Ομολογία Α.Φάουτσι για Covid-19: Φυλάκισαν ολόκληρη την ανθρωπότητα με ψευδή στοιχεία – Δεν υπήρχε απειλή!

 


Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι,

ο πρώην κορυφαίος γιατρός των ΗΠΑ κατά της πανδημίας του κορονοϊού, αποκάλυψε σε πρόσφατη μαρτυρία του ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι εφηύρε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας για παιδιά χωρίς να βασίζεται σε συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία!

H ομολογία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ιδίως από τους Ρεπουμπλικανούς, που τον κατηγορούν για την καταστροφή που επέφερε η πανδημία.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Φάουτσι ανέφερε ότι "ο κανονας των αποστασεων" απλως προεκυψε και ότι δεν θυμάται να έχει δει συγκεκριμένες μελέτες που να υποστηρίζουν αυτή την οδηγία.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν αυθαίρετα και χωρίς επαρκή επιστημονική βάση.

Τα μέτρα αυτά είχαν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, ειδικά στα παιδιά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας επηρέασε αρνητικά την εκμάθηση και την ανάπτυξη των παιδιών.

Μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) ανέφερε ότι η χρήση μάσκας είχε «πολύ αρνητική» επίδραση στην εκμάθηση και τη γραφή των παιδιών.

Οι κοινωνικές αποστάσεις προκάλεσαν επίσης ψυχολογικά προβλήματα, όπως κατάθλιψη και άγχος.

Η ομολογία του Φάουτσι προκάλεσε επίσης έντονες πολιτικές αντιδράσεις.

Οι Ρεπουμπλικανοί τον κατηγορούν ότι συνεργάστηκε με την Κίνα για την εξάπλωση του ιού και ότι προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του.

Η Ρεπουμπλικανική Επιτροπή για την προέλευση του κορονοϊού υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του, δόθηκαν αμερικανικά χρήματα φορολογουμένων μέσω χορηγιών στο εργαστήριο κορονοϊών της Γουχάν για πειράματα που οδήγησαν στην εξάπλωση του Covid-19.

Η ομολογία του Άντονι Φάουτσι αποκαλύπτει την έλλειψη επιστημονικής βάσης για τα μέτρα που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προκαλώντας σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία των υγειονομικών αρχών και των αποφάσεών τους.

Οι πολιτικές συνέπειες είναι τεράστιες και ο ίδιος ο Φάουτσι κινδυνεύει με φυλάκιση για τις αποφάσεις του, καθώς οι Ρεπουμπλικανοί συνεχίζουν να πιέζουν για την αλήθεια πίσω από την προέλευση και τη διαχείριση της πανδημίας.

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Τωρα ποιον Φαουτσι θα φυλακισουν ειναι μια αλλη ιστορια...

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις