ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ "ΕΞΑΥΛΩΣΗ" ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...!!!

 ΕΚΤΑΚΤΟ: «Προέκυψαν αδιάσειστα στοιχεία για την εμπλοκή της Ουκρανίας στην επίθεση του Crocus City Hall» λένε οι Ρώσοι

Με ρωσικά όπλα

που είχαν πέσει στα χέρια των Ουκρανών κατά την διάρκεια του πολέμου στο ουκρανικό μέτωπο ήταν εξοπλισμένοι οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Crocus City Hall της Μόσχα και έβαλαν φωτιά στο κτίριο αποσκοπώντας να εξοντώσουνε τουε 6.200 ακροατές της συναυλίας, αναφέρουν πληροφορίες από την Μόσχα.

Ο βαλλιστικός έλεγχος και οι αριθμοί των όπλων επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για απωλεσθέντα, κατά τις μάχες, ρωσικά όπλα που είχαν περιέλθει στην κατοχή των Ουκρανών.

Ο συγκεκριμένος Τατζίκος τρομοκράτης που εικονίζεται, δήλωσε ότι είχαν 15 γεμιστήρες όπλων ο καθένας, αλλά ο ίδιος πρόλαβε και άδειασε στους αθώους πολίτες «μόνο» 11 γεμιστήρες!

 

 

Οι Τατζίκοι είχαν στρατολογηθεί από την ουκρανική υπηρεσία GUR και μάλιστα φωτογραφήθηκαν με την σημαία του ISIS όταν τους παρέδωσαν τα όπλα, οι οποίες φωτογραφίες προωθήθηκαν εν συνεχεία στο κανάλι μιας σέχτας του ISIS στο Telegram.

Μαζί τους στην επίθεση ήταν και άτομα με ουκρανικά διαβατήρια. Κάποιοι ξέφυγαν, προφανώς στην Ουκρανία, καθώς είχε ετοιμαστεί και «προβαριστεί» ένας πολύπλοκο σχέδιο διαφυγής μέσα από υπόγειες σήραγγες κάτω από το Crocus City Hall, ενώ υπολόγιζαν ότι θα καιγόταν ολόκληρο το κτίριο με τους 6.200 πολίτες που είχαν αγοράσει εισιτήρια για το κονσέρτο. 


 

 

Αυτά σε ότι αφορά τον οπλισμό τους.

Σε ότι αφορά την εκπαίδευσή τους έγινε στην Τουρκία σε στρατόπεδο έξω από την Κωνσταντινούπολη επί δύο μήνες από Ουκρανούς αξιωματικούς.

Σήμερα έγινε ειδική επιχείρηση από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας βάσει των ρωσικών πληροφοριών που αποσπάστηκαν από τους αιχμάλωτους Τατζίκους και συνελήφθησαν 40 ισλαμιστές που ετοίμαζαν και δεύτερη επίθεση στην Ρωσία.

 

 

 Οι πληροφορίες αυτές οδήγησαν τον Β.Πούτιν στο διάγγελμά του βάσει του οποίου η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση και «αποφασίστηκε η εξόντωση της ουκρανικής ηγεσίας που ευθύνεται για την επίθεση», όπως οι Ρώσοι θεωρούν ότι συνέβη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Απορία : Δύο μήνες εκπαίδευσης από Ουκρανούς, έξω από την Κωνσταντινούπολη(!!!) και οι τούρκοι δεν γνώριζαν(;;;) και κινήθηκαν τώρα, κατόπιν πληροφοριών από τους Ρώσους;;
    Ρωτάω, γιατί ή εγώ είμαι χαζός ή κάπου λάθεψαν τα...σα'ί'νια του όλου σχεδίου.
    'Η λοιπόν έγινε συνεταιριστικά(και ο νοών νοήτω) ή...κάποια έκπληξη θα εισπράξουν οι, εις δύο λέμβους πατώντες, ακροβάτες τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα εισπράξουν 322 USSR Μπομπίτσες
      σύμφωνα με την Δυτική σημασιολογία (skul and bones) και άλλες 150 τόσες οι Ουκρανοί όσα ήταν και τα θύματα.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑΝΤΖΕΣ ΑΝΑΤΟΛΊΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΕΠ'ΑΥΤΟΎ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΜΑΓΚΟΥΣΤΑ" ΚΑΙ....

    ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΌ ΨΟΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ GUR ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ CIA,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΝΟΕΊΤΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.Η ΟΔΗΣΣΟΣ ΕΛΕΓΕ Ο

    ΦΡΑΝΚ Ο'ΚΟΝΟΡ ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΌΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΟΠΟΥ
    ΑΝΗΚΕ ΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΩΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΈΣ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΘΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ Νο 5 ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΙ ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.

    ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ;ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΣΤΗΝ
    ΛΕΥΚΆΔΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΑΛΛΑΚΙ ΜΟΣΧΟΜΥΡΩΔΑΤΟ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΜΕΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΙΟΥ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΙΣ ΛΩΡΑΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚ Ω ΒΕΝ,ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΎΜΠΗΣΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΚΙ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....
    ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΕΣΙΕ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΓΚΑΙΗ ΜΠΆΡ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ Η "ΜΑΓΚΟΥΣΤΑ" ΜΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ....PUSH UPS ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΜΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ!
    ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΦΥΛΗ ΜΙΛΩ;ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ;ΟΧΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ ΠΑΡΦΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΉΤΗΣ!

    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΡΩΣΣΟΥΣ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΓΑΛΛΩΝ ΖΥΒΑΝΣΙ,ΥΒ ΣΕΝ ΛΩΡΑΝ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝ....

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΆ ΝΕΚΡΉ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΜΙΛΩ ΜΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΓΝΩΣΕΩΝ,ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΡΊΣΙ ΑΛΛΑ...ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΎΝΤΟΜΑ.

    Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΎΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕΖ -ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΊ....
    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΚΡΟΝ+ΑΤΑΛΛ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΗ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ!;!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις