ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ...?


O Storm Rider εξηγεί ότι η δημοσίευση του περιεχομένου του Μπάιντεν από επίσημα μέσα ενημέρωσης όπως το CNN, οι New York Times και η Washington Post είναι μέρος του κινήματος για την εκδίωξη του Τζο Μπάιντεν στο οποίο εμπλέκεται η CIA. 

Οι στρατηγοί αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να εκδιώξουν τον Μπάιντεν. 

Πριν από λίγες μέρες, ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία και πρακτικά παρακάλεσε τους Ρώσους στρατηγούς να εκδιώξουν τον Πούτιν. 

Αλλά αυτό δεν συνέβη. 

Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι «στρατηγοί» των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής καταπολεμούν τώρα τον Τζο Μπάιντεν. 

Χθες, η Washington Post και το CNN ανέλαβαν δράση επιβεβαιώνοντας όλα αυτά δημοσιεύοντας πρωτοποριακές ιστορίες που αποκάλυψαν λεπτομέρειες από το «Laptop from Hell» του Χάντερ Μπάιντεν. 

Ουσιαστικά, η CIA διέταξε την Washington Post να αποκαλύψει την οικογένεια του εγκλήματος Μπάιντεν.

 Όλα αυτά είναι προετοιμασία για την αποπομπή του Μπάιντεν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Τωρα θα λεγα καμια χοντρη κουβεντα...αλλα αντε μερα που ναι σημερα.Αυτα τα λαπτοπ του ιου μπαιντεν σουλατσαριζαν εδω και κατι μηνες.Τωρα τα θυμηθηκαν οτι εχουν ζουμερο περιεχομενο?Δηλαδη κατι μηνες πριν δε τα εβλεπαν?Η ουσια ειναι οτι στο βαθυ κρατος σφιξαν οι πωποι και σου λενε φερτε πισω τον Τραμπ μπας και ηρεμηδουμε τον κοντο γιατι θα μας παει καροτσακι γ@μιοντας.Ειπαμε να παιξει ο κοντος με τα παιχνιδια του αλλα αυτος το σοβαρεψε και βαραει κανονικα.Αυτος θα μας μαμησει και τα τακουνια.Φερτε τον ψηλο μπας και ηρεμησει μεχρι να δουμε πως θα του την φερουμε.Το λ9γισμικο της ψακι χαλασε εντελως να υποθεσω?

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις