Πούτιν σε Τραμπ: «Μπορώ να σε βοηθήσω να στραγγίξεις τον βάλτο της Ουάσιγκτον»

 

Σε κάτι που φαινόταν περισσότερο

πραγματικότητα από ένα αστείο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έσπασε την Τρίτη μια εβδομαδιαία σιωπή, λέγοντας στον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ότι ευχαρίστως θα βοηθούσε στην αποξήρανση του βάλτου στην Ουάσιγκτον, μόλις καθαρίσει την Ουκρανία από τη διαφθορά, είπε μια πηγη απο το Μar- a-Lago με την υπόσχεση ανωνυμίας.

«Αν χρειάζεστε τη βοήθειά μου, απλώς πείτε το. Θα σας δείξω πώς αποστραγγίζουμε το βάλτο στη Ρωσία—γρήγορα και αποτελεσματικά», είπε ο Πούτιν. «Μπορώ να σε βοηθήσω να αποστραγγίσεις το βάλτο της Ουάσιγκτον».

Η δηλωση αυτη του Πούτιν έρχεται μια εβδομάδα αφότου είπε στον Τραμπ ότι σιωπούσε μέχρι να κερδίσει την ειδική στρατιωτική του επιχείρηση στην Ουκρανία. Συνέχισε λέγοντας ότι, αν και δεν είχε καμία επιθυμία να σπάσει τη σιωπή του, η κατακραυγή του Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν για την υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ αλλαγή ρωσικού καθεστώτος τον ώθησε να καλέσει τον άνθρωπο που θεωρεί νόμιμο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών: τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ.

Ο συνήθως ακατανόητος Μπάιντεν ήταν ξεκάθαρος όταν είπε: «Αυτός ο άνθρωπος [ο Πούτιν] δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία».

Η υπεράσπιση της αλλαγής καθεστώτος ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου, αλλά ευτυχώς για τη Δύση, η αίσθηση του χιούμορ του Πούτιν επισκίασε τη εχθρότητά του για το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν. Μιλώντας στον Τραμπ, ο Πούτιν αποκάλεσε τον Μπάιντεν μια μαριονέτα χωρίς κατεύθυνση, της οποίας οι χορδές τραβήχτηκαν προς τόσες πολλές κατευθύνσεις που δεν ήξερε αριστερά από δεξιά ή πάνω από κάτω.

«Αυτός ο άνθρωπος, ο Τζο Μπάιντεν, με διασκεδάζει. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο λίγη δύναμη να προσποιείται ότι έχει τόσα πολλά και να κάνει τους ανθρώπους να τον πιστέψουν. Το πρόβλημα είναι ότι οι πολλοι άνθρωποι τον πιστεύουν. πιστευουν ότι είναι πραγματικός πρόεδρος. Ο Μπόρις Τζόνσον, ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Σκοτ ​​Μόρισον — ακούνε τον Τζόζεφ Μπάιντεν», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

«Είναι όλοι Deep State», απάντησε ο Τραμπ.

«Βαθύ κράτος, νεκρό κράτος. Ξέρεις πώς θα αντιμετώπιζα τον προδότη; Παίρνω μερικούς φίλους στο Ντέλαγουερ όπου κρύβεται ο δειλός. Το πρόβλημα λύθηκε», είπε ο Πούτιν.

«Αυτό που έχετε καταφέρει είναι τρομερό, αλλά η ατμόσφαιρα εδώ απαιτεί περισσότερη διακριτικότητα. Δεν μπορώ να συζητήσω σχέδια, αλλά κάτι τρομερό θα συμβεί σύντομα», είπε ο Τραμπ.

Όπως είχε κάνει στο παρελθόν, ο Πούτιν είπε ότι τα προπαγανδιστικά ψέματα της Δύσης δεν είχαν καμία επίδραση στην επιτυχία της ειδικής στρατιωτικής του επιχείρησης για να απαλλάξει την Ουκρανία από τα εργαστήρια βιο-οπλων και τους παιδόφιλους. Ιστορίες για απογοητευμένους Ρώσους στρατιώτες που παρακούουν εντολές, σαμποτάρουν τον δικό τους εξοπλισμό και κατέρριψαν κατά λάθος το δικό τους αεροσκάφος ήταν «φαντασίες της CIA». Επιπλέον, είπε ότι οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν δημοσίως παραποιήσει την πρόσφατη απόφασή του να αποσύρει τα στρατεύματα από το Κίεβο και να τα αναπτύξει στην ανατολική Ουκρανία.

«Πρόεδρε Τραμπ, αυτοι οι βρωμεροι λένε περισσότερα ψέματα. Είχαμε συντριπτική νίκη στο Κίεβο. Σκοτώσαμε τους παιδόφιλους ή τους κάναμε να τραπούν σε φυγή και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στις πιο απομονωμένες κυψέλες τους σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας», είπε ο Πούτιν.

Επίσης, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Δύσης ότι οι στρατηγοί του είτε σκοτώθηκαν σε δράση είτε σχεδίαζαν μια ανταρσία.

«Ο στρατός μας είναι ισχυρός, συγκεντρωμένος και αποφασιστικός. Η Ανατολική Ευρώπη δεν θα είναι πλέον βάση επιχειρήσεων για τα δυτικά κεντρα σιαφθορας. Ξέρεις αυτό που λέω είναι αλήθεια, Πρόεδρε Τραμπ. Απελευθερώσαμε 25.000 παιδιά στην Ουκρανία από παιδεραστές». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.01 Απριλίου, 2022 09:48

    ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ :
    Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ :
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟΥΛΗ ;
    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ,ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΕΙ ,ΓΕΛΑΜΕ ,
    ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΗ ΠΙΤΣΕΣ ,ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΆΛΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ,ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ ,ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ,ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ,Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.
    ΑΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ,ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΕΙ Ο SKAI ΤΟ "WORLD WAR Z"ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ "Ζ" ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ....

    ΤΟ "V" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ VLASH ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟΝ .

    ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΩΣΣΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ RESIDENT EVIL.

    H TAINIA TOY ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΉΡΕΣ ΤΗΣ ΆΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "2012 Η ΕΛΕΥΣΙΣ" ΦΩΤΟΓΡΆΦΙΖΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΝΤΑ.


    ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ...


    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ/ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ζ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις