ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ BENJAMIN FULFORD 28/03/22

 

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις

ότι όλοι στη Δύση παρακολουθούμε ένα τεράστιο ψεύτικο σόου και ότι το σόου πρόκειται να τελειώσει. Αυτό προέκυψε σε μια συνομιλία την περασμένη εβδομάδα μεταξύ ενός ανώτερου ρωσικού πράκτορα της FSB και ενός μέλους της Εταιρείας White Dragon. «Η εικασία μου είναι ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε προέδρους και όλα αυτά είναι ένα είδος σκηνοθετημένου ριάλιτι που δημιουργήθηκε μπροστά στα μάτια μας», σημείωσε το μέλος της FSB. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που το υποστηρίζουν.

Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι σύμφωνα με το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass ότι η Ουκρανία δεν έχει κηρύξει πόλεμο στη Ρωσία; Επίσης, ότι το ρωσικό αέριο που εξακολουθεί να αποστέλλεται μέσω αυτής της χώρας εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή εσόδων για την κυβέρνηση της Ουκρανίας; 

https://tass.com/pressreview/1424895

 Επίσης, γνωρίζατε ότι οι οικογενειακές εμπορικές εταιρείες Rothschild στην Ελβετία εξακολουθούσαν να πωλούν ρωσικά προϊόντα στον υπόλοιπο κόσμο;

 https://www.dw.com/en/russia-and-its-war-in-ukraine-how-swiss-financial-efficiency-helps-support-russia/a-61201507

 Επιπλέον, παρά το «εμπάργκο», οι ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου στις ΗΠΑ συνεχίζονται και μάλιστα αυξάνονται. Για παράδειγμα, την εβδομάδα 12-18 Μαρτίου, οι ΗΠΑ αγόραζαν 70.000 βαρέλια ρωσικού πετρελαίου την ημέρα, 80% περισσότερα από την προηγούμενη εβδομάδα.

 https://tass.com/pressreview/1427181

 Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν όλα τα προφανώς ψεύτικα πλάνα για τον ουκρανικό «πόλεμο» που πλημμυρίζει τις δυτικές τηλεοπτικές οθόνες. Στο τελευταίο παράδειγμα, το CNN αναφέρει μια πυρκαγιά στο Έντμοντον του Καναδά στην Ουκρανία.


 Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης (τραβηγμένο πριν το θολώσει το CNN), δείχνει ξεκάθαρα ότι η πυροσβεστική υπηρεσία του Έντμοντον βρίσκεται στο σημείο.


 Στα στούντιο της Rita Katz (με τα ψεύτικα βιντεο του Μπιν Λάντεν) εργάζονται επίσης υπερωρίες στα γυρίσματα του υπαλλήλου Rothschild και του λεγόμενου Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky, ο οποίος εργάζεται στην έπαυλή του 34 εκατομμυρίων δολαρίων στη Φλόριντα. Το ρωσικό FSB λέει ότι φαίνεται να τον "ταιζουν" με κοκαΐνη, και το παρακάτω βίντεο σίγουρα το κάνει να φαίνεται έτσι.


 Δεν θα εμβαθύνουμε πολύ στην ψεύτικη πανδημία, εκτός από το να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας σε όλο τον κόσμο είναι τα ίδια με τα χρόνια πριν από την πανδημία. Σημειώνουμε επίσης ότι η πανδημία δεν υπάρχει στην Αφρική και σε άλλες περιοχές των οποίων οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε ολόκληρο το ψεύτικο γεγονός.

Πηγές υψηλού επιπέδου τόσο από τις ανατολικές όσο και από τις δυτικές μυστικές εταιρείες λένε ότι η ψεύτικη εκπομπή που συμβαίνει είναι απλώς μέρος μιας διαδικασίας αφύπνισης των ανθρώπων της Δύσης που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου. Δημιουργείται ως ένα είδος τελετής μύησης για τη Δύση. Στην ανθρωπολογία, τέτοιες τελετές ονομάζονται «οριακά γεγονότα» και αναφέρονται σε πράγματα όπως γάμοι ή τελετές ενηλικίωσης που σηματοδοτούν μια σημαντική μετάβαση στη ζωή. Σε αυτή την περίπτωση, η τελετή πραγματοποιείται για να ξεκινήσει μια νέα εποχή αγάπης, προόδου και αρμονίας με τη φύση, αναφέρουν οι πηγές. Αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα, υποσχέθηκαν οι πηγές.

Ωστόσο, προτού συμβεί αυτό, πρέπει να ολοκληρωθεί μια πολύ πραγματική διεθνής στρατιωτική, αντιπροσωπευτική και αστυνομική καταστολή μιας αρχαίας σατανικής λατρείας που κατέλαβε τα κορυφαία επίπεδα εξουσίας στις περισσότερες δυτικές χώρες.

Αυτή η εκστρατεία φτάνει στο τέλος της καθώς οι περισσότεροι από τους κορυφαίους ηγέτες αυτής της λατρείας, συμπεριλαμβανομένων των Χίλαρι Ροκφέλερ (Κλίντον), Γενς Ψάκι (γνωστός και ως Mark Zuckerberg Rockefeller) και Klaus Rothschild (Schwab) έχουν συλληφθεί. Αυτές οι συλλήψεις εμφανίζονται με τη μορφή ανακοινώσεων ότι έχουν προσβληθεί από τον Covid 19 (παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι) και είναι «αυτο-απομονωμένοι».

 

https://www.cbsnews.com/news/hillary-clinton-covid-19-bill-clinton/

https://www.dailywire.com/news/breaking-jen-psaki-tests-positive-for-covid-19-will-miss-bidens-europe-trip

 


 Αυτό είπε μια πηγή της Μοσάντ για την Ψάκι:

Έχει "κολησει" ξανά για να διορθώσει το σφάλμα στον προγραμματισμό της. Και οι δύο έχουμε την αίσθηση ότι το πρωτότυπο είναι "εκτός λειτουργίας". Μετά τον τελευταιασ φορα που βγηκε στα τεστ θετική πριν από 5 μήνες και εξαφανίστηκε για περίπου 10 ημέρες. Κοίταξε τα μάτια της. Είναι κενά. Σαν να μην εχει ψυχή. Ένα σημάδι μιας κατασκευής AI avatar.


 Τα μέλη αυτής της λατρείας, γνωστά και ως Σαββατιανοί-Φρανκιστές Εβραίοι ή η Χαζαρική Μαφία χρόνια προσπαθούσαν πραγματικά να πραγματοποιήσουν έναν ψεύτικο Αρμαγεδδώνα.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ
    ΨΑΞΕ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ-ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΛΟΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΗΚΟΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ,(ΚΟΠΡΟΣ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΜΠΡΑΒΟΥΣ...ΚΛΠ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟ!ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟ! ΣΚΥΛΑΡΟ...
    ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ,ΣΚΥΛΟΥΣ=ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ! ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Μαρτίου, 2022 23:58

    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΒΑΜΠΙΝΟ .ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΑΝ ;
    ΚΑΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ;
    ΕΔΩ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .
    ΕΠΙΣΗΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ MEIN KAMPF ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΧΑΟΣ ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις