Ο Merrick Garland "θα φορεσει γραβατα" στις 4 Απριλιου

 

Ο παράνομος Γενικός Εισαγγελέας Merrick Garland

θα εκτελεστεί την επόμενη εβδομάδα στο Guantanamo Bay, αφού καταδικάστηκε για προδοσία και συνωμοσία για δολοφονία J6ers που κρατούνται σήμερα σε ομοσπονδιακές φυλακές και σε μυστικές φυλακές Deep State για τις οποίες δεν υπάρχει δημόσια αναφορά.

Ο διαβολικός, μανιακός Deep Stater έμαθε τη μοίρα του το πρωί της Πέμπτης όχι σε μια δικαστική αίθουσα αλλά στο κελί του Camp Delta καθώς τσιμπολογούσε ενα τοστ από το δίσκο του πρωινού του. Ο ναύαρχος Κράνταλ, συνοδευόμενος από τρεις φρουρούς, μετέδωσε προσωπικά την είδηση.
 

Γκάρλαντ. «Αυτό το φαγητό είναι απαίσιο. Μπορείς να με νικήσεις, αλλά δεν μπορείς να με σπάσεις».

Το αριστερό μάτι του Γκάρλαντ ήταν πρησμένο και είχε ένα μωβ εξόγκωμα στο πρόσωπό του σε μέγεθος γκρέιπφρουτ.

"Μπορω. Σε βρίσκω ένοχο και θα κρεμαστεις», του είπε ο ναύαρχος.

«Λάθος απόφαση, ναύαρχε Κράνταλ», είπε ο Γκάρλαντ.

«Δεν νομίζω», απάντησε ο ναύαρχος. "Απόλαυσε το πρωινό σου."

Η σύντομη αντιπαράθεσή τους ακολούθησε την πιο τολμηρή επίδειξη θεατρικών παραστάσεων από τότε που η JAG άρχισε να διώκει τους Deep Staters πριν από αρκετά χρόνια. Ο Γκάρλαντ ζήτησε την ελευθερία του και την απελευθέρωση 32 κρατουμένων, προσθέτοντας ότι αν ο JAG τον εκτελούσε, δεκάδες J6ers, ανάμεσά τους και άδικα έγκλειστοι στρατιωτικοί, θα είχαν την ίδια μοίρα. Η απειλή έδωσε στον ναύαρχο Crandall μια μεγάλη στιγμή παύσης. είχε καθαρίσει την αίθουσα του δικαστηρίου και αποσύρθηκε στο γραφείο του, υποσχόμενος να συνεχίσει το δικαστήριο την Πέμπτη.

Αλλά ο ναύαρχος Crandall αποφάσισε να παραιτηθεί από περαιτέρω μαρτυρία μετά από μια σειρά συναντήσεων και τηλεφωνικών κλήσεων εκείνο το απόγευμα ειπε μια πηγή του GITMO . Καθώς οι συνομιλίες ήταν ιδιωτικές, η πηγή δεν μπορούσε να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος είπε τι. Ηξερε, ωστόσο, ότι ο ναύαρχος είχε προγραμματίσει μακροχρόνιες συνομιλίες με τον στρατηγό Έρικ Μ. Σμιθ και τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων έδειξε ότι ούτε ο Τραμπ ούτε ο Σμιθ θεώρησαν την απειλή της Γκάρλαντ αξιόπιστη, καθώς φαίνεται απίθανο οτι κανένας από τους δύο άνδρες θα θυσίαζε αθώες ζωές.

Η πηγή μας είπε ότι πιστεύει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ ενθάρρυνε τον ναύαρχο Κράνταλ να διατάξει «να νικήσει» τον Μέρικ Γκάρλαντ. αμέσως αφού μίλησαν, δύο ερευνητές της JAG έσυραν τον Γκάρλαντ από το κελί του σε μια αίθουσα ανακρίσεων. Ο Γκάρλαντ δεν είχε εμφανείς μώλωπες ή κοψίματα πριν από την ανάκριση, αλλά βγήκε από το δωμάτιο με τη μύτη σπασμενη και τα μάτια κλειστά από το πρήξιμο.

«Φαίνεται ότι αυτό το κουρασμένο μικρό κάθαρμα είναι πιο σκληρό από ό,τι φαίνεται. Πήρε ένα μαθημα, αλλά δεν έσπασε», είπε η πηγή μας.

Ο ναύαρχος, πρόσθεσε, στη συνέχεια μίλησε με τους τρεις συμμετέχοντες που είχε επιλέξει η JAG για να ακούσει την υπόθεση, ρωτώντας αν είχαν ακούσει αρκετά από τον Garland για να τον βρουν ένοχο για προδοσία. Είπαν ότι είχαν και εξέφρασαν την επιθυμία να παραστούν στην εκτέλεση.

«Έχω πίστη στον Θεό. αυτή είναι η σωστή απόφαση και δεν θα προκληθεί ζημιά σε αθώους ανθρώπους υπό ομοσπονδιακή κράτηση», είπε η πηγή μας.

Υπαινίχθηκε, επίσης, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί να παρευρεθεί στον απαγχονισμό του Γκάρλαντ.

Κλείνοντας, είπε ότι η εκτέλεση θα γίνει στις 4 Απριλίου.

 

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Μαρτίου, 2024 11:40

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !
    ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !
    ΑΣ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ,ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ
    ΣΥΡΜΑΤΟΣΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΕΠΑΝΩ.
    ΕΛΛΑΑΑΑ !
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ !
    ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις