Τα Λευκά Καπέλα αντεπιτίθενται στο προσωπικό του γραφείου του Manhattan D.A

 

Τα Λευκα Καπελα

δεν έχουν ακόμη συλλάβει τον Alvin Bragg, αλλά έχουν συλλάβει έναν από τους απεχθή συν-συνωμότες του, την επικεφαλής του τμήματος ερευνών Susan Hoffinger, μια ύποπτη τραβεστί, έμπειρη δικαστική και πρώην δικηγόρο υπεράσπισης που επανήλθε στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν το 2022 για ένα μόνο σκοπό: να συλλαβει τον Τραμπ.

Αν και ο Μπραγκ περίμενε τον Απρίλιο του 2023 για να συγκαλέσει ένα μεγάλο ένορκο, είχε στραμμένο το βλέμμα του στον Τραμπ στις αρχές του 2022 και είχε συγκεντρώσει αυτό που ονόμασε μια ομάδα «all-star» από ανακριτές και εισαγγελείς, μεταξύ των οποίων και ο Χόφινγκερ. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον εξαναγκασμό μιας δήλωσης ενοχής από τον πρώην στέλεχος του Τραμπ, Άλεν Βάισελμπεργκ, και στη συνέχεια, με θάρρος από την επιτυχία, αφιέρωσε τη ζωή της στη δυσφήμιση του προέδρου Τραμπ.

Πηγές στο JAG είπαν ότι έχουν αποδείξεις ότι η Bragg, η Hoffinger, το άμεσο αφεντικό της Joshua Steinglass και ολόκληρο το γραφείο της D.A. πήραν συνεντεύξεις από υποψήφιους ενόρκους πριν από τη διαδικασία επιλογής και εξάλειψης - μια παράνομη και ανήθικη πράξη. Έδωσαν εντολή σε όσους είχαν αφρισμένο μίσος για τον Πρόεδρο Τραμπ να υποβαθμίσουν την εχθρότητά τους και να ενεργήσουν αμερόληπτα, ώστε η νομική ομάδα του Τραμπ να μην κινηθεί για να τους αποκλείσει. Στο τέλος, ο Τραμπ αντιμετώπισε μια στοιβαγμένη κριτική επιτροπή, γεμάτη από ψηφοφόρους Κλίντον και Μπάιντεν, των οποίων οι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Τραμπ, ο Χόφιγκερ είχε καθαρίσει ή απολυμάνει πολύ πριν τους κοιτάξουν στα μάτια οι δικηγόροι του Τραμπ.

Το κάρμα ομως δε ξεχνα...


Το πρωί της Κυριακής, οι ερευνητές του JAG παριστάνοντας ως μελη προστασίας του FBI εξαπάτησαν τη Χόφιγκερ να ανοίξει την εξώπορτά της, λέγοντας ότι έπρεπε να τους συνοδεύσει αμέσως, επειδή οι οπαδοι της MAGA είχαν κολλήσει τη διεύθυνσή της παντου και σμήνη λυσσασμένων υποστηρικτών του Τραμπ κατευθύνονταν για εκδίκηση. Της έδειξαν ακόμη και ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από την A.I. με έναν στόλο Ford F-150 γεμάτο με κόκκινα πανο και ανάποδες σημαίες που διέσχιζαν τη γέφυρα Throgs Neck Bridge, 20 μίλια από το σπίτι της στο White Plains. Την προέτρεψαν να αφήσει πίσω τα υπάρχοντά της και είπαν ότι περισσότεροι πράκτορες θα φτάσουν σύντομα για να οχυρώσουν την περιουσία της και να απωθήσουν τον στρατό του Τραμπ.

Μια δύσπιστη Χόφινγκερ είπε στους ανακριτές ότι ήθελε να μιλήσει με τον Μπραγκ πριν εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις, αλλά οι ερευνητές τη διαβεβαίωσαν ότι είχαν ήδη μιλήσει με τον εισαγγελέα Μπραγκ και τον υπουργό Εσωτερικών, Αλεχάντρο Μαγιόρκας, οι οποίοι τους εμπιστεύτηκαν την ασφάλειά της.

«Κυρία, υπάρχουν 75 MAGA στο δρόμο. Έπρεπε να φύγουμε πριν από πέντε λεπτά», της είπε ένας ανακριτής.

«Μισώ αυτούς τους εξεγερμένους», φέρεται να απάντησε η Χόφιγκερ και μετά πήδηξε στο πίσω κάθισμα ενός Crown Victoria JAG που είχε τροποποιήσει για να μιμηθεί ένα σεντάν του FBI, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών πινακίδων.

Μόνο αφού ήταν σε κίνηση, η Χόφιγκερ ρώτησε για τον προορισμό τους.

«Ελπίζω να συλλαβεις αυτά τα MAGA. Που με πηγαίνεις?" ρώτησε.

«Στο GITMO, κυρία», ομολόγησαν. «Λοιπόν, όχι άμεσα. Αλλά αρκετά σύντομα."


Κενό σε έκπληκτη σιωπή και μετά είπε: «GITMO; δεν καταλαβαίνω."

«Για προδοσία».

Η Χόφινγκερ έσφιξε τις γροθιές της και τις χτυπησε στο χώρισμα από πλεξιγκλάς που χώριζε τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα. Μάταια τράβηξε το μάνδαλο της πόρτας.

«Κλειδαριές ασφαλείας, κυρία», της είπε ένας ερευνητής. «Πρέπει να ηρεμησετε και να απολαύσετε το τοπίο ήσυχα. Έχουμε λίγη βόλτα ακομα.»

Η πηγή μας είπε ότι η Χόφιγκερ θα παραμείνει σε μια εγκατάσταση για ανάκριση.

«Θα το πιέσουμε αυτό. Έχει πληροφορίες που μπορούν να μας βοηθήσουν», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί ο JAG —ή άλλα στοιχεία των Λευκων Καπελων— στόχευσε την Hoffinger αντί να πάει κατευθείαν στον "λαιμό" του Bragg.

«Ο Μπραγκ κρύβεται αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρουμε πού βρίσκεται. Και πραγματικά έχει ένα σωρό τροφοδότες γύρω του. Θα φτάσουν όλοι στο GITMO και ελπίζουμε να πάρουν ένα σχοινί στον λαιμο—ο Μπραγκ, ολόκληρο το γραφείο του και αυτή η κριτική επιτροπή επίσης. Ο πρόεδρος Τραμπ αποκάλυψε τους προδότες και τώρα πάνε όπου πάνε οι προδότες».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις