Η μυστική συνάντηση Bilderberg τελειώνει στη Μαδρίτη με πόλεμο…

 

Οι παγκοσμιοποιητικές ελίτ

που αντιπροσωπεύουν τους πλούσιους και ισχυρούς στην πολιτική, τις τράπεζες, τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο συγκεντρώθηκαν στη Μαδρίτη της Ισπανίας, στις 30 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου για να συζητήσουν την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και τις πολιτικές που αποσκοπούν στην προώθηση του παγκόσμιου πλέγμα ελέγχου και το σύστημα ενός κόσμου, γράφει ο Leo Hohmann.

Ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέτος επικεντρώθηκε στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ στη Γενεύη, οι Bilderberg συναντήθηκαν κρυφά στη Μαδρίτη για το 70ο ετήσιο συνέδριό τους. (Πηγαίνετε στο My Substack για να διαβάσετε για τη συγκλονιστική τροπή που πήρε η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ την 1η Ιουνίου)

Τα θέματα συζήτησης στο σκιερό συνέδριο του Bilderberg περιελάμβαναν την τεχνητή νοημοσύνη, την «κλιματική αλλαγή», το «μέλλον του πολέμου» και «την αλλαγή των προσώπων της βιολογίας».

Η πλήρης λίστα των ανακοινωθέντων θεμάτων που συζητήθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της παγκοσμιοποίησης ήταν η εξής.




Την τεχνητή νοημοσύνη
Τεχνητή νοημοσύνη και Ασφάλεια
Αλλάζοντας πρόσωπα της βιολογίας
Το κλίμα
Το μέλλον του Πολέμου
Γεωπολιτικό τοπίο
Οικονομικές προκλήσεις για την Ευρώπη
Οι οικονομικές προκλήσεις των ΗΠΑ
Πολιτικό τοπίο των ΗΠΑ
Η Ουκρανία και ο κόσμος
μέση Ανατολή
Κίνα
Ρωσία

Εκτός από την τεχνητή νοημοσύνη, τα διανθρωπιστικά ζητήματα που αφορούν τα «μεταβαλλόμενα πρόσωπα της βιολογίας» και τα οικονομικά ζητήματα, είναι αξιοσημείωτο ότι τα περισσότερα από τα υπόλοιπα θέματα σχετίζονται με τις αυξανόμενες παγκόσμιες συγκρούσεις που φαίνεται να οδεύουν προς ανοιχτό πόλεμο μεταξύ πυρηνικών υπερδυνάμεων σε πολλούς τομείς – ΗΠΑ /ΝΑΤΟ κατά των Ρώσων στην Ουκρανία, πόλεμος στη Μέση Ανατολή και πόλεμος στην Άπω Ανατολή με εμπλοκή Κίνας-Ταϊβάν και πιθανώς της Κορεατικής Χερσονήσου.

Το θέμα της «ασφάλειας της τεχνητής νοημοσύνης» πιθανότατα είχε να κάνει με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να αφαιρέσουν την ανωνυμία από το Διαδίκτυο και να αναγκάσουν όλα τα διαδικτυακά μέρη να υιοθετήσουν μια ψηφιακή ταυτότητα, καθιστώντας ευκολότερο τον εντοπισμό διαδικτυακών φωνών που διαφωνούν με το να λογοκρίνουν και να τιμωρούν τις επικρατούσες παγκοσμιοποιητικές αφηγήσεις .

Η ετήσια συνάντηση του Ομίλου Bilderberg, που ιδρύθηκε το 1954 με μια συνάντηση στο Hotel de Bilderberg στο Oosterbeek με επικεφαλής τον Πρίγκιπα Bernhard της Ολλανδίας, θεωρείται ως κινητήριος δύναμη πίσω από μεγάλα έργα και πρωτοβουλίες παγκοσμιοποίησης.

Σε αντίθεση με παρόμοιους θεσμούς όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, οι Bilderberg συνεδριάζουν αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών και οι συμμετέχοντες δεσμεύονται από υποχρέωση εμπιστευτικότητας σύμφωνα με τον λεγόμενο Κανόνα του Chatham House. Αυτός ο κανόνας απαγορεύει την αποκάλυψη της ταυτότητας εκείνων που βρίσκονται πίσω από οποιαδήποτε ιδέα αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Το σάβανο μυστικότητας γύρω από τη συνάντηση των παγκοσμιοποιητών της Bilderberg έχει οδηγήσει σε πολλές θεωρίες σχετικά με την επιρροή που θα μπορούσε να ασκήσει η διάσκεψη στις πολιτικές διαφόρων εθνών και εταιρειών.

Η Breitbart αναφέρει ότι μια μελέτη του 2023 από τον Lukas Kantor του Πανεπιστημίου Charles της Πράγας διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 133 πολιτικοί κέρδισαν θέσεις εξουσίας μετά την παρουσία τους σε μια συνάντηση Bilderberg, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ο σημερινός Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με τον Kantor, τουλάχιστον 42 συμμετέχοντες έγιναν πρωθυπουργοί, πρόεδροι ή ανώτατα στελέχη διεθνών οργανισμών όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο Kantor έγραψε:

«Από το 2019 έως το 2023, όλοι οι μεγάλοι διεθνείς οργανισμοί – ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ και ΟΗΕ – προεδρεύονται από τους Bilderbergers (Ursula von der Leyen, Jens Stoltenberg, Kristalina Georgieva και Antonio Guterres). Φαίνεται απίθανο αυτό να είναι απλώς μια σύμπτωση».

Είναι ενδιαφέρον ότι ο πόλεμος είναι στην ημερήσια διάταξη για το Bilderberg 2024.

Σχεδόν κάθε δυτικό έθνος συμμετέχει για να καταστήσει τη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας ένα από τα κύρια θέατρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος πιθανότατα θα γίνει πυρηνική κάποια στιγμή.

Οι μόνες δύο χώρες στη Δύση των οποίων οι ηγέτες αντιτίθενται σθεναρά στην επέκταση του πολέμου είναι η Ουγγαρία και η Σλοβακία. Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί λόγω ψευδών ισχυρισμών για διαφθορά και ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο πυροβολήθηκε τέσσερις φορές σε απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο μήνα (επέζησε από θαύμα). Οποιοσδήποτε δυτικός ηγέτης τολμήσει να αντιταχθεί στις πολιτικές της παγκοσμιοποιητικής ελίτ διατρέχει τον κίνδυνο να απομακρυνθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε ειρηνευτική πορεία στην ουγγρική πρωτεύουσα Βουδαπέστη το Σάββατο 1 Ιουνίου, καταγγέλλοντας την πολιτική της ΕΕ για κλιμάκωση της έντασης με τη Ρωσία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία του Όρμπαν, ο οποίος κατηγόρησε τις Βρυξέλλες ότι έφεραν την Ευρώπη στα πρόθυρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από την εμβληματική Γέφυρα των Αλυσίδων στο νησί Μαργαρίτα στον Δούναβη.

Πολλοί κρατούσαν σημαίες, φώναζαν αντιπολεμικά συνθήματα και κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν «Όχι πόλεμος» και «Δώσε μας ειρήνη, Κύριε».

Ο πρωθυπουργός Όρμπαν απευθυνόμενος στο πλήθος είπε:

«Ποτέ άλλοτε δεν είχαν παραταχθεί τόσοι πολλοί άνθρωποι για την ειρήνη. Είμαστε το μεγαλύτερο ειρηνευτικό σώμα, η μεγαλύτερη ειρηνευτική δύναμη στην Ευρώπη. Η Ευρώπη πρέπει να αποφύγει να βυθιστεί σε πόλεμο, στη δική της καταστροφή».

 

 Ο Όρμπαν είπε ότι η χώρα του πρέπει να πάρει μαθήματα από την καταστροφή που γνώρισε κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών εποχών του 20ού αιώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις