ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Prince Andrew and Jeffrey Epstein in Central Park, New York, 2010 

Ο πρίγκιπας Άντριου δεν φαίνεται

να είναι ασφαλής από περαιτέρω σκάνδαλα.

 Αφού δέσμευσε τα εκατομμύρια δολάρια για να φιμώσει τη Virginia Giuffre, μια από τις πρώην ερωμενες του, η Victoria Harvey, αποκάλυψε τη στενή σχέση της με τον παιδόφιλο Jeffrey Epstein. 

Ο Έπσταϊν έφτασε στο σημείο να ομολογήσει στον Αντριου ότι ήξερε πολύ καλά ότι οι Δίδυμοι Πύργοι θα χτυπούνταν από δύο αεροπλάνα στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Ο Έπσταϊν έφτασε στο σημείο να αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια για την ημερομηνία για να «γιορτάσει» τη σφαγή που επρόκειτο να γίνει εκείνη την ημέρα. 

Είναι γνωστό ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν ήταν πράκτορας της Μοσάντ και η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών γνώριζε ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί εκείνη την ημέρα.

 Ο Έπσταϊν δεν ήταν ο μόνος άνδρας στο Ισραήλ που το γνώριζε. 

Εκείνη την ημέρα, πέντε πράκτορες της Μοσάντ εντοπίστηκαν να χορεύουν πριν από την κατάρρευση των δύο πύργων και αργότερα συνελήφθησαν. 

Αυτοί οι πέντε ήξεραν ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί. 

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης τους συνέλαβε, αλλά το Ισραήλ, μέσω των ισχυρών διασυνδέσεών του στην Αμερική, άσκησε πίεση για τον επαναπατρισμό τους. 

Η αλήθεια για τη σφαγή της 11ης Σεπτεμβρίου δεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. 

Βρίσκεται στο Τελ Αβίβ. 

Και ο πρίγκιπας του Windosr ήταν πολύ κοντά στον παιδόφιλο Επσταιν, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά αυτή την αλήθεια..  














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μου φαίνεται ότι τελικά όλοι γνώριζαν πάνω - κάτω τι θα συμβεί. Ακόμα κι εγώ εκείνη την εποχή γνώριζα από κάποιες πηγές ότι κάποια μεγάλη καταστροφή θα συμβεί στη Νέα Υόρκη γύρω στο Δεκαπενταύγουστο. Τελικά έγινε κάποιες μέρες αργότερα στις 11 Σεπτεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις