Merrick Garland ημερα 1η

 

Το Σώμα των Γενικών Εισαγγελέων του Ναυτικού

των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε, αλλά δεν ολοκλήρωσε το δικαστήριο του Γενικού Εισαγγελέα Merrick Garland, τον οποίο το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών κατηγορεί για προδοσία επειδή εξόπλισε το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και των αθώων διαδηλωτών που επισκέφθηκαν το Καπιτώλιο ειρηνικά στις 6 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συνέλαβαν τον Γκάρλαντ στις 28 Ιανουαρίου στο Μέριλαντ, μετά την επιστροφή του στις ΗΠΑ από την Πολωνία, όπου βρισκόταν και διηύθυνε εξ αποστάσεως το DOJ, ελπίζοντας ότι η πατριωτική δικαιοσύνη δεν θα τον κυνηγούσε στο εξωτερικό. Όπως συνέβη με μυριάδες Deep Staters, ο Garland ένιωσε μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον D.C., και άφησε τη φρουρά του αρκετή ώρα ώστε τα Λευκα Καπελα να τον μαζέψουν. Μόλις αιχμαλωτίστηκε, ο νυφίτσας που ηθελε να δειχνει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του οτι ήταν αμερόληπτος και δίκαιος, χωρίς προκατάληψη, οπισθοχώρησε και κλαψούριζε για τη δύσκολη θέση του και ζητούσε από τον Ιησού «σε παρακαλώ να σκοτώσεις τον Ντόναλντ Τραμπ», ένα παράξενο αίτημα για τον Γκάρλαντ. αφου είναι Εβραίος.

Η άνομη διακυβέρνηση του Γκάρλαντ οδήγησε στην άδικη φυλάκιση πολλών πατριωτών, αλλά δεν μπορούσε να μείνει πέντε λεπτά πίσω από τα κάγκελα. Στην προφυλάκιση στο Camp Delta, ο Garland είχε διακηρύξει την αθωότητά του, ουρλιάζοντας, «Αφήστε με να φύγω από εδώ», ενώ επέμενε ότι είχε επιβάλει μόνο το γράμμα του νόμου


Η JAG, ωστόσο, υποστήριξε ότι ο Garland λύγισε στον νόμο για να ταιριάζει στην απαίσια ατζέντα του Deep State και, όταν ήταν απαραίτητο, επινόησε νέους κανόνες με στόχο τη διάβρωση του Συντάγματος και τη στέρηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών από τους πολίτες. Ο Garland είχε φυσικά διαψεύσει αυτόν τον ισχυρισμό κατά τη διάρκεια μιας πρώιμης συνέντευξης. Σύμφωνα με τον Γκάρλαντ, είχε ισχυριστεί ότι ήταν απλώς ένας διορισμένος αξιωματούχος επιφορτισμένος με την τιμωρία εγκληματιών, μεταξύ των οποίων οι J6ers και ο Πρόεδρος Τραμπ.

Η εναρκτήρια δήλωση του αντιναύαρχου Darse E. Crandall στο δικαστήριο της Παρασκευής χαρακτήρισε τον Garland όχι ως λακέ της κυβέρνησης, αλλά ως μια μαριονετα που του τράβηξε τα νήματα η μαφια του Μπάιντεν. Υποστήριξε ότι ενώ ένας απομονωμένος Μπάιντεν κρυβόταν στο υπόγειό του, ο Γκάρλαντ, ο Άντονι Μπλίνκεν, ο Αλεχάντρο Μαγιόρκας και ο αείμνηστος Λόιντ Όστιν οδήγησαν το έθνος προς την καταστροφή.

Ο Γκάρλαντ, ο οποίος είχε επιλέξει να εκπροσωπήσει τον εαυτό του, δέθηκε με χειροπέδες στο εδωλιο και κοίταξε πάνω από τα γυαλιά του καθώς ο ναύαρχος ενημέρωσε την ομάδα 3 αξιωματικών ότι ο JAG ήθελε να κρεμαστεί ο Γκάρλαντ για τα εγκλήματά του κατά της Αμερικής και του λαού της. Η JAG είχε συμβουλεύσει τον κρατούμενο Garland να επιδείξει την κατάλληλη συμπεριφορα στην αίθουσα του δικαστηρίου. τα απείθαρχα ξεσπάσματα θα αντιμετωπίζονταν με μια γρήγορη, σκληρή τιμωρια.

Οι εναρκτήριες παρατηρήσεις του ήταν συνοπτικές: «Είμαι αθώος για όλες τις κατηγορίες. Ο Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν με διόρισε Γενικό Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών. Εφάρμοσα απαθώς ίση δικαιοσύνη σε όλους και θα δικαιωθώ».

Ο ναύαρχος Κράνταλ υποστήριξε ότι η ονομασία του γενικού εισαγγελέα της Γκάρλαντ από τον Μπάιντεν τον Μάρτιο του 2021 ήταν απλώς τελετουργική και ότι εταιρικές οντότητες και ξένοι αξιωματούχοι τον εξέτασαν για τον ρόλο ήδη στις 4 Ιανουαρίου 2021. Κάλεσε τον πρώτο του μάρτυρα, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και μέλος της Μπίλντερμπεργκ Charles Michel, στο περίπτερο.

Η ιστοσελιδα έμαθε τη Δευτέρα ότι η JAG συνέλαβε τον Michel με κατηγορίες για κατασκοπεία στις 5 Φεβρουαρίου. Είχε συμφωνήσει να καταθέσει εναντια στον Garland και σε άλλα δικαστήρια των Deep Staters με αντάλλαγμα την ποινή φυλάκισης 25 ετών. Δεν έχουμε πληροφορίες για τη σύλληψή του και την κατάστασή του πέρα από αυτά που περιγράφονται στο υπόλοιπο αυτού του άρθρου.

Ο Μισέλ έδωσε το ιστορικό του και το ακαδημαϊκό και εργασιακό του ιστορικό και αναγνώρισε τον κατηγορούμενο δείχνοντάς τον.

 "Κύριε Μισέλ, έχεις γνωρίσει τον κρατούμενο Γκάρλαντ πριν από σήμερα, έτσι δεν είναι;» ρώτησε ο ναύαρχος.

Ο Μισέλ έγνεψε καταφατικά. "Μόνο μία φορά."

Ο Γκάρλαντ ίσιωσε στο κάθισμά του σαν να τον είχε περάσει ηλεκτρικό φορτίο. «Αυτό είναι ένα στήσιμο. Ορκίζομαι ότι δεν έχω γνωρίσει ποτέ αυτόν τον άντρα σε όλη μου τη ζωή».

«Κρατουμένε Γκάρλαντ, το έχουμε συζητήσει αυτό. Μπορείτε να εξετασετε τον μάρτυρα μόλις τελειώσω», είπε ο ναύαρχος. «Τώρα, κύριε Μισέλ, πώς και πότε γνωρίσατε τον κατηγορούμενο και ποιες ήταν οι συνθήκες της συνάντησης».

«Συνάντησα τον Μέρικ στο σπίτι του στο Μέριλαντ για να τον ενημερώσω ότι πιθανότατα θα ήταν ο επόμενος Γενικός Εισαγγελέας στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο Μισέλ.

«Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, κύριε Μισέλ, αλλά αυτό με μπερδεύει, οπότε διορθώστε με αν κάνω λάθος. Είσαι Βέλγος πολίτης. Τι στο κόσμο θα σου έδινε την εξουσία να υποσχεθείς οτιδήποτε στον κρατούμενο Γκάρλαντ;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Ήμουν περισσότερο αγγελιοφόρος», απάντησε ο Μισέλ.

«Ποιανού το μήνυμα;» ρώτησε ο ναύαρχος. «Ποιος σου είπε να μιλήσεις στον κατηγορούμενο;»

«Μου είπαν σε μια βιντεοκλήση με έναν άνδρα που έμοιαζε πολύ με τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Ζαν-Πιερ Λακρουά», απάντησε ο Μισέλ.

Ο Λακρουά, Γάλλος υπήκοος, είναι ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις των Ηνωμένων Εθνών.

"Την ίδια στιγμή?" είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Αν εννοείτε, αν ήμασταν όλοι σε κλήση ταυτόχρονα, η απάντηση είναι ναι», είπε ο Μισέλ.

«Γιατί χαρακτηρίσατε την αναφορά σας στον Ομπάμα με το «έμοιαζε πολύ»;» Ο ναύαρχος Κράνταλ διερεύνησε.

Ο Μισέλ ανασήκωσε τους ώμους του. «Όπως καταλαβαίνω τα πράγματα τώρα, με βάση φήμες και υπονοούμενα, χωρίς καμία πραγματική απόδειξη που έχω δει, ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να ήταν νεκρός πολύ πριν από αυτό το τηλεφώνημα, και το άτομο που ίσως παρίστανε τον ήταν απλώς κάποιος άντρας με μάσκα. Ξέρω ότι υπάρχει ένας άντρας που τρέχει τριγύρω προσποιούμενος ότι είμαι εγώ, οπότε γιατί όχι κι αυτός, ο Ομπάμα».

«Και τώρα, εκ των υστέρων, δεν έχετε τις ίδιες ανησυχίες για τον Λακρουά;» συνέχισε ο ναύαρχος.

«Αυτόν που είχα γνωρίσει πριν, εντελώς άσχετο. Ήταν ο πραγματικός Λακρουά», είπε ο Μισέλ.

Ο ναύαρχος συνεχισε τις ερωτησεις. «Γιατί τον Garland; Υπήρχε ώθηση να τον θέλουν να είναι Γενικός Εισαγγελέας έναντι οποιουδήποτε άλλου;».

«Επειδή είχε τα διαπιστευτήρια και μισούσε ήδη τον Ντόναλντ Τραμπ και τους υποστηρικτές και τους πολιτικούς συμμάχους του Τραμπ. Ήταν η τέλεια επιλογή. Ο Τραμπ και ο λαός του αντιπροσώπευαν μια αναταραχή, βλέπετε, ένα σχίσμα στην τάξη των πραγμάτων. Ο Merrick είπε ότι θα διοριζόταν πριν από τη συνάντησή μας». Η δουλειά μου ήταν να τον βλέπω πρόσωπο με πρόσωπο, να τον "διαβάζω" και να βεβαιωθώ ότι καταλάβαινε ότι ο Τραμπ έπρεπε να μπει στη φυλακή, να γίνει αναποτελεσματικός ή ακόμη και να σκοτωθεί», είπε ο Μισέλ.

«Δείτε μια διαφωτιστική ιστορία, κύριε Μισέλ, στην οποία σκιώδεις ξένες προσωπικότητες επηρεάζουν τους προεδρικούς διορισμούς και υπαγορεύουν την πολιτική των ΗΠΑ. Εκτός από τα λόγια σας, έχετε κάποια απόδειξη για να τεκμηριώσετε τον ισχυρισμό σας;» είπε ο ναύαρχος.

«Η μόνη φυσική απόδειξη που είχα είναι αυτό που έχεις ήδη», απάντησε ο Μισέλ.

«Τότε ας ρίξουμε μια ματιά», είπε ο ναύαρχος. Σε μια μεγάλη οθόνη μετέδωσε μια ηχογράφηση της βιντεοκλήσης του Μισέλ με τον Ομπάμα και τον Λακρουά, τα πρόσωπα των οποίων εμφανίστηκαν δίπλα-δίπλα. Ο Ομπάμα έκανε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης.

"Κύριε Michel, ο Merrick Garland θα περιμένει την επίσκεψή σας. Καταλαβαίνει ότι είσαι ο απεσταλμένος μας. Αναμένουμε από εσάς να του επαναλάβετε το μήνυμά μας: μόλις επιβεβαιωθεί από τη Γερουσία, θα χρησιμοποιήσει όλο το βάρος του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να κυνηγήσει κάθε εξεγερτή στο Καπιτώλιο. Και με το FBI στη διάθεσή του, μπορεί μια για πάντα να τα βάλει με τον Ντόναλντ Τραμπ και την οικογένειά του», είπε ο Ομπάμα.

«Και, κύριε Μισέλ, αναφέρετε πίσω, πείτε μας αν έχει φόβους», είπε ο Λακρουά.

«Δεν περιμένουμε ότι αυτό θα είναι πρόβλημα», είπε ο Ομπάμα.

«Καταλαβαίνω απόλυτα», είπε ο Μισέλ απαντώντας.

Ο ναύαρχος αντιμετώπισε το πάνελ. «Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού αξιολόγησε το κλιπ. Λένε ότι είναι 98% σίγουροι ότι η φωνή είναι του Ομπάμα, αλλά μόνο το 76% του προσώπου είναι πραγματικά δικό του. Αλλά το αν είναι ή όχι οι πραγματικοί Ομπάμα και ο Λακρουά είναι σε μεγάλο βαθμό άσχετο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι αν ο κατηγορούμενος συμφώνησε σε αυτή την αφύσικη ένωση δυνάμεων που είναι αποφασισμένη να οπλίσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης για πολιτικό όφελος».

Και συνέχισε: «Κυριε Μισέλ, τι είπες προσωπικά στον κρατούμενο Γκάρλαντ και ποια ήταν η απάντησή του».

«Του είπα ότι τόσο ο Ομπάμα όσο και ο Μπάιντεν τον ήθελαν όσο δεσμευόταν να εξαλείψει τον Τραμπ. Και μου είπε ότι σχεδίαζε να το κάνει ούτως ή άλλως, ότι η απαλλαγή από τον Τραμπ και το MAGA του θα ήταν το ορόσημο επίτευγμά του», είπε ο Μισέλ.

«Υπήρχε κάποια ανησυχία, κύριε Μισέλ, ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας ότι δεν θα περνούσε αυτη η επιθυμια. Εννοώ, ένας πρόεδρος διορίζει, αλλά η Γερουσία επιβεβαιώνει».

Ο Μισέλ κούνησε το χέρι του απορριπτικά. «Η επιβεβαίωση ήταν τυπική. Το αποτέλεσμα δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, ναύαρχε Κράνταλ». Ο Μισέλ "φορούσε" ένα μοχθηρό χαμόγελο.

«Καμία άλλη ερώτηση αυτή τη στιγμή», είπε ο ναύαρχος. «Κρατουμένε Γκάρλαντ, μπορείς να ρωτησεις τον κύριο Μισέλ».

Ο Γκάρλαντ καθάρισε το λαιμό του. «Θα ήθελα να πλησιάσω τον μάρτυρα».

"Ο κύριος Μισέλ μπορεί να σε ακούσει μια χαρά από εκεί που κάθεσαι», απάντησε ο ναύαρχος.

 Ο Γκάρλαντ φαινόταν ανήσυχος, ταλαντεύοντας στα πόδια του. «Αυτό είναι παγίδευση. Το κάνατε πρόβα. Εσείς, ο ναύαρχος Κράνταλ, ή οι δικοί σας άνθρωποι πρέπει να κάνατε επιδρομή στο σπίτι μου και να είπατε σε αυτόν τον άνθρωπο, τον οποίο δεν έχω γνωρίσει ποτέ, τι υπήρχε μέσα. Θα ήθελα ένα διάλειμμα και πρόσβαση σε μια νομική βιβλιοθήκη παρακαλώ».

«Λοιπόν, θα σου ικανοποιήσω αυτό το αίτημα, κρατούμενε Γκάρλαντ, και θα σε δω να παραδώσεις τα βιβλία στο κελί σου. Αυτό το δικαστήριο θα ξαναρχίσει στις 09,00 το πρωί της Δευτέρας».

Ο ναύαρχος διέταξε τους φυλακες να συνοδεύσουν τον Γκάρλαντ στο κελί του και έδωσε εντολή στους συμμετέχοντες να μην συζητήσουν την υπόθεση μεταξύ τους ή με κανέναν άλλο χωρίς τις ρητές οδηγίες του.

Αναμένω να λάβω σημειώσεις για τις εργασίες της Δευτέρας σήμερα το απόγευμα.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις