ΤΟ "ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ" ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ" ΔΙΚΑΣΤΗ CLARENCE THOMAS...!!!

 

Οι ιστορίες ότι ο

δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Clarence Thomas εισήχθη στο Νοσοκομείο Sibley στην Ουάσιγκτον αφού οι γιατροί του διέγνωσαν ιογενή λοίμωξη είναι ως επί το πλείστον ψευδείς, δήλωσε υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή των "Λευκων Καπελων" που ισχυρίζεται ότι το βαθυ κρατος δηλητηριασε με μια σχεδόν θανατηφόρο δόση θαλλίου.

Άγευστο, άχρωμο και άοσμο, το θάλλιο είναι ένα χημικό στοιχείο με σύμβολο Tl και ατομικό αριθμό 81. Είναι ένα γκρι μέταλλο μετά τη χορηγηση που δεν βρίσκεται ελεύθερο στη φύση. Όταν απομονωθεί, το θάλλιο μοιάζει με κασσίτερο, αλλά αποχρωματίζεται όταν εκτίθεται στον αέρα. Τα διαλυτά άλατα θαλλίου (πολλά από τα οποία είναι σχεδόν άγευστα) είναι πολύ τοξικά και χρησιμοποιούνταν ιστορικά σε ποντικοφάρμακα και εντομοκτόνα. Η χρήση αυτών των ενώσεων έχει περιοριστεί ή απαγορευτεί σε πολλές χώρες, λόγω της μη εκλεκτικής τοξικότητάς τους. Λόγω της ιστορικής δημοτικότητάς του ως όπλο δολοφονίας, το θάλλιο έχει κερδίσει τη φήμη ως «το δηλητήριο του δηλητηριαστή» και σαν «σκόνη αποθανοντων».

Πριν αρρωστήσει, ο Justice Thomas και η σύζυγός του, Virginia, δείπνησαν στο Mazi, ένα πολυτελές εστιατόριο στο κέντρο της D.C. Αρκετές ώρες αργότερα παρουσίασε συμπτώματα όπως δυσκολία συγκέντρωσης, γαστρεντερική δυσφορία, δύσπνοια, έμετο και διάρροια. Αρχικά είχε αποδώσει τα συμπτώματα σε μια δυσάρεστη περίπτωση καούρας και γαστρεντερικής παλινδρόμησης και είχε πάρει Tums και Mylanta για να απαλύνει την ταλαιπωρία, αλλά καθώς τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και η επιδερμίδα του εγινε ωχρη, η σύζυγός του επέμενε να επισκεφτεί ένα νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο Sibley, οι γιατροί του έκαναν εξετάσεις για Covid-19 -αρνητικό- του χορήγησαν μια σειρά από εξετάσεις που περιελάμβαναν αναλυτικες εξετασεις αίματος. Είτε από πρόθεση είτε από καθαρή ανικανότητα, οι γιατροί διέγνωσαν μια μη ειδική ιογενή λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού. Ένας απλός άνθρωπος θα είχε σταλεί σπίτι με αντιβιοτικά. Όμως, ο Justice Thomas, λόγω της θέσης του, έγινε δεκτός για παρακολουθηση.

«Όταν μάθαμε την επόμενη μέρα οτι ο SCJ Thomas αρρώστησε και έγινε δεκτός στο Sibley, λοιπόν, προκάλεσε υποψίες για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Πρώτον, ακούσαμε αναφορές ότι το Deep State μπορεί να προσπαθήσει να βγάλει απο την μεση αντιφρονουντες δικαστες  και να δημιουργησει αντίποινα για τη σύλληψη της Sotomayor και την επικείμενη εκτέλεση. Δεύτερον, για άτομα, ας πούμε, ανωτερης δικαστικής αρχης, συνηθίζεται να στέλνονται στον Walter Reed για εισαγωγή. Θεωρήσαμε ότι ήταν μια πραγματική απειλη, ότι αυτή ήταν μια επίθεση του Deep State», είπε η πηγή μας.

«Πρόσωπα» που ενεργούσαν ως πληρεξούσιοι στρατιωτικών διοικητών των Λευκων Καπέλων επισκέφτηκαν διακριτικά τον Σίντλεϋ και κοινοποίησαν τις υποψίες τους στη σύζυγο του δικαστή Τόμας, προτρέποντάς την να επιβάλει το ιατρικό πληρεξούσιο που είχε στον σύζυγό της για να τον αποσπάσει αμέσως από το Σίντλεϋ.

«Σε εκείνο το σημείο δεν ήμασταν σίγουροι για τίποτα. Προχωρούσαμε σε καθαρές εικασίες. Αλλά πιστεύαμε ειλικρινά ότι η ζωή του SCJ Thomas μπορεί να βρισκόταν σε κίνδυνο. Παρόλο που εδειχνε σε μη σοβαρη κατασταση, οι γιατροί στο Sidley την προειδοποίησαν να μην τον πάρει από το νοσοκομείο. Στην αρχή ήταν φοβισμένη, αλλά στο τέλος συμφώνησε να τον μετακομίσει», είπε η πηγή μας.

Τα Λευκά Καπέλα, πρόσθεσε, μετέφεραν βιαστικά τον SCJ Thomas, και για προφύλαξη, τη σύζυγό του, σε μια μυστική τοποθεσία από όπου οι γιατροί τους μπορούσαν να αξιολογήσουν αυστηρά την κατάστασή του. Μια εξέταση αίματος στον SCJ Thomas επιβεβαίωσε τις χειρότερες υποψίες τους: κάποιος τον είχε δηλητηριάσει. Μια ανάλυση ούρων επιβεβαίωσε την αιμοληψία. Ο SCJ Thomas είχε αξιοσημείωτα υψηλές συγκεντρώσεις θαλλίου στην κυκλοφορία του αίματος του.

«Το έργαστηριο αίματος στο Sidley θα το είχε δείξει. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση οι γιατροί εκεί να μην το εβλεπαν. Δεν κατηγορώ κανένα συγκεκριμένο άτομο ή πρόσωπα γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμη τα πλήρη γεγονότα, αλλά συντομα θα φτάσουμε σε αυτο το σημειο του θέματος», είπε η πηγή μας.

Υπό τη φροντίδα των γιατρών των "Λευκων Καπελων", ο SCJ Thomas έλαβε θεραπείες με ένα φάρμακο που ξεπλένει το θάλλιο μέσω της πεπτικής οδού. Επίσης, έλαβε αρκετές θεραπείες αιμοκάθαρσης για να βοηθήσει στην απομάκρυνση του υπερβολικού θαλλίου από την κυκλοφορία του αίματος.

«Μπόρεσε να συνέλθει. Δοκιμάσαμε επίσης την συζυγο του... ήταν καθαρή. Υποθέτουμε ότι έφαγε δηλητηριασμένο φαγητό στο εστιατόριο, αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε απολύτως, επειδή το θάλλιο μπορεί να χορηγηθεί σε μικρές δόσεις αργά με την πάροδο του χρόνου ή σε μια μεγάλη, θανατηφόρα δόση. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουμε λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι συντηρητικοί δικαστές που είναι πραγματικά συντηρητικοί δικαστές θα έχουν πρόσθετη προστασία», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Μαρτίου, 2022 23:12

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .ΑΜΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ,ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ .
    ΕΔΩ ,ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΑ !.
    ΟΠΟΤΕ ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΗΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ,ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ .ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΤΙΧΙΛΑ ! .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ( ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ,ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ).
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το deep state, ζεί και βασιλεύει και ψόφο δεν έχει...ανατριχίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις