Η κυβέρνηση και το CDC λένε ψέματα για το εμβόλιο και την ιβερμεκτίνη. Το ερώτημα είναι γιατί;

Εμβόλιο Κορωνοϊός: Πρωτιά του Ισραήλ με ποσοστό 11,55% δόσεων | healthweb.gr 

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Βρίσκομαι στον χώρο των μέσων ενημέρωσης εδώ και δεκαετίες και

δεν έχω ξαναδεί τέτοια ψέματα, υπερβολές και απάτες. Όλα αυτά με σκοπό να εξαναγκαστούν όλοι να εμβολιαστούν. Το ερώτημα είναι γιατί;

Ας ξεκινήσουμε με το ίδιο το εμβόλιο. Τα αποτελέσματα στο Ισραήλ αποδεικνύουν πόσο απάτη, παρωδία και απάτη είναι όλα αυτά. Το επιχείρημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του CDC είναι ότι το εμβόλιο είναι η μόνη μας ευκαιρία να επιβιώσουμε. Και ότι οι άνθρωποι νοσηλεύονται και πεθαίνουν με Covid επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί.

Και τα δύο επιχειρήματα είναι καθαρή απάτη.

Πρώτον, γνωρίζετε ότι όποιος πεθαίνει εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό θεωρείται “ανεμβολίαστος”; Δεν είναι περίεργο που ισχυρίζονται ότι όλοι όσοι πεθαίνουν είναι ανεμβολίαστοι. Αν πεθάνεις από Covid, είτε είσαι εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος, απλά σε αποκαλούν ανεμβολίαστο.

Αν ένας επιχειρηματίας στον ιδιωτικό τομέα επιχειρούσε αυτή την απάτη, θα περνούσε τα επόμενα 20 χρόνια στη φυλακή για απάτη. Το ΚΕΕΛΠΝΟ χρησιμοποιεί επίσης στατιστικά στοιχεία για τους θανάτους από το Covid από τον Ιανουάριο για να ισχυριστεί ότι οι θάνατοι προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από ανεμβολίαστους. Αυτό συμβαίνει επειδή νωρίτερα μέσα στο έτος σχεδόν όλοι ήταν ανεμβολίαστοι. Αυτό ονομάζεται παραποίηση των αριθμών. Το CDC πρέπει να χρησιμοποιεί τους ίδιους Δημοκρατικούς που νόθευαν και έκλεψαν τις εκλογές του 2020.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αποσιωπήσει την εξελισσόμενη καταστροφή στο Ισραήλ. Το Ισραήλ είναι η πιο εμβολιασμένη χώρα στον κόσμο. Όλοι πήραν το εμβόλιο της Pfizer. Στην αρχή, οι θάνατοι και οι νοσηλείες πήγαν σχεδόν στο μηδέν. Το Ισραήλ κήρυξε τη νίκη επί του Κόβιντ.

Αλλά όλα άλλαξαν. Σήμερα μια μαζική πανδημία του Covid έχει κατακλύσει το εμβολιασμένο Ισραήλ. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Αυτή τη στιγμή το Ισραήλ, το πιο εμβολιασμένο έθνος στον κόσμο, έχει τις περισσότερες μολύνσεις από Covid ανά κάτοικο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή το 0,2% του συνολικού πληθυσμού του Ισραήλ κολλάει Covid κάθε μέρα.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν η χειρότερη εβδομάδα για τον Covid στο Ισραήλ από ΠΟΤΕ. Το Ισραήλ σημειώνει ρεκόρ εμβολιασμένων ανθρώπων στο νοσοκομείο. Οι θάνατοι αυξάνονται κατακόρυφα.

Είναι τόσο άσχημα, που η Σουηδία απαγόρευσε την είσοδο ταξιδιωτών από το Ισραήλ χωρίς μάσκα και χωρίς κλείδωμα. Πολλές χώρες της ΕΕ ακολουθούν το παράδειγμά τους.

Το εμβόλιο δεν αποτυγχάνει απλώς, αλλά αποτυγχάνει θεαματικά. Εξαφανίστηκε. Δεν λειτουργεί πλέον. Και όπως ακριβώς προέβλεψαν οι φίλοι μου οι ολιστικοί γιατροί, κάνει το επόμενο κύμα πολύ χειρότερο. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι πολύ πιο μεταδοτικοί, φέρουν βαρύτερα ιικά φορτία και είναι πολύ πιο επιρρεπείς στο να πάθουν σοβαρή ασθένεια, από κάποιον με “φυσική ανοσία”.

Αυτό το πείραμα με ένα “πειραματικό, μόνο για επείγουσα χρήση” εμβόλιο είναι μια μεγάλη μεγάλη αποτυχία. Μια επικίνδυνη και θανατηφόρα αποτυχία.

Αλλά αυτή τη στιγμή, ο Μπάιντεν, το CDC και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προωθούν το εμβόλιο, τις υποχρεωτικότητες εμβολίων και τα διαβατήρια εμβολίων πιο έντονα από ποτέ. Το ερώτημα είναι γιατί; Γιατί ο εξαναγκασμός κάθε Αμερικανού να εμβολιαστεί είναι τόσο σημαντικός ακριβώς τη στιγμή που το Ισραήλ αποδεικνύει ότι το εμβόλιο που προωθούν είναι μια δραματική, επικίνδυνη και θανατηφόρα αποτυχία;

Και δεν είναι μόνο το Ισραήλ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πλειονότητα των θανάτων του Κόβιντ τον περασμένο μήνα ήταν εμβολιασμένοι. Και το ποσοστό θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Covid σήμερα είναι δραματικά υψηλότερο σήμερα από ό,τι πριν από ένα χρόνο – όταν δεν υπήρχε εμβόλιο. Ξεχωριστά από όλα αυτά, το σύστημα αναφοράς εμβολίων VAERS αναφέρει ότι το ίδιο το εμβόλιο προκαλεί τεράστια ποσοστά θανάτων και παραλυτικών τραυματισμών. Έτσι, οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί πεθαίνουν και αρρωσταίνουν σοβαρά από το εμβόλιο, εκτός από το να πεθαίνουν και να αρρωσταίνουν σοβαρά από το Covid, αφού έκαναν το εμβόλιο.

Και τίποτα από αυτά δεν παρουσιάζεται στις ειδήσεις. Είναι μια πλήρης συσκότιση των μέσων ενημέρωσης.

Ακόμη χειρότερα, η ίδια κυβέρνηση, το CDC και τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να δυσφημίσουν και να συκοφαντήσουν το φάρμακο που είναι το πιο επιτυχημένο στη θεραπεία του Covid. Ονομάζεται ιβερμεκτίνη. Στο επόμενο άρθρο μου, θα σας δείξω πειστικές αποδείξεις από όλο τον κόσμο ότι η Ιβερμεκτίνη είναι θαυματουργά αποτελεσματική έναντι του Covid.

Κάτι δεν πάει καλά. Φαίνεται ότι κάποιος φοβάται ότι μπορεί πραγματικά να αναρρώσετε από το Covid, έτσι δεν είναι;

Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το πιο μοχθηρό και καταχθόνιο σχέδιο παγκόσμιου αποπληθυσμού και όσοι υποβάλλονται σε αυτή τη διαδικασία δεν πρέπει να το γνωρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,τι εχει σχεση με το Ισραηλ ειμαι απολυτα επιφυλακτικος!Δηλαδη τιποτα δεν πιστευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις