Η έρευνα για τον θάνατο της συζύγου του αξιωματικού των Λευκων Καπέλων εγείρει περισσότερες ερωτήσεις από αυτές που απαντά

 

Μια έρευνα του Τμήματος Εγκληματικών Ερευνών του Στρατού (CID)

για τον ύποπτο θάνατο της 33χρονης συζύγου ενός αξιωματικού απο τα Λευκα Καπέλα έδωσε απαντήσεις, ενώ επίσης εγείρει νέα ερωτήματα, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα, ο αξιωματικος, έχοντας μόλις γυρίσει σπίτι από τη δουλειά στο Fort Liberty, βρήκε το άψυχο σώμα της συζύγου του στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της, το οποίο βρισκόταν στο ρελαντί στο γκαράζ τους. Το EMS και το προσωπικό του Womack Army Medical Center υπέθεσαν ότι πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, σκόπιμα ή τυχαία. Ο σύζυγος είχε άλλοθι - ήταν στη δουλειά όλη την ημέρα - και αποκλείστηκε ως άτομο ενδιαφέροντος και επέμεινε ότι η γυναίκα του δεν θα είχε καθίσει κατά λάθος μέσα σε ένα μη αεριζόμενο αυτοκίνητο εισπνέοντας αναθυμιάσεις ή δεν θα είχε αυτοκτονήσει. Εν τω μεταξύ, η CID υποψιάστηκε ότι το παιχνίδι ήταν φάουλ επειδή το όχημα δεν είχε δακτυλικά αποτυπώματα όπου θα εμφανίζονταν συνήθως σε ένα συχνά χρησιμοποιούμενο όχημα, μεταξύ άλλων λόγων που αναφέρονται στο αρχικό μας άρθρο.

Το πρωί της Τρίτης οι ερευνητές έλαβαν ένα αντίγραφο του τοξικολογικού πάνελ της συζύγου. Αποκάλυψε ότι είχε καταπιεί σημαντική ποσότητα Ambien, ένα βοήθημα ύπνου για το οποίο είχε έγκυρη συνταγή, πριν από το θάνατό της. Το CID πήρε ξανά συνέντευξη από τον σύζυγο, ρωτώντας για τη χρήση συνταγής από τη σύζυγό του και οι απαντήσεις του επιβεβαίωσαν ότι η σύζυγος έπαιρνε το Ambien με φειδώ για αϋπνία από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της δύο χρόνια πριν.

Έδωσε στο CID ένα μπουκάλι με συνταγή που αγορασε στις 19 Μαρτίου. Η ετικέτα έδινε οδηγίες στον ασθενή να πάρει ένα δισκίο πριν τον ύπνο. Ο αριθμός των χαπιών που έμειναν στο μπουκάλι —τέσσερα— υποδήλωνε ότι είχε υπερβεί τη συνιστώμενη δόση κατά πολύ. Αν είχε καταπιεί ένα χάπι τη νύχτα από τότε που γέμισε το RX, το μπουκάλι θα έπρεπε να είχε 28 χάπια όταν το εξέτασαν οι ερευνητές. Ο θλιμμένος σύζυγος φέρεται να έμεινε άφωνος, λέγοντας ότι η σύζυγός του είχε αγορασει μόνο δύο RX 30 ημερών τους τελευταίους 12 μήνες και δεν είχε κάνει ποτέ κατάχρηση ναρκωτικών «ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια».

«Αυτό ήταν αλήθεια, με βάση το ιστορικό του φαρμακείου της», είπε η πηγή μας, προσθέτοντας ότι ο σύζυγος φορούσε γάντια ενώ έβαζε το μπουκάλι σε μια τσάντα Ziplock για το CID.

Ερωτηθείς γιατί η CID επέτρεψε στον σύζυγο να χειρίζεται αποδεικτικά στοιχεία αντί να ερευνουν το σπίτι οι ίδιοι, απάντησε: «Ποιοι νομίζετε ότι είμαστε; Αυτός ο αξιωματικός μόλις έχασε την αγαπημένη του γυναίκα. Δεν είναι ύποπτος και δεν επρόκειτο να λεηλατήσουν το σπίτι του για ενδείξεις. Έκαναν μια πρόχειρη επιθεώρηση στην πρώτη επίσκεψη και δεν είδαν σημάδια φυσικής αντιπαράθεσης ή αναγκαστικής εισόδου. Τώρα, με τη συγκατάθεση του αξιωματικού, σκάβουμε βαθύτερα» και απέρριψε ερωτήσεις σχετικά με το εάν το ιατρικό προσωπικό είχε θεωρήσει την προοδευτική αμνησία ως παράγοντα.

Οι παρενέργειες του Ambien είναι καλά τεκμηριωμένες, με τους χρήστες υψηλών δόσεων να αναφέρουν ότι εμπλέκονται σε περίεργη συμπεριφορά, όπως να μπουν σε ένα όχημα και να οδηγήσουν 100 μίλια ή περισσότερα και να επιστρέψουν σπίτι με ασφάλεια χωρίς καμία απολύτως ανάμνηση του συμβάντος.

«Δεν πιστεύουν ότι αυτή είναι η αιτία και η σύζυγός του σίγουρα δεν τον εκανε. Η υπόθεση είναι ανοιχτή μέχρι να την κλείσει η CID. Μέχρι τότε, δεν υπογράφουν τίποτα. Ναι, συμβαίνουν πολλά εδώ. Αν την έβαλαν αναίσθητη και την τάισαν με το ζόρι τα χάπια, γιατί δεν είναι μελανιασμένη; Γιατί δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα; Θα μπορούσε κάποιος να τη ναρκώσει και μετά να την βάλει στο αυτοκίνητο για να μοιάζει με δηλητηρίαση από μονοξείδιο; Αν ναι, γιατί δεν ξεφορτώθηκαν το μπουκάλι, το οποίο, παρεμπιπτόντως, είχε μόνο τ αποτυπωματα της. Η CID θα δει την υπόθεση στη λογική της κατάληξη», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις