρανών.
Τέτοια συστήματα δεν διαδραματίζουν κανένα ρόλο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Μόσχας στην Ουκρανία, πράγμα που σημαίνει ότι το καθεστώς του Κιέβου σίγουρα δεν θα εισήλθε στον κόπο να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις και τους πόρους του, που είναι ήδη πολύ αραιοί στις γραμμές του μετώπου που καταρρέουν για τέτοιες επιθέσεις – εκτός και αν διαταχθεί από ΝΑΤΟ, ΗΠΑ», παρατηρεί ο στρατιωτικός αναλυτής.
Προφανώς, το κίνητρο του ΝΑΤΟ να το κάνει αυτό θα ήταν να μειώσει την ικανότητα της Ρωσίας να ανιχνεύει και να παρακολουθεί πιθανά πυρηνικά χτυπήματα.
nuk_1.jpg

Το ΝΑΤΟ δεν ακούει και η Ρωσία ετοιμάζει τα Bulava και το «Χέρι του Νεκρού»

Ωστόσο η Βορειοατλαντική Συμμαχία φαίνεται να έχει ξεχάσει το σύστημα «Περίμετρος» της Μόσχας (γνωστό στο ΝΑΤΟ ως «το Χέρι του Νεκρού») που εξασφαλίζει αντίποινα ακόμη και στην περίπτωση που ολόκληρη η ρωσική ηγεσία σκοτωθεί σε ένα πιθανό «χτύπημα αποκεφαλισμού».
bulava_2.jpg

Επιπλέον, τα παγκόσμιας κλάσης πυρηνικά υποβρύχια του Κρεμλίνου εξασφαλίζουν επίσης αποτροπή ακόμη και αν ο γίγαντας της Ευρασίας έπαυε να υπάρχει.
«Τα οκτώ SSBN κλάσης Borei φέρουν το καθένα 16 SLBM R-30 Bulava, ενώ κάθε πύραυλος είναι οπλισμένος με έως και δέκα θερμοπυρηνικές κεφαλές MIRV 150 κιλοτόνων.
Για να το δούμε αυτό, η βόμβα της Hiroshima ήταν 15 κιλότονοι.
Όποιος αντέχει, ας κάνει τη μαθηματική πράξη», καταλήγει ο Bosnic.

Το «Χέρι του Νεκρού»

Το γνωστό στη Δύση ως «Νεκρό χέρι», όταν ενεργοποιηθεί, εκτοξεύει αυτόματα μεγάλο αριθμό πυραύλων σε καθορισμένους στόχους (σύμφωνα με ορισμένα δεδομένα, έως και το 30% όλων των ICBM με πυρηνικές κεφαλές που έχει η Ρωσία), το οποίο, για προφανείς λόγους, θα οδηγήσει σε ολοκληρωτική καταστροφή του εχθρού.
Σε μια κρίση που μπορεί να σημαίνει ένα πρώτο χτύπημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ή στρατιωτικοί διοικητές, θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν την «Περίμετρο».
Η «Περίμετρος» θα εγγυάται ότι, η Ρωσία θα μπορούσε να απαντήσει ακόμη και αν εξουδετερωθούν όλες οι ένοπλες δυνάμεις της.

dead.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Η Κίνα θα μπορούσε ενδεχομένως να βάλει φρένο ακόμη και να ανατρέψει την κατάσταση υπέρ του συμφέροντος και της χειροπρακτικής λογικής· από αυτό το προεκλογικό παιχνίδι του ολέθρου, αλλά για άλλη μια φορά κάνουν τους «Κινέζους».
    Συμφέρει(!) ἠ κάποιος άλλος κινεί τα νήματα πίσω από την κόκκινη κουρτίνα;

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΕΡΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ02 Ιουνίου, 2024 23:13

    Η τελευταία φορά που έγινε μαζική χρήση πυρηνικών όπλων ήταν το 9.600π.χ. στην γνωστή Ατλαντίδα με τα γνωστά αποτελέσματα,τώρα που το ίδιο ιερατείο κινεί τα νήματα πίσω από την κόκκινη κουρτίνα θα παρακολουθήσουμε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=Mi5DJSnvbFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς! Τα κατακάθια-απομεινάρια των Ατλάντων και το άσβεστο μίσος τους έχει πλημμυρίσει την ψεκασμένη ατμόσφαιρα και μόνον οι βαθιά υπνωτισμένοι δεν το νιώθουν.

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις