ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟΥ....!!!

  

Tο ηλιέλαιο στη Γερμανία

αυξήθηκε κατά 550% σε ένα μήνα! 

Ευτυχως που κυρωσεις στην Ρωσια 

των Ευρωπαιων ηγετων ηταν ενα μεγαλοφυες σχεδιο...















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το 2018, κάποιοι που βρέθηκαν στην Ελβετία πλήρωσαν 20 ελβετικά φράγκα για μισό λίτρο (άντε να ταν 750 γραμμάρια) ελληνικόν ελαιόλαδον.
    Σημείον αναφοράς για τους "μεγαλοφυείς οικονομολόγους" τύπου Στουρνάρα να επαναπροσδιορίσουν κάποιους όρους που έμαθαν στα ευαγή ιδρύματα της λησταρχίας που πέρασαν, αλλά εαν δεν ήσαν και στούρνοι δεν τους επέλεγαν.
    Κατά τ' άλλα οι Έλληνες με τα δεκάδες εκατομμύρια ελαιόδενδρα (και δώ μιλάμε μόνο για ένα προιόν που είναι το πρώτο στον κόσμο σε ποιότητα) έπρεπε να πτωχεύσουν και να τους κλαπούν ακόμη και τα παντελόνια.
    Αλλά νοιάζονται όμως ποιους θα επανακλέξουν για να διαχειριστούν όλα αυτά που μας έχουν ηδη αρπάξει "νόμιμα" και χωρίς αντιστάσεις.
    Ας είναι καλά τα χαρτάκια η καλλίτερα τα νούμερα και που κάνουν όλους μας τελικά νούμερα για να γελάνε κάποιοι πονηροί με τα χάλια μας τρίβοντας τα χέρια τους για αυτά που κατάφερναν μέχρι τώρα τουλάχιστον.
    Εσπευσαν να μας λυτρώσουν οι "φιλάνθρωποι" μιά και καλή μετά την ληστεία και μέσω πειραματικών παιχνιδιών με το τερατούργημα που έστησαν τα παιδοβόρα τέρατα και με σαδιστικό πλέον τρόπο γιατί έτσι ζούν για χιλιάδες χρόνια τώρα και ο κόσμος,... απλά παθητικός δέκτης.

    Λυπάμαι που δεν είμαι σε θέση να μεταγλωτίσω τα όσα λένε οι καλεσμένοι του SGTreport γι αυτούς τους ψυχρόαιμους δολοφόνους μαζί και τον Μπουρλά, που όλα τα καθάρματα στην Ελλάδα θαυμάζουν και τιμούν, με πρώτον αυτόν που τον πάνε τραγουδιστά στα στάδια ενώ οι γλύφτες τον θεωρούν Προθυπουργό.

    AMERICAN PSYCHO FAUCI: Profiting from Premeditated MURDER - Vliet | Callender
    https://www.bitchute.com/video/jOSIVL9FkHLH/

    Και το μέγεθος της μισανθρωπίας των σατανόπληκτων εδώ:

    https://www.bitchute.com/video/ghx85L5OjpN8/

    Η αποστολή τους όμως (και το γνωρίζουν) τελειώνει σύντομα.
    Των ανθρώπων η αποστολή είναι το τελείωμά τους.
    Και μιας και αρχίσαμε να μιλάμε για ελαιόλαδον, θα τελειώσω πάλι μ' αυτό, λέγοντας πως με δύο-τρείς κουταλιές κάθε πρωί και δύο ποτήρια νερό, ξεκινώ την μέρα μου και καιρός για τους Ελληνες να μάθουμε την αξία του, που την κατάντησαν τιμή εξευτελιστική τα καιροσκοπικά παράσιτα της Φύσης.
    Ένα απο τα πολυάριθμα.
    Καλη Δυναμη.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις