ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ...ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ....!!!

 

Λίγο μετά τις πέντε το πρωί της 24ης Μαρτίου, τοTelegram της ουκρανικής εφημερίδας Zn.ua δημοσίευσε

στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει, υποτίθεται, την καταστροφή ορισμένων ελικοπτέρων, αναφέροντας την ακόλουθη δήλωση: «Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zalogny, είπε ότι η αεράμυνα των χερσαίων δυνάμεων κατέστρεψε ουκρανικά ελικόπτερα K-52 των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων προς την κατεύθυνση της Χερσώνας σήμερα το πρωί».

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας δημοσίευσε επίσης αυτό στο Twitter!

Το Υπουργείο Αμύνης έγραψε στο Twitter: είμαστε περήφανοι για τους Ουκρανούς στρατιώτες, απίστευτο, εκπληκτικό!

 

 

 

Το βίντεο αναπαράχθηκε και από Ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο αυτά ήταν τα πλάνα ενός παιχνιδιού από ένα βιντεοπαιχνίδι που ονομάζεται arma 3, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες στο youtube.

Στην Ελλάδα επειδή αναπαράγουν τα νέα της Ουκρανίας, αναπαρήγαγαν και αυτό…

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ουδείς μπορεί να αμφιβάλλει ή να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Ουκρανικού λαού - για την πατρίδα που αγαπούν ανθίστανται στις επιχειρήσεις των Ρώσων, μη γνωρίζοντας τον ρόλο της χώρας τους στο παγκόσμιο σύστημα της cabal.

    Ουδείς επίσης αμφιβάλει για των ρόλο της εξουσίας της Ουκρανίας στον λυσσαλέο αγώνα της cabal να διατηρήσει την ηγεμονία της στον πλανήτη.

    Έρχονται τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης – εν γνώσει τους – να ρίξουν πίτουρα στα μυαλά των ανθρώπων, για την δήθεν επιτυχή αντιμετώπιση των Ρώσων.

    Το σχέδιο προχωρά. Σε σχόλια προηγουμένων αναρτήσεων γράφτηκαν αρκετά για «το σχέδιο του Θεού» και πιο είναι ή που είναι. Σίγουρα ο Δημιουργός δεν θα έστελνε έναν απελευθερωτή από το υπερπέραν.
    Ένας γήινος ηγέτης επιλέχθηκε – αυτός που φαίνεται – για να ξεκινήσει ο αγώνας ο καλός. Ναι, υπάρχουν απώλειες ανθρώπινες, αλλά ουδείς απελευθερωτικός αγώνας γίνεται χωρίς θυσίες.

    Αυτός ο αγώνας λειτουργεί – ίσως ακόμη δεν είναι ορατό – ως μέσον αφύπνισης των ατόμων συνολικά στον πλανήτη. Οι ηγεσίες των κρατών – επίλεκτα παιδιά της cabal άπαντες σχεδόν – δείχνουν το μέγεθος της νανο-νοημοσύνης τους που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν όλους εμάς ως ηλίθιους.

    Αλλά ο Ρώσος ήρθε για να μείνει. Δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν και να μας πείσουν με βιντεοπαιχνίδια και ψέματα.

    Τα πυρηνικά δεν είναι το τελευταίο χαρτί απελπισίας των Ρώσων όπως λένε τα καμπαλάκια – μαύρο φίδι που τους έφαγε. Είναι το πρώτο από τα χαρτιά της τράπουλας που έριξαν στο τραπέζι – και η τράπουλα έχει 52 χαρτιά χωρίς τα jokers.

    Το πλέον πιθανό σενάριο είναι να θελήσουν οι cabalists να εμπλέξουν και άλλες κράτη και κρατίδια εναντίον των Ρώσων – για να αποσπάσουν και να μηδενίσουν την δυναμική στην Ουκρανία.

    Εκεί θα γίνει το έλα να δεις. Θα δούμε «τις ομπρέλες προστασίας από πυρηνικά» των Ρώσων, αφού σίγουρα οι άλλοι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρηθούν στην εξουσία, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά τους αποθέματα – απαρχαιωμένα σε σχέση με τα ρωσικά.

    Μέχρι τότε θα δούμε κι άλλα βιντεοπαιχνίδια και τους σχιζοφρενείς ηγέτες μας να πανηγυρίζουν για τις εικονικές νίκες των σημερινών αφεντικών του πλανήτη. Λίγη υπομονή – 2 με 3 χρόνια ακόμη.

    Το ΦΩΣ θα έρθει και θα είναι εκτυφλωτικό.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΕΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΔΩ!!!ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!
    ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΛΚΣ ΜΙΖΕΡΑ ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ (ΝΟΥΣ=ΨΥΧΟΔΟΤΗΣ).ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΟΟΛΑ! 🤯

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις