ΜΑΡΤΥΡΙΑ

 


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ :

Το ISIS ή οι Ουκρανοί;

 Υπηρέτησα 6 χρόνια ως Δ/ντής Χειρουργικής στην Σαουδική Αραβία. Είχα μεταξύ των ασθενών μου τραυματίες από πυροβόλα όπλα πολεμικού τύπου που επέστρεψαν από τις μάχες του ISIS, όπου ήταν ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ.

 Η στρατολόγηση γίνονταν, εν αγνοία της Κυβερνήσεως, από φανατικούς μουφτήδες, κυρίως στην Βόρεια Σαουδ. Αραβία. Πληρώνονταν σε δολάρια και τους έθιζαν σε ένα αμφεταμινικό διεγερτικό (Κέπτακον) καθιστώντας τους εξαρτημένους. Νοσηλεύονταν σε Τουρκικά νοσοκομεία άμεσα.

 Ήταν κοινό μυστικό και έλεγαν ότι τον ΙSIS τον δημιούργησε και εκπαίδευσε η Τουρκία με Αμερικανική χρηματοδότηση. Τους τσάκισαν, έλεγαν, οι Κούρδοι, και οι Σύριοι/ Ρώσοι. Όταν σταμάτησε η χρηματοδότηση, έπαψαν να τους πληρώνουν και δεν τους άφηναν να φύγουν.

 Ελάχιστοι γλύτωσαν και διέφυγαν. Κρύβονταν από την Σαουδαραβική Κυβέρνηση η οποία δεν τους ήθελε πίσω , φοβούμενη ότι θα τους χρησιμοποιήσουν εναντίον της. Όταν αποκαταστάθηκαν από τα τραύματα, έφυγαν, πηγαίνοντας ως μισθοφόροι όπου εμπλέκονταν οι ΗΠΑ ή αλλού.

 Κατά την προσωπική εκτίμηση μου,το κίνητρο τους ήταν το χρήμα και η ανεύρεση των εξαρτησιογόνων στα οποία ήταν εθισμένοι Ήταν χαμηλής αξίας μαχητές με ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα: Η αλλοίωση της προσωπικότητος τους από το κέπτακον δεν τους επέτρεπε την εκτίμηση του κινδύνου

 και η διέγερση (ελάττωση ύπνου - φόβου) τους έκανε χρήσιμους αναλώσιμους. -Όταν είδα τον συλληφθέντα που μίλησε για τα χρήματα είδα ακριβώς την εικόνα εκείνων που αντιμετώπισα στην Σ. Αραβ. -Δεν έχω , καμμία αμφιβολία ότι είναι μισθοφόρος αυτού του τύπου. Όχι «Μάρτυρας»

 Πιστέψτε με ότι μπορεί να είναι «φλέσουρο» που θα το σωριάσεις με μία «φάπα» αλλά είναι οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ για εξολοθρεύσεις αμάχων κλπ. Τον είδατε και πείτε μου αν διαφωνείτε. Τα λεφτά που ανέφερε ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που είπαν ότι λάμβαναν στην Συρία.

 Γυρνώντας στην πατρίδα τους μένουν άνεργοι και πεινάνε. Είναι τελείως ανίκανοι να δουλέψουν. Κανένας δεν τους προσλαμβάνει. Ή συλλάμβάνονται για εγκληματικές ενέργειες. Οι μισθοφόροι που στρατολογεί το Κίεβο, δηλ η CIA, είναι ΤΕΩΣ ΙSIS. Το ISIS έχει, πλέον, μόνο «μάρτυρες»

 Άρα οι συλληφθέντες δεν «δουλεύουν» για τον ISIS, αλλά για την Ουκρανία. Όπως είδατε στα προηγούμενα Τουίτ μου είναι ψευδής η ανάληψη από τον ISIS και η αγωνιώδης προσπάθεια των ΗΠΑ είναι για γέλια. Θυμηθείτε ότι η Ρωσία τον διέλυσε. Τους Ξέρει!

 Θυμηθείτε ότι αυτούς τους εγκληματίες ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

 

 

DIMITRIOS GAKIS MD -ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις