Τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τρεις από τους δώδεκα ενόρκους Deep State που έκριναν παράνομα ένοχο τον Πρόεδρο Τραμπ

 

Τα Λευκα Καπελα

το Σαββατοκύριακο εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις από τους δώδεκα ενόρκους του Deep State που έκριναν παράνομα τον Πρόεδρο Donald J. Trump ένοχο για 34 κατηγορίες παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Το τρίο -δύο άντρες και μια γυναίκα- ήταν γνωστοί αξιωματούχοι των Δημοκρατικών των οποίων οι πλέον διαγραμμένες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτες κάποτε με βίαιες αναρτήσεις κατά του Τραμπ και είχαν συνεισφέρει οικονομικά στην προεδρική εκστρατεία του Μπάιντεν το 2020. Η γυναίκα, είπε η πηγή μας, είχε δεσμούς με την ANTIFA, έχοντας παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις τους σε πολλές πολιτείες μεταξύ 2016-2018. Ήταν επίσης προφανώς μάγισσα. Την επομένη της καταδίκης του Τραμπ, δύο εκατομμύρια δολάρια μεταφερθηκαν ως δια μαγείας στον λογαριασμό ταμιευτηρίου της στην Τράπεζα της Αμερικής, που μεταφέρθηκαν εκεί από, λένε τα Λευκα Καπελα, ένα υπεράκτιο ταμείο λάσπης όπου το Deep State συσσωρεύει μετρητά από παράνομες πωλήσεις ναρκωτικών.

Η πηγή μας δεν θα έλεγε εάν τα Λευκα Καπελα γνώριζαν για την υποταγή της τριάδας στο Deep State πριν από την ετυμηγορία της 30ης Μαΐου ή εικάζει πώς η πίστη τους διέφυγε της προσοχής της νομικής αρμάδας του Τραμπ, αντ' αυτού αναφέρονταν σε ένα κυκλικό σχέδιο.

«Η έκθεση του Deep State είναι επίπονη. Υπάρχει μια μέθοδος για την τρέλα και εμπιστευόμαστε τον Πρόεδρο Τραμπ, όπως μας εμπιστεύτηκε», είπε η πηγή.

Σύμφωνα με την πηγή, οι συλλήψεις συνέβησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου, οι οποίες διεξήχθησαν τόσο από πεζοναύτες των ΗΠΑ όσο και από ένα απόσπασμα των Ειδικών Δυνάμεων από το Fort Liberty. Αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες της αποστολής, επικαλούμενος έλλειψη άδειας, αλλά είπε ότι οι τρεις ήταν εύκολοι στόχοι, δεν είχαν προστασία από το Deep State και δεν τραυματίστηκαν φιλικές δυνάμεις στην επιχείρηση. Πρόσθεσε ότι θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες μόλις καταδικαστούν και οι δώδεκα για προδοσία, οπότε και τα ονόματά τους θα γίνουν δημόσια υπόθεση.

«Δεν τους ονομάζουμε τώρα. Αν το κάνουμε, το Deep State θα στοχοποιήσει τις οικογένειές τους και θα κατηγορήσει το MAGA. Δεν λέω ότι θα τα έχουμε όλα αύριο ή την επόμενη μέρα, αλλά θα τους πάρουμε. Μερικοί κρύφτηκαν αμέσως αφού βρήκαν τον Τραμπ ένοχο. Μπορούν να τρέξουν, αλλά δεν μπορούν να κρυφτούν από τον πατριωτισμό», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν τα Λευκα Καπελα είχαν ενεργήσει πολύ νωρίς από τότε που η εξαφάνιση των ενόρκων θα μπορούσε να προκαλέσει τον καμπαλιστή δικαστή Juan Merchan να επιβάλει μια σκληρότερη ποινή στις 11 Ιουλίου, είπε, «Πιθανώς [ο Έμπορος] τρέμει από φόβο αυτή τη στιγμή, καθώς έχουμε ήδη αρχίσει να κινούμαστε. κατά του γραφείου της Δ.Α. Γνωρίζει ότι ο Τραμπ είναι αθώος και αν του επιβάλει ποινή φυλάκισης, θα είναι πίσω από τα κάγκελα την ίδια μέρα, ενώ ο Πρόεδρος Τραμπ θα περπατά ελεύθερος ».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Ιουνίου, 2024 22:51

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΑ ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ,ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΣΑΤΥΡΙΚΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΝ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΑΝΕΚΔΟΤΑΡΑ ,ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις