Η Χαζαρική Μαφία σχεδιάζει ένα ολοκαύτωμα για τις 8 Απριλίου.Θα τους σταματήσουν


 Η Χαζαρική μαφία σχεδιάζει μια εκδήλωση ολοκαυτώματος ή μαζικής δολοφονίας για τη χριστιανική καρδιά των ΗΠΑ στις 8 Απριλίου. Ολόκληρο το γεγονός της ηλιακής έκλειψης της 8ης Απριλίου έχει εντοπιστεί ιατροδικαστικά στη λατρεία του θανάτου του Chabad (σκοτώστε το 90% της ανθρωπότητας και υποδουλώστε το υπόλοιπο).

  https://www.chabad.org/calendar/view/day.asp?tdate=4/8

" Τηλεγραφούν" επίσης ένα «γεγονός του μαύρου κύκνου» μέσω ανθρώπων όπως ο ψεύτικος στρατηγός Mike Flynn και ο πολιτικός Ron Paul.

 



Υπάρχει επίσης ευρεία προετοιμασία για μαζικές απώλειες, όπως φαίνεται για παράδειγμα σε αυτό το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης που ιδρύεται στο Κάλγκαρι του Καναδά.

Ας είμαστε απολύτως σαφείς, οι ηλιακές εκλείψεις είναι όταν το φεγγάρι μπλοκάρει τον ήλιο και ποτέ δεν έχουν συσχετιστεί με μαζικές απώλειες. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που σχεδιάζεται δεν είναι μια ηλιακή έκλειψη.

Οι πηγές μας από τη Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ μας λένε ότι η KM σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει δορυφορικά όπλα Star Wars της εποχής Reagan, αεροπλάνα εκτόξευσης με λέιζερ και άλλες μεθόδους για να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε μια προσφορά ολοκαυτώματος στον Moloch. Το σήμα που χρησιμοποιείται από τη λατρεία του Μολώχ είναι το επίσημο διακριτικό της σατανικής ναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Αυτοί οι μεσσιανικοί φανατικοί εγκληματίες θέλουν να πραγματοποιήσουν αυτό το γεγονός ως προκαταρκτική για μια προγραμματισμένη θυσία μιας κόκκινης δαμαλίδας στον Μολώχ.

Θα ακολουθούσε η κατασκευή του τρίτου ναού. Από την εποχή του Μωυσή, μόνο εννέα κόκκινες δαμαλίδες έχουν θυσιαστεί. Τώρα, ένας «τεράσιος βωμός» για τη θυσία της δέκατης κόκκινης δαμαλίδας έχει χτιστεί στο Ισραήλ και υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα μπορούσε να συμβεί σύντομα… έγινε «εξάσκηση της τελετής εξαγνισμού» το 2023. Η τελετή πρέπει να γίνει πριν οι δαμαλίδες γεράσουν πολύ για να χρησιμοποιηθούν για μια τέτοια θυσία… σύμφωνα με τους ραβίνους του Temple Institute, ελπίζουν να πραγματοποιήσουν την τελετή πριν από το Πάσχα [της 22ας Απριλίου] του 2024.

http://endoftheamericandream.com/a-massive-altar-for-the-red-heifer-sacrifice-has-been-constructed-in-israel/

Το ολοκαύτωμα που σχεδιάστηκε για αυτή τη θυσία ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Η Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ και ο στρατός των λευκών καπέλων θα καταρρίψουν αυτούς τους δορυφόρους και άλλα όπλα εάν αναπτυχθούν.

Επίσης, εάν πραγματοποιήσουν μια εκδήλωση μαζικής δολοφονίας στην καρδιά των ΗΠΑ, τότε η Ιερουσαλήμ, η Γενεύη, το Κίεβο και η νορβηγική βάση της Ανταρκτικής θα εξαφανιστούν από διηπειρωτικούς πυρηνικούς πυραύλους, υπόσχονται πηγές της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ.

Ο λόγος που οι KM θέλουν απεγνωσμένα να πραγματοποιήσουν μια εκδήλωση μαζικής δολοφονίας είναι επειδή χάνουν την εξουσία και γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου και τη θανατική ποινή όταν συμβεί αυτό.

Τα γεγονότα γύρω από τη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι σημάδι αυτής της επικείμενης κατάρρευσης. Ο βασιλιάς Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα, ο πρίγκιπας Άντριου, ο πρίγκιπας Εδουάρδος, ο διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έχουν εξαφανιστεί από τη δημόσια θέα. Οι πηγές της MI6 μας λένε ότι όλοι σκοτώθηκαν από λευκά καπέλα αφού θυσίασαν την Κέιτ Μίντλετον στον Σατανά.

Ανεξάρτητα από το αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, οι δημόσιες εκδηλώσεις γύρω από τους βασιλείς δείχνουν ότι συμβαίνει κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο. Εκεί έγινε η παρέλαση των βασιλικών φρουρών με μια σημαία καλυμμένη με μαύρο ύφασμα και ένα λευκό άλογο χωρίς βασιλιά πάνω της. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό σημάδι ότι ο βασιλιάς πέθανε. Επίσης, η Κέιτ Μίντλετον απέτυχε να εμφανιστεί ξανά μετά την «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά».

Μετά από αυτό, υπήρξαν αδέξιες προσπάθειες να φανεί ότι όλα ήταν φυσιολογικά. Μια φωτογραφία της Κέιτ που κυκλοφόρησε από τη βασιλική οικογένεια αποκαλύφθηκε γρήγορα ως ψεύτικη. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα βίντεο που φέρεται να είναι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-13211807/Kate-Middletons-body-language-pictured-Prince-William-visit-farm-shop.html

Η δημοσιογράφος του BBC, Sonja McLaughlan, μεταξύ άλλων είπε ότι η γυναίκα που φωτογραφήθηκε και φαίνεται σε ένα βίντεο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ «προφανώς και δεν είναι» η πριγκίπισσα Κέιτ.

https://www.gbnews.com/royal/kate-middleton-news-bbc-reporter-prince-william-windsor-video

Στη συνέχεια, ακούμε ότι το πρόσωπο στο βίντεο ήταν η επαγγελματίας μιμούμενη της Middleton, Heidi Agan.

https://www.businessinsider.com/professional-kate-middleton-lookalike-heidi-agan-2017-5

Στη συνέχεια σε αυτό το δράμα, το BBC είπε στους ανθρώπους να περιμένουν μια σημαντική ανακοίνωση από τη βασιλική οικογένεια. Οι σημαίες φάνηκαν μεσίστιες σε κυβερνητικά κτίρια του Ηνωμένου Βασιλείου, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι ο θάνατος του βασιλιά Καρόλου επρόκειτο να ανακοινωθεί.

Όλα αυτά συνέβησαν μετά τη δημόσια ανακοίνωση του θανάτου του Jacob Rothschild (Roth=Red, Schild=shield of Satan), που πολλοί ισχυρίζονται ότι ήταν ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα William (οι δικές μας πηγές της MI6 λένε ότι ο πατέρας είναι ο βασιλιάς της Ισπανίας).

https://www.businessinsider.com/professional-kate-middleton-lookalike-heidi-agan-2017-5

Οι πηγές της MI6 λένε ότι αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν μια μεγάλη επιχείρηση λευκών καπέλων εναντίον των σατανιστών στην κορυφή της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Με την κόκκινη ασπίδα του Σατανά να έχει αφαιρεθεί από τη σκηνή, επρόκειτο να γίνει μια δημόσια ανακοίνωση ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε σκοτωθεί σε μια σατανική θυσία και ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που εμπλέκονταν είχαν εκτελεστεί.

Γι' αυτό οι σημαίες ήταν μεσίστιες και επρόκειτο να γίνει μια μεγάλη ανακοίνωση, λένε οι πηγές.

Ωστόσο, προτού συμβεί αυτό, εμφανίζεται ο Μπαράκ Ομπάμα, (ο Λουκάς γράφει στο κεφάλαιο 10, στίχος 18 ότι ο Ιησούς είπε: «Είδα τον Σατανά να «έπεφτε σαν κεραυνός». Η εβραϊκή μετάφραση είναι «baraq o bamah».) στην κατοικία των Βρετανών πρωθυπουργών.


Μετά από αυτό, ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε από το BBC που δείχνει την Kate Middleton να λέει ότι έχει καρκίνο.


Έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που δείχνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος ήταν ακόμα ζωντανός.

Το πρόβλημα είναι ότι το βίντεο της Kate Middleton που κυκλοφόρησε ήταν ψεύτικο. Μπορείτε να το καταλάβετε γιατί το δαχτυλίδι στο χέρι της εξαφανίζεται και μετά εμφανίζεται ξανά. Επίσης, αν κάνει χημειοθεραπεία, γιατί έχει πολλα μαλλιά...?

https://rumble.com/embed/v4ip0pe/?pub=4

Όσο για την εικόνα του Charles, μια πηγή της καναδικής υπηρεσίας πληροφοριών σχολιάζει: «Μπορούν να διαβάσουν το όνομα στη στολή ενός στρατιώτη από έναν δορυφόρο στο διάστημα, αλλά δεν μπορούν να τραβήξουν μια καθαρή φωτογραφία από την άκρη του δρόμου. Το τσίρκο συνεχίζεται».

Η πραγματικότητα είναι ότι μια δημόσια ανακοίνωση που η Kate Middleton είχε θυσιαστεί στον Σατανά θα οδηγούσε σε πλήρη κατάρρευση της κυριαρχίας του KM στη Δύση, γι' αυτό και προσπαθούν τόσο σκληρά να το καλύψουν.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 



















ΠΗΓΗ















Σχόλια

  1. Tο επίσημο διακριτικό της σατανικής ναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας, συμβολίζει την εχθρική θέση/στάση προς τον Ελληνισμό, δηλαδή την αντίθετη φορά της πτήσης του αετού που είναι η καθοδική, εν αντιθέσει της ανοδικής που είναι του Ζηνός. Το ανάλογο δηλαδή των αντιστρόφων ισοπλεύρων τριγώνων, το γνωστό.
    Τώρα τα περί δαμαλίδων, θυσιαστηρίων, ναού του Σολομώντος ως και το κατά Λουκάν, ας είναι καλά τα δισεκατομμύρια εργάτες και συνεργοί που ταίζουν τα βλαβερά παράσιτα για χιλιάδες χρόνια για να μας εξυφαίνουν τον αφαμισμόν μας. Τα δισ. που ακόμη πίστεύουν τα παραμύθια της ρούγας τα οποία κουρελιάζουν κυριολεκτικά την έννοιαν άνθρωπος και υβρίζουν χυδαία το ασύλληπτον του Αληθινού Όντος-Θεού.
    Και μαζί κι οι "ηγετίσκοι" μας, που καπελωμένοι τσουκράνε τον τοίχο του αίσχους σερνόμενοι από τις μύτες απο τους εκβιαστές τους.
    Στους ιερούς τόπους που ίσως να παραθερίζει και ο Επστίν καθώς κάποιοι αναφέρουν.
    Κι όλα αυτά 26 αιώνες κοντά, μετά τον λόγον του Ηρακλείτου:
    "Kόσμον τόνδε, τον αυτόν απάντων, ούτε τις θεών ούτε ανθρώπων εποίησεν, αλλ' ην αεί και έστιν και έσται πύρ αείζωον απτόμενον μέτρα και αποσβεννύμενον μέτρα".
    Για να κοιτάμε σήμερα τις εικόνες του Θεού τους:

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/NETANYAHU---CHABAD:6

    Mετά το 4:20 εάν προσέξατε ο λατρευτός τους, τους προμηθεύει και το πρότυπο των τρομοκρατικης ομάδoς. (Template of terror group).
    Αλλά και για μας έχει ο θεός!

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις