ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...!!!

 

Καθώς η κυκλοφορία του Διαδικτύου της Δευτέρας ήταν γεματη με άρθρα

και φωτος σχετικά με τον ηθοποιό και μέλος των illuminati, Γουίλ Σμιθ, να χαστουκίζει τον κωμικό Κρις Ροκ στη σύνοδο κορυφής των παιδεραστών την Κυριακή το βράδυ, γνωστή ως Βραβεία Όσκαρ, μια ιστορία μεγαλύτερης σημασίας, ο απαγχονισμός της πρώην δικαστινας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Σόνια Σοτομαγιόρ συνεβαινε.

Στις 9:00 π.μ. η εγκληματίας που είχε ορκιστεί αιώνια πίστη στον Ομπάμα απομακρύνθηκε από το κελι της στο Camp Delta και υπό τη συνοδεία πεζοναυτών οδηγηθηκε σε ένα ξέφωτο όπου το προσωπικο εκτέλεσης είχε ετοιμάσει την αγχόνη για την άφιξή της.

Ο "μαέστρος" του JAG εκείνη τη στιγμή, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall, δεν ήταν ανάμεσα στους στρατιωτικούς που ήταν παρόντες για να παρακολουθήσουν την εκτέλεση. Αντίθετα, ο υποναύαρχος Les E. Reardanz, Υποδιοικητής, Διοίκηση Νομικών Υπηρεσιών Ναυτικού, ήταν έτοιμος να εκπληρώσει το ρόλο του τιμωρου.

Περιτριγυρισμένος από υφισταμένους του JAG και δύο στρατηγούς Πεζοναυτών, ο υποναύαρχος Reardanz σχολίασε ότι ένιωθε σαν «ψάρι έξω από το νερό», γιατί αυτή ήταν η πρώτη φορά που είτε παρευρέθηκε είτε επιβλέπει μια εκτέλεση των Deep Staters. Με αυτό που μπορεί να περιγραφεί ως ένδειξη διστακτικότητας, έδωσε εντολή στους πεζοναύτες να οδηγήσουν την καταδικασμένη, με τη βία, εάν χρειαζόταν, στην εξέδρα όπου περίμεναν ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού και ο «δήμιος», ένας στρατιώτης του οποίου η στολή δεν έφερε κανένα βαθμό ή διακριτικά. για να περάσει μια θηλιά γύρω από το λαιμό της, αντίστοιχα.

Αλλά όπως και αρκετοί άλλοι Deep Staters των οποίων είχε έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν το σχοινί, η Sotomayor αρνήθηκε την δικαστικη αποφαση και άρχισε να εκτοξεύει αισχρότητες.

«Θα πληρώσετε όλοι για αυτό! Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ποιος είσαι, εσύ και οι οικογένειές σας....?....Πιστεύεις ότι ο Τραμπ μπορεί να σε προστατεύσει; Είσαι ηλίθιος». Φτύσιματα και αισχρες λέξεις βγηκαν από το στόμα της. «Θα σας βρούμε γ@μημένοι, τον καθένα σας ξεχωριστα».

"Κυρία. Sotomayor, μια στρατιωτική επιτροπή σε έκρινε ένοχη για προδοσία και σε καταδίκασε σε θάνατο. Είναι δική μου ευθύνη να εκτελέσω την ποινή. Είμαι υποχρεωμένος να ρωτήσω αν θέλετε να δώσετε μια δήλωση μεταμέλειας, η καποια τελευταία λόγια;» Ο υποναύαρχος Reardanz είπε αργά, σαν να διάβαζε

«Ακούσατε ήδη τα τελευταία μου λόγια. Και δεν είναι απλώς λόγια - είναι μια υπόσχεση», ουρλιαξε η Sotomayor.

Ο υποναύαρχος Reardanz ψιθύρισε κάτι στο αυτί ενός στρατηγού των Πεζοναυτών που στεκόταν δίπλα του, και ο στρατηγός ψιθύρισε κάτι πιο πίσω.

«Εκτελέστε τις οδηγίες σας», είπε ο υποναύαρχος Reardanz στον στρατιώτη στην κορυφή της εξέδρας.

«Ο Μπάρακ θα...» άρχισε η Σοτομαγιόρ, αλλά η τελευταία της φραση δεν προλαβε να ολοκληρωθει, καθώς η πόρτα κάτω από τα πόδια της άνοιξε και το κορμι της αιωρουνταν μεχρι να πεθανει.

Διαπιστώθηκε ο θάνατός της στις 9:45 το πρωί της Δευτέρας. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.30 Μαρτίου, 2022 16:33

    Ο ΜΠΑΡΆΚ;;;
    Ο ΜΠΑΡΑΚ ΤΙ ;;; ΒΡΕ ΕΡΠΕΤΟ ;
    ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ !
    ΑΚΟΥ Ο ΜΠΑΡΑΚ !
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΣΕΛ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ο ΜΠΑΡΑΚ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΠΙΣΩ ΣΒΕΡΚΑ.
    Ο ΜΙΣΕΛΗΣ ΕΝΕΣΙΜΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις