ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ

Ο Chris Rock έχει μόλις δεχτεί το χτύπημα του Will Smith για το χοντροκομμένο του αστείο σε βάρος της συζύγου του 

Βλέπω πολύ τα μέσα ενημέρωσης

να καλύπτουν τα γεγονότα της βραδιάς των Όσκαρ. 

Ο Will Smith φέρεται να χαστούκισε τον Chris Rock κατά τη διάρκεια της τελετής. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τη σκηνή, φαίνεται ότι είναι πλασματική.

 Όταν ο Κρις Ροκ κάνει ένα αστείο με τη γυναίκα του Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ο Σμιθ δεν το παίρνει προσωπικά. 

Αντιθέτως, γελάει με αυτό. 

Αμέσως μετά σηκώνεται για να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ, ο οποίος αντί να εξοργιστεί στέκεται ήρεμα και χαμογελάει χωρίς να χτυπάει το βλέφαρο. 

Ο ίδιος ο Σμιθ μετά βίας συγκρατεί το γέλιο του καθώς επιστρέφει στη θέση του. Είναι πιθανώς ένα σκετς που προορίζεται να δημοσιοποιήσει ένα απαξιωμένο και όλο και πιο αδιάφορο γεγονός. 

Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ότι πυραμίδες και μασονικά σύμβολα ήταν σε όλο το σετ. 

Η ίδια η σκηνή σχεδιάστηκε για να απεικονίζει ένα μασονικό μάτι. 

Όπου υπάρχει Χόλιγουντ μπορεί να υπάρχει μόνο ο εσωτερισμός των μασονικών κοινωνιών..  

 


 













ΠΗΓΗ



Σχόλια

  1. Πιθανόν να συνδιάζεται με αυτό: https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%8c%cf%86%ce%b8%ce%b1%ce%bb%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b5/

    Μονόφθαλμος θεός : η ανώτερη τελετουργία μύησης των πεφωτισμένων επικυρίαρχων
    Κατ'ουσίαν επειδή ο Εωσφόρος δεν επιτρέπει σε κάποιον να φτάσει στη κορυφή της πυραμίδας και να καθήσει εκεί(διάσημος και με μεγάλη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του)ο Σμιθ μόλις έσωσε τον εαυτό του από θάνατο καθώς «τσαλάκωσε» την καλή του εικόνα και δεν θα φτάσει ποτέ στη κορυφή.Το ίδιο έγινε και με τον Μαϊκλ Τζάκσον.
    Δημήτρης Αλεξόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γίνεται να είσαι μέλος του «Hollywood city» αν δεν είσαι σατανιστής.

    Αυτός ο WS πέρα από σατανιστής είναι και ένας ασυγκράτητος παιδοβιαστής – του ίδιου του γιου του.

    Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, από εκπομπή της Όπρα, είναι ολοφάνερο ότι είναι ξετρελαμένος με τον γιο του. Ήταν καλεσμένοι, ο ίδιος και ο γιος του, της άλλης σατανίστριας Όπρα. Ο γιος – ούτε 20 ετών πριν 3 χρόνια – με το κομψό φουστανάκι του να μιλά για την στοργική σχέση πατέρα – γιου και πόσο καλά αισθάνεται που ο πατέρας του αποδέχεται την διαφορετική σεξουαλικότητά του. Και ο πατέρας να του πετά «στοργικά» γλωσσόφιλα.

    Δεν αισθάνεσαι οργή, ούτε καν πόνο για το θύμα – η άνεση στα λεγόμενα του γιου δείχνει ότι είναι και ο ίδιος μελλοντικός θύτης. Μένει μόνη η αίσθηση της απόλυτης αηδίας.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις