Η σύζυγος αξιωματικού των Λευκων Καπέλων βρέθηκε νεκρή κάτω από ύποπτες συνθήκες στη Βόρεια Καρολίνα

 

Η σύζυγος ενός αξιωματικού

απο τα Λευκα Καπελα βρέθηκε νεκρή την περασμένη Πέμπτη στο όχημα του ζευγαριού στο γκαράζ που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στο Fayetteville της Βόρειας Καρολίνας, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith 


Περίπου στις 6:00 μ.μ., ο σύζυγος -οι πηγές δεν γνωστοποιούν προς το παρόν ονόματα- επέστρεψε στο σπίτι από το κοντινό Fort Liberty, πρώην Fort Bragg, όπου βρισκόταν στη δουλειά από τις 7:30 π.μ. - και βρήκε το αδύναμο σώμα της γυναίκας του πεσμένο πάνω από το τιμόνι στο παλαιότερο μοντέλο της Camaro. Οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν κλειστά αλλά ξεκλείδωτα και ο κινητήρας ήταν ζεστός, σαν να λειτουργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με μια αναφορά του περιστατικού, ο αξιωματικος τράβηξε το σώμα της συζύγου του από το όχημα και άρχισε να χορηγεί καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, σταματώντας μόνο για να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Fort Liberty, λίγα μίλια από την κατοικία τους. Το μέρος που απαντούσε τον ενημέρωσε ότι δεδομένου ότι ζούσε, το πρωτόκολλο όριζε ότι καλούσε το Fayetteville EMS, το οποίο είχε ταχύτερους χρόνους απόκρισης.

Ο αξιωματικος έδωσε έναν κωδικό εξουσιοδότησης που έκανε τον απαντώντα να αλλάξει τροπος. Έδωσε οδηγίες στον αξιωματικό να συνεχίσει την ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει στη σκηνή το Fort Liberty EMS, κάτι που έκαναν με θαυματουργή ταχύτητα—χρόνος απόκρισης μόλις επτά λεπτών.

Το EMS έλεγξε τα ζωτικά στοιχεία της συζύγου - δεν είχε κανένα - και έσπευσε στο Womack Army Medical Center με τον θλιμμένο αξιωματικό να επιβαίνει στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου και να σφίγγει την ωχρή παλάμη της συζύγου του. Διαπιστώθηκε ο θάνατός της κατά την άφιξη, εμοιαζε για δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ η τοξικολογική επιτροπή εκκρεμεί ακόμη.

Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκά Καπέλα στο Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών του Στρατού (CID) αντιμετωπίζουν, για διάφορους λόγους, τον θάνατο της συζύγου ως ύποπτη.

«Ήταν μια υγιής 33χρονη γυναίκα χωρίς ιστορικό ψυχικής ασθένειας. Η τυχαία δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα είναι εξαιρετικά σπάνια. Δεν είχαν ιστορικό ή συζυγικά θέματα πέρα από τα συνηθισμένα. Και ήταν στη βάση τη στιγμή του θανάτου της», είπε η πηγή μας.

Οι ερευνητές που πραγματοποίησαν ιατροδικαστικές εξετάσεις στο αυτοκίνητο αποκάλυψαν αυτό που ονόμασαν αποδεικτικά στοιχεία για κακό παιχνίδι. Για παράδειγμα, το χερούλι της πόρτας του οδηγού είχε μόνο ένα σετ αποτυπωμάτων — του συζύγου, γιατί είχε ανοίξει το χερούλι για να την τραβήξει από τη θέση του οδηγού. Περίμεναν να βρουν επίσης τα αποτυπώματά της στη λαβή, στην κεντρική κονσόλα και σε άλλες επιφάνειες, αλλά τα μόνα αποτυπώματα που ανήκαν στη σύζυγο αφαιρέθηκαν από το τιμόνι. Δεν βρήκαν τρίχες ή ίνες εκτός από τις δικές της και του συζύγου της.

Το σώμα της αποθανόντος, είπε η πηγή μας, δεν είχε ενδείξεις ότι έλαβε χώρα παλη - ούτε μώλωπες ή τραύματα. Και ούτε το σπίτι ούτε το γκαράζ του ζευγαριού έδειξαν σημάδια αναγκαστικής εισόδου.

Εκτός από αυτούς τους παράγοντες, οι ερευνητές είχαν έναν πιο επιτακτικό λόγο να υποπτεύονται ότι είχαν γίνει βρώμικες πράξεις: ο σύζυγος είχε εμπλακεί σε μυστικές επιχειρήσεις στα Λευκα Καπελα και μπορεί να είχε γίνει γνωστός στο Deep State.

Η πηγή μας δεν διευκρίνισε τι συνεπάγονταν τα καθήκοντα του συζύγου.

«Αυτοί οι άθλιοι τύποι είναι τα δολοφονικά μέλη , οπότε αυτό είναι προφανώς μια ανησυχία. Ο τύπος λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ηταν αυτοχειρια. Ακόμη περιμένουμε το tox screen και άλλες δοκιμές».

Ερωτηθείς εάν το σπίτι του ζευγαριού είχε επιτήρηση όπως ένα κουδούνι στην πόρτα ή εσωτερικές κάμερες, είπε, «Μερικά πράγματα δεν μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή, αλλά το CID είναι ενδελεχές και θα καταλήξει στο βάθος του τι συνέβη».





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Μαρτίου, 2024 13:16

    ΠΑΕΙ ,Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ.
    ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
    ΡΕ !
    ΤΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!
    ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΨΥΧΕΣ!
    ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΗ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΕΔΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις