Ταπεινωτικό πλήγμα στη Ρωσία

 Γιατί οι Ρώσοι δεν κάνουν το ρωσικό εμβόλιο - Το αυτογκόλ του Πούτιν 

Η Ουκρανία επιφέρει ταπεινωτικό πλήγμα στη Ρωσία με

την επιδρομή ελικοπτέρου σε αποθήκη καυσίμων στην πόλη Μπέλγκοροντ.

Το πρωί της 1ης Απριλίου, δύο ουκρανικά επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 εισήλθαν στον ρωσικό εναέριο χώρο σε πολύ χαμηλό ύψος και κατάφεραν να εκτελέσουν με επιτυχία το χτύπημά τους χωρίς καμία παρέμβαση.

Το γεγονός ότι η ουκρανική πολεμική αεροπορία μπορεί να επιχειρεί στον ουρανό απαρατήρητη και μάλιστα να περνάει σε ρωσικό έδαφος 36 ημέρες μετά την έναρξη αυτού του πολέμου, αναμφίβολα εγείρει κάποια δυσάρεστα ερωτήματα για τη Μόσχα.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://warnews247.gr/katastasi-ektaktis-anagkis-sti-dyt-rosia-me-diatagma-dinoun-15-litra-kafsimou-se-kathe-politi-syntriptiko-pligma-ton-oukranikon-mi-24/

    Το πλήγμα ήταν πολύ πιο ταπεινωτικό από ότι το παρουσίασε η Ρωσική πλευρά. Για το μέγεθος και το εκτόπισμα μιας χώρας σαν την Ρωσία, εξευτελιστική τολμώ να πω.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο πρωταπριλιά γίνονται τέτοια πλήγματα στην Ρωσία από την Ουκρανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί τους ήταν και ο Μπάιντεν, κατάφεραν να φθάσουν Κρεμλίνο, να απαγάγουνν τον Πούτιν και να τον παραδώσουν, που; λέτε;... στον Πορτοσάλτε.
    O Πρόεδρος Τράμπ κρύβεται και αγνοείται η τύχη του.
    Ο Ζελένσκι σε διαγγελμά του δήλωσε ότι γνωρίζει που βρίσκεται και υπόσχεται πως θέμα χρόνου είναι να πέσει στα χέρια του.
    Η ομιλία του που είχε προγραμματιστεί για το Σαβατοκύριακο στην Πολιτεία Μιτσιγκαν ακυρώθηκε.
    Ο Μπάιντεν βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους αργηγούς των κρατών μέσω του τελευταίου τύπου τηλεφώνου (ΒΑΝΑΝΑ GRANTE ΜΟDEL) καθώς η Γκρέτα από την άλλη δεν σταματά να τον συμβουλεύει για τις επόμενες κινήσεις. Η Αμερική ήδη......σε ΕΚΤΑΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
    Συγγνώμη για την μιας μέρας καθυστέρηση, απλώς έλειπα,..για μαύρους λόγους.
    Τα νεότερα σ' ενα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις