Η JAG Καταδικάζει τον Εισαγγελέα για ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 

Την περασμένη εβδομάδα,

το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών καταδίκασε τον εισαγγελέα των ΗΠΑ για την περιφέρεια της Κολούμπια Μάθιου Γκρέιβς για προδοσία. Ο Γκρέιβς είχε ορκιστεί να παραμείνει σιωπηλός, αλλά κατέληξε να καταδικαστεί σε θάνατο.

Όπως αναφέρθηκε τον Ιανουάριο, οι χειριστές της Delta Force συνελαβαν τον Γκρέιβς ενώ αυτός έκανε διακοπές σε ένα χιονοδρομικό κέντρο του Κολοράντο. Το πιόνι του Deep State μεταφέρθηκε σε μια εγκατάσταση και, αργότερα, στον Κόλπο του Γκουαντάναμο για δικη και ανάκριση. Όπως ήταν αναμενόμενο, είχε αρνηθεί τη μεγαλόψυχη συμφωνία της JAG: ισόβια κάθειρξη με αντάλλαγμα την παραδοχή της ενοχής και το πού βρίσκονται συνταξιούχοι και εν ενεργεία στρατιωτικοί που φέρονται να κρατούνται σε μυστικά ομοσπονδιακά σωφρονιστικά ιδρύματα. Ο Γκρέιβς φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι επέβαλε μόνο την τιμωρία και ότι αν υπήρχαν κρυφές φυλακές, ο Μέρικ Γκάρλαντ είχε τις συντεταγμένες. Τότε ήταν μπλόφα, λέγοντας ότι η JAG θα προκαλούσε τελικά την οργή του Μπάιντεν.

Δύο μήνες εγκλεισμού σε μια καμπίνα έξι επί εννέα πόδια σκλήρυνε την αποφασιστικότητα του Γκρέιβς, την περιφρόνησή του για όλα τα πράγματα Τραμπ. Παρομοίασε τον Τραμπ με τον Απολλύωνα, τον Καταστροφέα της Αποκάλυψης 9:11 και το MAGA με ένα καταστροφικό σμήνος ακρίδων.

«Όπου πάει ο Τραμπ, ακολουθεί η καταστροφή. Είναι η προσωποποίηση του κακού, ο καταστροφέας», είχε πει ο Γκρέιβς.

Καθώς μπήκε στη νότια αίθουσα του Γκουαντάναμο, πλαισιωμένος από δύο φυλακες, φώναξε ότι η μόνη του λύπη στη ζωή ήταν η αποτυχία του να διώξει όλους τους πατριώτες MAGA στη χώρα και να τους καταδικάσει σε ζωή πίσω από τα κάγκελα ή μια αιωνιότητα στο καθαρτήριο. .

«Αφήστε τις φαντασιώσεις σας, κρατούμενε Γκρέιβς, και καθίστε», είπε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall. «Θα κάνουμε αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και επίπονη για εσάς».

Ο ναύαρχος παρουσίασε την ομάδα, τρεις αξιωματικούς του Σώματος Πεζοναυτών τους οποίους η JAG είχε εξουσιοδοτησει να σταθμίσουν τα στοιχεία εναντίον του Γκρέιβς αμερόληπτα. Παρόλα αυτά, τα μάτια τους στένεψαν περιφρονητικά στον Γκρέιβς καθώς καθόταν και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετείχε στο δικαστήριο.

«Θα πω τώρα όλα όσα θα πω σήμερα», είπε ο Γκρέιβς. «Απορρίπτω αυτό το δικαστήριο. «Είναι ψευδές. Με κρατούν παράνομα και θα υπάρξουν αντίποινα».

«Χαιρόμαστε που ειπες αυτα που ηθελες», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Στη συνέχεια πλησίασε το πάνελ. «Ο κρατούμενος Γκρέιβς, σε όλο του το μεγαλείο, έχει καυχηθεί για το πώς ο ζωτικός του ρόλος στον συντονισμό της δίωξης περισσότερων από 1.000 J6 σε εθνικό επίπεδο βοήθησε να γίνει η Αμερική πιο ασφαλής χώρα. Αυτό που δεν είπε ποτέ, και αυτό που αποδεικνύεται από δημόσια διαθέσιμα βίντεο, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των 1.000 δεν διέπραξε κανένα έγκλημα. Άσκησαν το δικαίωμα της 1ης Τροποποίησης να συγκεντρώνονται και να εκφράζουν απόψεις μέσω ειρηνικής διαμαρτυρίας, της διαμαρτυρίας για κλεμμένες εκλογές. Δεν αρνείται αυτά τα γεγονότα. είναι περήφανος γι' αυτό."

«Διάολα σωστά, είμαι», θόλωσε ο Γκρέιβς. «Πήραν λιγότερα από όσα άξιζαν. Τα ήθελα όλα συνδεδεμένα, να τρέμουν και να τσιρίζουν καθώς τηγανίζονται. Όποιος αμφισβητούσε τη νίκη του Μπάιντεν θα έπρεπε να είχε βάλει δηλητήριο στις φλέβες του ή να είχε υποστεί ηλεκτροπληξία. Και αυτό σημαίνει όλοι σας! Και όταν φύγω από εδώ, θα φροντίσω να συμβεί, ειδικά μετά από αυτό».

«Εύκολο τώρα, κρατούμενε Γκρέιβς. Δεν θα θέλατε να ρισκάρετε την αθωότητά σας», χλεύασε ο ναύαρχος Κράνταλ. Έκανες αυτό που ένιωθες σωστό, φυσικά».

«Ένιωθες ότι οι τιμωρίες τους δεν ταιριάζουν με τα εγκλήματά τους, έτσι δεν είναι;» Ο ναύαρχος Κράνταλ αναφωνησε.

"Σωστά. Όλοι τους, όπως όλοι εσείς, είναι εγχώριοι τρομοκράτες και αξίζουν ισόβια ή θάνατο. Αλλά, όχι, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Μου είπαν 22 χρόνια ανώτατο όριο για την εξέγερση και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη δοκιμαστική περίοδο. Η D.C. είναι δική μας, όχι δική τους, και είχαμε την εξουσία να κυνηγήσουμε αυτές τις φούσκες MAGA. MAGA, MAGA, MAGA—Ήμουν άρρωστος και βαρέθηκα να ακούω για τη MAGA. Και αυτό ισχύει και για τους στρατιωτικούς προδότες σας. μαλάκες που υποστηρίζετε ακόμα τον Ντόναλντ Τραμπ. Τι συμβαίνει με εσάς;» είπε ο Γκρέιβς.

«Υποστηρίζουμε το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατούμενε Γκρέιβς», απάντησε ο Ναύαρχος.

«Έχω πει αρκετά», είπε ο Γκρέιβς, αλλά συνέχισε την επίπληξή του πάντως. «Το Σύνταγμα, το Σύνταγμα, το Σύνταγμα, αυτό είναι το μόνο για το οποίο σας ακούω να μιλάτε, την αθάνατη αφοσίωσή σας σε ένα έγγραφο που θα έπρεπε να είχε καεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν μας ενδιαφέρει πλέον το Σύνταγμά σας. Είναι ένα προϊστορικό απολίθωμα που γράφτηκε από άνδρες που έχουν μετατραπεί σε σκόνη. Αν φύγω, κάποιος άλλος θα σηκώσει τη δάδα. Πόσους σκότωσες, ναύαρχε Κράνταλ; Είσαι ένας εξασκημένος υποκριτής».

Ο ναύαρχος διέταξε τους φυλακες να συγκρατήσουν και να φιμώσουν τον Γκρέιβς. Έδειξε στο πάνελ ένα αντίγραφο ενός email που είχε στείλει ο Graves στον διευθυντή του FBI Christopher Wray τον Απρίλιο του 2021, το οποίο υπογράμμιζε το μίσος και την επιθυμία του να εξολοθρεύσει τους «εξεγερτές της 6ης Ιανουαρίου». Το ρητό του λόγου αναπήδησε μεταξύ της συκοφαντίας και της δυσφήμισης του Προέδρου Τραμπ και του χαρακτηρισμού της MAGA ως απειλής για τη δημοκρατία. «Οποιοσδήποτε άνδρας ή γυναίκα ηλικίας άνω των 13 ετών που ταυτίζεται ως MAGA θα πρέπει να θανατωθεί συνοπτικά. οποιοσδήποτε άνδρας ή γυναίκα που αυτοαποκαλείται πατριώτης θα πρέπει επίσης να συναντήσει έναν θάλαμο αερίων», έγραψε ο Graves.

 «Αυτή η επιτροπή δεν αναγνωρίζει την παραφροσύνη ή τον αποκρυφισμό ως μηχανισμούς άμυνας», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα. Ο κρατούμενος χρησιμοποίησε εν γνώσει του ύπουλες κατηγορίες για να διώξει και να φυλακίσει αθώους ανθρώπους. Πολλοί από αυτούς ήταν ομοσπονδιακοι κατασκοποι που διώχθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Το Deep State έκανε πολύ καλή δουλειά με τη συσκότιση , αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι πολλοί νομοταγείς πολίτες παραμένουν πίσω από τα κάγκελα. Ο κρατούμενος Γκρέιβς διέπραξε πράξεις προδοσίας και σας ζητώ από τα μέλη της επιτροπής να τον βρείτε ένοχο για αυτό το έγκλημα».

Ο Γκρέιβς ανατρίχιασε στο κάθισμά του, μουρμουρίζοντας ακαταληπτες βρισιες.

Η επιτροπή εξέδωσε ομόφωνα ετυμηγορία και πρότεινε τη θανατική ποινή.

Ο ναύαρχος Κράνταλ συμφώνησε και προγραμμάτισε την εκτέλεση του Γκρέιβς για την Τρίτη, 26 Μαρτίου.

Αναμονη για το δικαστήριο της Merrick Garland αύριο.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Μαρτίου, 2024 14:18

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
    ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ !!!
    ΟΧΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ .
    ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ.
    Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ :
    ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥΝΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις