Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ....!!!

Εικόνα  

Ναφτάλι Ααρώνοβιτς Φρένκελ:

από κρατούμενος, εμπνευστής & διοικητής των Γκούλαγκ!  

Σαν σήμερα, το 1960, στην Μόσχα, έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο Ναφτάλι Φρένκελ. Ήταν γόνος ΕΒΡΑΙΚΗΣ οικογένειας, από την Χάϊφα - σήμερα ανήκει στο Ισραήλ, τότε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

 Ήταν περιπλανώμενος έμπορος & πιθανώς λαθρέμπορος, που το 1923 εισήλθε παράνομα (ως λαθρομετανάστης...) στην ΕΣΣΔ. Συνελήφθη για "παράνομη διέλευση συνόρων" & καταδικάστηκε σε 10ετή εγκλεισμό σε στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας στα νησιά Σολοβέτσκι, στην Λευκή Θάλασσα. 

 Οι "εργασίες" που έκαναν οι κρατούμενοι ήταν κάποιες διόλου παραγωγικές αγγαρείες (κοινώς "σπάγανε πέτρες"...), στα πλαίσια τιμωρητικής λογικής. Ο δαιμόνιος αυτός άνθρωπος, έπλασε στο μυαλό του ένα σχέδιο, να μετατραπούν οι κρατούμενοι σε σκλάβους & να προσφέρουν δωρεάν παραγωγική εργασία προς όφελος του κράτους, σε όλους τους τομείς της οικονομίας: σε βιομηχανίες κάθε είδους, εξόρυξη φυσικών πόρων, γεωργία, υλοτομία, κατασκευή δρόμων & άλλων έργων.

 Έγραψε, λοιπόν, μια επιστολή & την έριξε στο "κυτίο παραπόνων". Ο διοικητής του στρατοπέδου βρήκε ενδιαφέρουσα την επιστολή, την προώθησε ιεραρχικά & μέσω του Γιάγκοντα & του Καγκάνοβιτς, η επιστολή έφτασε στα χέρια του Στάλιν. Αυτός ενθουσιάστηκε με την ιδέα & ο Φρένκελ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κρεμλίνο, για να εξηγήσει πιο λεπτομερώς το σχέδιό του, στον ίδιο τον Στάλιν.  

Μία από τις "καινοτομίες" που πρότεινε ο Φρένκελ, ήταν η σύνδεση της εργασίας με την διατροφή των κρατουμένων - "τρως όσο δουλεύεις". Έτσι, οι κρατούμενοι χωρίστηκαν σε κατηγορίες, ανάλογα με την εργασία που κρίθηκε ότι μπορούν να προσφέρουν. Με τον τρόπο αυτό, επιβίωσαν μόνο όσοι ήταν ικανοί για βαριά εργασία & αποδεκατίστηκαν οι υπόλοιποι!  

Έτσι ιδρύθηκαν τα διαβόητα Γκούλαγκ, στα οποία από το 1929 ως το 1953, που πέθανε ο Στάλιν, μαρτύρησαν μονο εκει περίπου 18 εκατομμύρια άνθρωποι. Οι περισσότεροι, άφησαν εκεί τα κόκαλά τους! Την σταλινική περίοδο, υπήρχαν στην ΕΣΣΔ 476 διαφορετικά συμπλέγματα στρατοπέδων "Γκούλαγκ"!  

Ο εμπνευστής των Γκούλαγκ, Φρένκελ, ανταμείφθηκε ποικιλοτρόπως για την "φαεινή" ιδέα του. Σε πρώτη φάση προήχθη από κρατούμενο σε φρουρό & εν συνεχεία, σε διοικητή του Σολοβέτσκι. Αργότερα, διορίστηκε επικεφαλής κατασκευής στο κανάλι Λευκής Θάλασσας-Βαλτικής, το πρώτο μεγάλο έργο της σταλινικής εποχής, που υλοποιήθηκε από 126.000 σύγχρονους σκλάβους - εκ των οποίων, περίπου 25.000 πέθαναν κατά την διάρκεια των εργασιών!  

Ο Φρένκελ επιβίωσε της εποχής του "Μεγάλου Τρόμου" (1936-1939), τότε που θύματα των διωγμών ήταν αποκλειστικά & μόνον τα στελέχη του κόμματος και που σχεδόν όλοι οι διοικητές Γκούλαγκ, ακολούθησαν την αντίστροφη πορεία απ' αυτήν του Φρένκελ: από διοικητές, έγιναν κρατούμενοι! Ο Στάλιν είχε δώσει εντολή να μην τον ενοχλήσει κανείς & την τήρησε μέχρι τέλους.  

Έτσι, στις 28 Απριλίου 1947, ο Φρένκελ συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα για λόγους υγείας, πέρασε το υπόλοιπον της ζωής του στην Μόσχα και πέθανε από φυσικά αίτια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Οι ςβραιοι μονο τετοιες εμπνευσεις εχουν.
    Τιποτα καλο δεν μπορουν να σκεφτουν ειναι αποδεδειγμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ!
    Και ο πλάνήτης γεμάτος απο μουσεία "ολακαυτωμάτων¨!
    Αυτή είναι η "ιστορία" των τελευταίων χιλιετηρίδων,... οι γενοκτονίες των άλλων να καταγράφονται ως ολοκαυτώματα των ιδίων γενοκτόνων.
    Και οι πιστοί τυφλά να τους δοξολογούν!

    https://odysee.com/@WhitestGoyUKnow:2/100-MILLION-GENTILES-MURDERED-BY-JEWS:c

    Αυτή είναι η μοίρα της ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ σύμφωνα με τα γραφτά κάποιων
    μισανθρώπων τεράτων, που τα θρονιάσαμε σ' όλους τους θώκους των "εξουσιών", αποκτώντας και το δικαίωμα για τον μεγάλον μας θερισμό.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις