Γιατι χακαραν το DNA

 

Ρωσική επιστημονική έρευνα, με αντικείμενο

το ανθρώπινο DNA, απέδειξε οτι το ανθρωπινο DNA, είναι ενας "ολογραφικός" υπολογιστής, συνδεδεμένος μάλιστα με το Σύμπαν, έξω από τις χωροχρονικές διαστάσεις!

Αυτό φυσικά, εξηγεί πολλά δυσεξήγητα φαινόμενα όπως τη μαντική ικανότητα, τη τηλεπάθεια, τη διαίσθηση, την εξ'αποστάσεως θεραπεία, την αυτοθεραπεία, τη
θεραπεία με μεθόδους ενεργειακής (ηλεκτρομαγνητικής) επίδρασης, την επήρεια του μυαλού στο περιβάλλον κ.α.
Η δυτική γενετική επιστήμη, θεωρεί ότι μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες και έτσι να κατευθύνει τις λειτουργίες των κυττάρων, βάσει του πυρηνικού κώδικα που διαθέτει, ενώ το άλλο 90%, το αντιμετωπίζουν ως "σιωπηλό" και το ονομάζουν junk (σκουπιδό)-DNA.
Τώρα όμως, έρχεται o Ρώσος Βιοφυσικός και Μοριακός Βιολόγος Pjotr Garjajev με την ομάδα του και αποδεικνύει ότι αυτό ακριβώς το θεωρούμενο "άχρηστο" γενετικό υλικό λειτουργεί σαν ολογραφικός υπολογιστής, ενώ το 10% αυτου, ειναι το ενεργό μικρό κομμάτι του, που λειτουργει ως ο μηχανικός του βραχίονας!
Οι Ρώσοι ερευνητές, απέδειξαν ότι αυτό το DNA δεν είναι μόνο υπεύθυνο για τη δομή και την λειτουργία του σώματός μας, αλλά επικοινωνεί και ανταλλάσσει συνεχώς πληροφορίες.. με το Σύμπαν!
Το πιό καταπληκτικό όμως είναι, ότι μπορεσαν να κατανοήσουν τη γλώσσα προγραμματισμού του, που μάλιστα μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη γλώσσα και έτσι τώρα έχουν την δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του, με την εισαγωγή νέων πληροφοριών, μέσω συχνοτήτων, με την εφαρμογή κατάλληλα διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων !
(Να δεις πως
το λενε αυτό στη Δυση...
α, ναι 5G)
Εκεί ακριβώς βασίζονται και τα πολλά θαυματουργά αποτελέσματα των θεραπειών με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού, όπου οι Ρώσοι έχουν κάνει τεράστια πρόοδο, ανατρέποντας μάλιστα τα έως τώρα δεδομένα παγκοσμίως, αφού εφαρμόζοντας ανάλογα προγράμματα θεραπείας, ακόμη και με φορητές συσκευές βιοσυντονισμού, επιτυγχάνουν αποτελέσματα που πλησιάζουν το 100% και για ανίατα, ακόμη, νοσήματα κατά τη συμβατική επιστήμη!
Σε οσους μπολιαστηκαν, θερμα συγχαρητηρια.
Μολις αποκοπηκαν απο το Πηγαιο Κωδικα του Συμπαντος.
Για την ωρα, μονο στον υπνο σας ειστε ελευθεροι (κι αυτο δεν ειναι απολύτως βεβαιο πως δεν ελεγχεται..)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις