ΗΤΑΝ ΤΟ "DALI" AKYBΕΡΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΑ....?

 

Πηγές απο τα Λευκα Καπελα είπαν

ότι το φορτηγό πλοίο Dali 100.000 τόνων, ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Σιγκαπούρης, μπορεί να ήταν μη επανδρωμένο όταν συγκρούστηκε με τη γέφυρα Francis Scott Key στο Μέριλαντ νωρίς το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας ολική δομική κατάρρευση του 1,2 μιλίου. γέφυρα.

Περίπου στη 1:30 π.μ., το Dali αναχωρούσε από το λιμάνι της Βαλτιμόρης όταν έπεσε σε έναν πυλώνα στήριξης. το άνοιγμα κατέρρευσε, στέλνοντας τσαλακωμένο μέταλλο και εργάτες οικοδομών 150 μετρα παρακάτω σε παγωμένα νερά. Δύο διασώθηκαν, με τους άλλους έξι να θεωρούνται νεκροί.

Οι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι το Dali εξέδωσε κλήση κινδύνου, λέγοντας ότι το σκάφος είχε χάσει την πρόωση λίγες στιγμές πριν από την καταστροφική σύγκρουση. Απέδωσαν την έκκληση κινδύνου στο ότι έδωσαν στις αρχές αρκετό χρόνο για να κλείσουν τη γέφυρα και να αποτρέψουν επιπλέον οχήματα και ανθρώπους από το να βουτήξουν στον παγωμένο ποταμό Patapsco.

Λίγο μετά το «ατύχημα» η Synergy Marine Pte Ltd., η εταιρεία διαχείρισης του Dali, ανέφερε ότι τα 22 μέλη του πληρώματος του πλοίου, φαινομενικά άτομα ειδικευμένα στην οδήγηση τεράστιων σκαφών μέσα και έξω από το λιμάνι, ήταν ασφαλή.

Οι πηγές λενε, ωστόσο, υποδηλώνουν ότι η Synergy και οι δημόσιοι αξιωματούχοι έχουν παραποιήσει τα γεγονότα γύρω από το περιστατικό.

Στις 6:30 π.μ. της Τρίτης, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER), η οποία παρακολουθεί συστηματικά τη συνομιλία του Deep State, άκουσε ένα απόσπασμα τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ ενός αξιωματούχου του National Transportation Safety Board (NTSB) και του Υπουργού Μεταφορών Pete Buttigieg. Ενας ανήσυχος Buttigieg φωνάζει στον ανακριτή του NTSB: «Μη επανδρωμένο; Δεν υπάρχει πλήρωμα γέφυρας; Αυτό δεν είναι φυσιολογικο, οπότε μην το διαδώσετε. Στην πραγματικότητα, ξεχάστε ότι το αναφέρατε».

«Δεν είναι μόνο πιθανό αλλά και εξωφρενικο. Κανένα πλήρωμα δεν αποβιβάστηκε από το Dali», απάντησε ο τύπος του NTSB.

«Προσέξτε τι είπα», είπε ο Buttigieg. «Οι φήμες βάζουν τους ανθρώπους σε μπελάδες, και με τους ανθρώπους, εννοώ εσάς».

Δυστυχώς, το ARCYBER κατέγραψε μόνο αυτό το απόσπασμα της κλήσης των πέντε λεπτών.

Το NTSB είναι ο κύριος οργανισμός διερεύνησης της χώρας για θέματα που αφορούν αεροπορικά, σιδηροδρομικά και θαλάσσια ατυχήματα. Αν και χρηματοδοτείται από ομοσπονδιακό επίπεδο, η ηγεσία του NTSB έχει συγκρουστεί με υπηρεσίες όπως το FBI σχετικά με τη δικαιοδοσία στο παρελθόν. εκτός εάν υπάρχει υποψία τρομοκρατίας, το NTSB έχει κυριαρχία σε ατυχήματα που προκαλούν απωλειες ζωων στις ΗΠΑ ή βλάπτουν περιουσίες των ΗΠΑ.

Το καθεστώς Μπάιντεν απέκλεισε αμέσως το ενδεχόμενο τρομοκρατίας καθώς το Διαδίκτυο πλημμύρισε από θεωρίες συνωμοσίας από κυβερνοεπιθέσεις έως μεθυσμένο πλήρωμα που παρέσυρε το πλοίο στη γέφυρα.

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που ξέρουμε είναι ένας αξιωματούχος της NTSB να λέει ότι το Dali ήταν ένα φάντασμα όταν χτύπησε τη γέφυρα και ένας πολύ θυμωμένος Buttigieg τον διέψευσε. Ο άνθρωπος του NTSB είχε δίκιο στο ότι είναι δυνατό δεδομένης της σημερινής τεχνολογίας. σχεδόν κάθε όχημα, αεροπλάνο και πλοίο που μπορεί να φανταστεί κανείς μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση. Θα χρειαστεί να επιβιβαστούμε στο Dali για επιβεβαίωση και ίσως μιλήσουμε με το NTSB για το πού πήραν τις πληροφορίες τους. Αυτό θα προκαλέσει υλικοτεχνικούς εφιάλτες για εισαγωγές και εξαγωγές στα βορειοανατολικά».

 

 

 

 

   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις