ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...ΓΥΜΝΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ-ΤΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΤΟΝ ΠΑΤΑΕΙ-ΚΙ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ...!!!

 

Για τους λευκούς

ισχύουν άλλοι νόμοι, γιατί δεν έχουν φυλετική αλληλεγγύη αφού έχει υπονομευθεί συνειδητά για δεκαετίες.

Όπως ανέφερε το CWB Chicago, η 35χρονη Whitley Temple, η οποία έπεσε πάνω σε ένα αστυνομικό του Σικάγο γυμνή τον Ιούνιο του 2022 και αφού σταμάτησε για να τη βοηθήσει, αυτή τον πάτησε με το δικό του αστυνομικό αυτοκίνητο. Τελικά κρίθηκε ΑΘΩΑ για όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας ανθρωποκτονίας υπό παράνοια από την δικαστή Tyria Walton.



Εκτός από τη δολοφονία, η Whitley Temple αθωώθηκε από τέσσερις άλλες κατηγορίες: δύο κατηγορίες για επιβαρυντική επίθεση σε αστυνομικό, πειρατεία οχήματος και κατοχή κλεμμένου οχήματος. Το CWB Chicago σημειώνει ότι η Walton διεξήγαγε μια δικη που διήρκεσε ένα μήνα λόγω επαναλαμβανόμενων αναβολών.

Όπως σημειώνει το CBS News Chicago, οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι στις 13 Ιουνίου 2022, ο 23χρονος αστυνομικός του Σικάγο Έντουαρντ Πόπις βρήκε την Temple γυμνή στο δρόμο στο West Garfield Park. Στη συνέχεια έκλεψε το περιπολικό του, και τον παρέσυρε με το SUV.

Στη συνέχεια, κατέβηκε την ταχεία οδό Κένεντι με 90 μίλια την ώρα πριν τρακάρει σε τέσσερα αυτοκίνητα στην οδό Harrison Street και στη λεωφόρο Damen στην Ιατρική Περιοχή του Ιλινόις.

Ο Poppish υπέστη διάσειση ως αποτέλεσμα των ενεργειών της Temple και χρειάστηκε πολλά ράμματα στο κεφάλι του.

Παρακάτω είναι το βίντεο του περιστατικού του 2022. Μιλάμε για μια παρωδία της δικαιοσύνης.


 

 

Αν και η Τεμπλ είναι ελεύθερη, πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να συναντηθεί με ειδικούς ψυχικής υγείας σχετικά με ένα σχέδιο θεραπείας, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ.

Ο δικηγόρος της Τεμπλ είχε ισχυριστεί στην Γουόλτον ότι ο πελάτης του ήταν «σε ψυχωτική κατάσταση» τη στιγμή του συμβάντος κατά τη διάρκεια της δίκης, υποστηρίζοντας ότι ήταν «παράδειγμα παραφροσύνης». Η εισαγγελία και η υπεράσπιση παρουσίασαν τα τελικά επιχειρήματά τους την Τετάρτη πριν η Walton ανακοινώσει την ετυμηγορία της την επόμενη μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις