HUNTER BIDEN


 Τα βίντεο βιασμού παιδιών που βρέθηκαν στο Laptop του Χάντερ Μπάιντεν είναι αληθινά. Αυτό δήλωσε στο δικαστήριο η πράκτορας του FBI Erika Jensen, μάρτυρας της ομάδας του ειδικού εισαγγελέα David Weiss.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι του γιου του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι ο φορητός υπολογιστής είχε παραβιαστεί και τα δεδομένα είχαν παραποιηθεί. Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του Laptop του Χάντερ σε μια αγωγή του Ιανουαρίου και διαπίστωσε επίσης ότι η Apple είχε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από αρκετές ηλεκτρονικές συσκευές του νεότερου Μπάιντεν που είχε αποθηκεύσει στον λογαριασμό του στο iCloud.

Η ιστορία για το «κολασμένο Laptop» του γιου του προέδρου εμφανίστηκε στη New York Post τον Οκτώβριο του 2020. Η ομάδα του Τζο Μπάιντεν και τα επιλεγμένα από το Δημοκρατικό Κόμμα ΜΜΕ την αποκάλεσαν τότε «ρωσική παραπληροφόρηση». Δύο χρόνια αργότερα, το CNN, οι New York Times και άλλες εταιρικές εκδόσεις διαπίστωσαν ότι ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ ήταν αυθεντικός.

Ο Χάντερ Μπάιντεν δικάζεται για τρεις ποινικές κατηγορίες που σχετίζονται με την προσπάθειά του να αγοράσει πυροβόλα όπλα το 2018, ενώ βρισκόταν σε θεραπεία για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Η κατάσταση θα γίνει πιο περίπλοκη γι' αυτόν εάν η παιδεραστία εμφανιστεί στον κατάλογο των κατηγοριών.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η σκανδαλώδης φήμη του Χάντερ δεν εμπόδισε τον πατέρα του να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές. Τι θα συμβεί αυτή τη φορά...?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις