"Californication."


 Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που οι Red Hot Chili Peppers 

κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Californication". 

Αποδεικνύεται ότι οι στίχοι μπορεί να είναι πιο επίκαιροι σήμερα από ποτέ.  

Αν ψαξουμε λιγο στα κρυμμένα νοήματα και τις θεωρίες συνωμοσίας

 πίσω από αυτή την εμβληματική μελωδία θα βρουμε πολλες συμπτωσεις...!!!

 


 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Α ρε μαγκα, σημερα το πρωι το ακουγα και ψαχνομουν με τους στιχους. Εισαι ωραιος
    Σταμάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την σημειολογική τραγουδάρα Κωνσταντίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορμή για τον πολιτικό αυτό σχολιασμό είναι η ανάρτηση του BankingNews
    "Βεντέτα Μαρινάκη κατά του Μητσοτάκη και πόλεμος μέχρι τις ευρωεκλογές" ( https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/728770/venteta-marinaki-kata-tou-mitsotaki-kai-polemo-mexri-tis-evroekloges-pliris-epivevaiosi-tou-vn-pou-proto-egrapse-gia-to-metopo ) ..
    καθώς και η ανάρτηση του pronews με την οποία αρκετοί από εμάς ίσως είναι έτοιμοι να συμπαθήσουν κιόλας τους Κασσελάκη κι Ανδρουλάκη!
    "Σ.Κασσελάκης: Ζήτησε την παραίτηση Κ.Μητσοτάκη και προκήρυξη εκλογών με παρουσία διεθνών παρατηρητών" ( https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/s-kasselakis-zitaei-diethneis-paratirites-kai-stis-eyroekloges-to-arthro-tou-stin-efsyn/ )

    Πάμε για επανάληψη της ιστορίας, σαμαροβουβούζελοι μετά τον ΓΑΠ, αγράμματος ανθέλλην κνίτης τσίπρας μετά τους σαμαροβουβούζελους, μητσοτακική μαφία (1946-2024) μετά τους τσιπροκαμμένους.

    Με τις εθνικές εκλογές ένα διαχρονικό παραμύθι, η αντιλαϊκή κι ανθελληνική ντόπια ολιγαρχία (σε σύμπλευση με την διεθνή χαζαρική ελίτ) ήταν αυτή που πάντα όριζε την εκάστοτε κυβέρνηση. Και όχι αόρατα, αλλά ολοφάνερα: Μαρινάκηδες, Σαββίδηδες και λοιποί.. είναι απλά η τσέπη, που θα ενισχυθεί και από το εξωτερικό. Τα κεφάλια με τα χοντρά πτυχία, που αποστέλλονται από αυτούς στις συναντήσεις της Μπίλντερμπεργκ, είναι στελέχη κρατικών και ιδιωτικών οργανισμών που τα ονόματά τους είναι άγνωστα στον πολύ κόσμο. Στην πολυτελή αυτή γιάφκα λοιπόν, εξετάζονται οι διεθνείς αλλά και οι κατά τόπους τάσεις για διακυβέρνηση των χωρών και διαιώνιση του μισανθρωπικού τους μάτριξ.
    Εκεί, να είστε 100% σίγουροι ότι ήδη έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας μας.

    Εμείς απλά πρέπει να φροντίσουμε τα σχέδιά τους να τούς βγουν ξυνά, επηρεάζοντας την ελληνική κοινωνία να ψηφίσει απρόβλεπτα. Θα μού πείτε: Ναι, αλλά κι αυτοί τώρα διαβάζουν αυτήν εδώ την πρόταση, και λες να μην έχουν προβλέψει πώς θα ανταπεξέλθουν και σε αυτό;

    Θεωρώ πως όχι. Γιατί διακατέχονται από απόλυτη σιγουριά ότι ελέγχουν το παιγνίδι. Την ίδια σιγουριά που έχουν και οι κατευθυντήριοι ομόλογοί τους του εξωτερικού. Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης, και προσφάτως η τεχνητή νοημοσύνη, τούς έχουν λύσει τα χέρια. Ο έλεγχος των μαζών έχει περάσει στον αυτόματο πιλότο και αυτοί πλέον έχουν το νου τους περισσότερο στον προσωπικό τους χρόνο για ανωμαλίες, ταξιδάκια και κούρα νεότητας με αίμα παιδιών (αδρενοχρώμιο). Οι αυτοματισμοί τους όμως είναι σαθροί, όπως και τα χρωματιστά χαρτάκια που συνεχώς τυπώνουν. Αλλά όσο τυπώνουν όλο και η αξία τους έχει αντίκρυσμα σε σκατά που θα τούς έρθουν στη μούρη, γι αυτό και μεθοδεύουν παγκόσμιο αρμαγεδώνα Γ'ΠΠ ώστε να σωθούν. θεωρώ πως έχουν υπολογίσει λάθος και σε αυτό. Οι καρμανιόλες έχουν ήδη στηθεί και η κρίσιμη μάζα εξ ημών δεν ξεχνάμε στιγμή γιατί τις στήσαμε.

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/03/2024.html?lr=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ολως τυχαιως ο ελληνοφωνος λαος επειδη διαθετει μνημη χρυσοψαρου θα ξαναπεσει στη λουμπα...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  4. Κάποιος τους έδινε τα τραγούδια (στίχους) και αυτοί τραγουδούσαν όπως και στους BEATLES και πολλούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. boleyei ton μπασταρδο να φυγει απο την θεση του πρωθυπουργου ταχα μοθ σαν να τον διωχνουν και να γλιτωσει την κρεμαλα και αυτος και οοολοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Μαρτίου, 2024 22:46

    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ,ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ,
    ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ .
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ .
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ .
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΜΠΙ ΣΚΑΤΑΣ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ Η ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΥ ΑΔΕΛΦΑΡΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ;;;;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ !!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΞΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις