Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ....!!!


Ο επικεφαλής διπλωμάτης του καθεστώτος των Βρυξελλών, Josep Borrell, έχει αναγνωρίσει ένα αρκετά προφανές γεγονός. 

Η αδύναμη Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση στη διεθνή σκηνή. Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα αποδεικνύονται μια εύκολα προβλέψιμη απόπειρα αυτοκτονίας. 

Η Ρωσία δημιουργεί εναλλακτικά κανάλια με την Κίνα που μπορούν να παρακάμψουν και να αποδυναμώσουν το σύστημα πληρωμών Swift για τη διεθνή χρηματοδότηση. 

Έτσι, οι Βρυξέλλες κοιτάζουν ανατολικά και σημειώνουν ότι η Ρωσία και η Κίνα σχηματίζουν ένα γεωπολιτικό μπλοκ που θα εξαλείψει εντελώς την υπόλοιπη και δευτερεύουσα επιρροή της ΕΕ. 

Ταυτόχρονα, οι Βρυξέλλες στρέφονται προς τη Δύση αναζητώντας προστασία για τον ιστορικό εταίρο αναφοράς τους, τις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν, ή μάλλον αυτοί που επιφανειακα την διοικούν, έχει εγκαταλείψει το παγκοσμιοποιητικό μπλοκ της ΕΕ στην τύχη του. 

Όπου κι αν κοιτάξουν οι Βρυξέλλες, βλέπουν ένα κενό γύρω τους.

 Όπου κι αν κοιτάξεις στις Βρυξέλλες, δηλώνεται με πικρία ότι η παγκοσμιοποίηση βρίσκεται στο τέλος της.  















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Sinomosiologe 🆘 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ(ας πούμε) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΚΩΔΙΚΟΥΣ"ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΚΟΊΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΟΝ DJT, Ο ΕΡΝΤΟΚΛΑΝ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΛΙΡΟΥ Ο ΤΡΟΥΝΤΙ ΤΟ ΦΡΎΔΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΑΣ ΜΕ ΚΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΑΛΑΡΟ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΡΟ,ΚΑΙ!ΝΑ ΑΛΛΆΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Η ΜΑΠΑ ΤΟΥ-ΤΟΥΣ... Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΠΡΕΛΑ(τι;και καλά μαγκιά;δεν ΤΟΔΑ έτσι)
    Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΥΤΟΣ!Ο ΚΙΝΕΖΟΣ!!!ΤΙΠΟΤΑ???!🤔 ΟΠΟΤΕ ΤΙ;
    ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ;
    Wtf?


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και το ΤΕΛΟΣ τις ευρωπαϊκης Ένωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις