ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ Q


 Την Κυριακή των Βαΐων, 1η Απριλίου 1860, ξεκίνησε το Κίνημα Q όταν 20 Στρατηγοί τοποθέτησαν τον Αβραάμ Λίνκολν στην εξουσία για να καταπολεμήσουν τη Χαζαρική Μαφία, η οποία ήταν υπεύθυνη για το δουλεμπόριο και κατείχε την πλειοψηφία των σκλάβων των ΗΠΑ.

 Δύο χρόνια αργότερα, το 1862, οι Χαζάροι απέκτησαν τον έλεγχο των χρημάτων των φορολογουμένων των ΗΠΑ μέσω της ίδρυσης της ιδιωτικής τους εφορίας.

 Τρία χρόνια μετά την ορκωμοσία του Λίνκολν, στις 15 Απριλίου 1865, οι Χαζάροι τον δολοφόνησαν καθώς εργαζόταν για να επιστρέψει τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ .

 Στις 23 Δεκεμβρίου 1913, οι Globalist Elites συνεργάστηκαν με τη Χαζαρική Μαφία για να δημιουργήσουν την US Inc. και την Federal Reserve, ένα ιδιόκτητο Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα που έλεγχε τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ μέσω της IRS τους.

 Στις 4 Ιουνίου 1963, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι αναζωογόνησε το Κίνημα Q εκδίδοντας το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110, με την πρόθεση να τυπώσει ασημένια πιστοποιητικά και να διαλύσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

 Πέντε μήνες αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου 1963, ο Κένεντι δολοφονήθηκε από τη Χαζαρική Μαφία της CIA, με τη βοήθεια των Παγκόσμιων Ελίτ στο Πεντάγωνο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 Δύο μήνες αργότερα, την παραμονή των Χριστουγέννων του 1963, το Σχέδιο για να σωθεί ο κόσμος από τον έλεγχο της Χαζαρικής Μαφίας της Παγκόσμιας Ελίτ επινοήθηκε από 77 Αμερικανούς Στρατηγούς εντός του Κινήματος Q.  Μεγάλωσε για να συμπεριλάβει 133 Στρατηγούς, σχηματίζοντας την Επιχείρηση Freedom Eagle 35.

 Το 2016, οι 133 Στρατηγοί του Κινήματος Q εξασφάλισαν την εκλογή του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ.  Ο Τραμπ εξασφάλισε τη δεύτερη θητεία του στις Εκλογές του 2020 με πάνω από 80% των ψήφων σε 49 πολιτείες, επαληθευμένα με υδατογραφημένα ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν από τον Στρατό.

 Ο Τραμπ και η Παγκόσμια Συμμαχία επέτρεψαν σε μια εκδοχή του Μπάιντεν να αναλάβει την προεδρία της ιδιωτικής εταιρείας US Inc. της Χαζαρικής Μαφίας της Globalist Elite για να εκθέσει τον ίδιο και άλλες Παγκόσμια Ελίτ για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

 Ο Τραμπ διορίστηκε επικεφαλής της Παγκόσμιας Στρατιωτικής Συμμαχίας.  Στις 23 Ιανουαρίου 2021, θεσπίστηκαν παραβιάσεις στρατιωτικού νόμου για τη σύλληψη πολλών στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

 Τώρα, ακριβώς 164 χρόνια μετά την έναρξη του Κινήματος Q, την 1η Απριλίου 2024, 22 έθνη BRICS, υπό την ηγεσία ενός τάγματος 1.600 στρατηγών, εξάρθρωσαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Χαζαρικής Μαφίας και την IRS της Παγκόσμιας Ελίτ, ενώ ανακοίνωναν την Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος με  νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό/περιουσιακά στοιχεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις