ΡΩΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ "ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"...!!!

Ντόναλντ Τραμπ - Βλαντιμίρ Πούτιν 

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους

της Ρωσίας, ο Ευγένι Ποπόφ, είπε συγκεκριμένα ότι η Ρωσία πρέπει να βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει επίσημα στην εξουσία. 

Αυτά είναι τα λόγια του Ποπόφ. «Είναι καιρός εμείς, ο λαός μας, να καλέσουμε τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών να αλλάξει το σημερινό καθεστώς στις Ηνωμένες Πολιτείες και να βοηθήσει τον εταίρο μας, Ντόναλντ Τραμπ, να γίνει Πρόεδρος».

 Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Τραμπ είχε ζητήσει από τον Πούτιν να αποκαλύψει τις υποθέσεις μεταξύ του Χάντερ Μπάιντεν και της συζύγου του δημάρχου της Μόσχας Σομπιάνιν, δηλωμένου εχθρού του Ρώσου Προέδρου. Τώρα βλέπουμε τη ρωσική δημόσια τηλεόραση να υποστηρίζει ανοιχτά την επίσημη επανεγκατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ. 

Παρατηρούμε έναν διάλογο μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και του Προέδρου Πούτιν που ανταλλάσσουν και μεταδίδουν μηνύματα για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

 Οι εχθροί του Τραμπ είναι εχθροί του Πούτιν και το αντίστροφο. Εχθροί των δύο προέδρων είναι οι κύριοι των διεθνών οικονομικών και οι κύριοι των διεθνών κύκλων παγκοσμιοποίησης. 

Πρόκειται για τις σημαίνουσες οικογένειες Morgan, Rockefeller, Rothschild και DuPont. 

Ο Τραμπ και ο Πούτιν σχημάτισαν μια συμμαχία για να σώσουν τον κόσμο από την άβυσσο της παγκόσμιας σκλαβιάς.

 Όσοι αναρωτήθηκαν πού είναι οι αποδείξεις ότι ο Τραμπ και ο Πούτιν είναι σύμμαχοι, δεν έχουν παρά να ανοίξουν τα μάτια τους. 

Τις έχεις ακριβώς κάτω από τη μύτη σου. 

 


 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις