Πρόεδρος Τραμπ: Το αποτέλεσμα των εκλογών θα αποπιστοποιηθεί

Ντόναλντ Τραμπ : Συνεχίζει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών -  Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online 

Ο Πρόεδρος πιστεύει ότι οι εκλογές του 2020 θα ακυρωθούν με βάση τ

ο τεράστιο μέγεθος της διαφθοράς που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Χθες, ο πρόεδρος Τραμπ κάθισε στο Gateway Pundit και συζήτησε

πολλά τρέχοντα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των εκλογών του 2020.

Οι εκλογές μας ήταν στημένες. Αυτές ήταν στημένες εκλογές. Χρησιμοποίησαν τον COVID και χρησιμοποίησαν τα επιστολικά ψηφοδέλτια για να νοθεύσουν τις εκλογές. Κερδίσαμε τις εκλογές με μεγάλη διαφορά και τις έστησαν και είναι τρομερό πράγμα και πιστεύω ότι θα αποπιστοποιηθούν αυτές τις εκλογές. Δεν νομίζω ότι μπορούν να διεξαχθούν εκλογές που ήταν νοθευμένες σε τέτοιο βαθμό όπως αυτές.

Θέλω να πω, κοιτάξτε τις επιμέρους πολιτείες. Αναφέρατε την Αριζόνα. Κοιτάξτε τι συμβαίνει τώρα στο Μίσιγκαν. Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην Πενσυλβάνια.  Κοιτάξτε τι συμβαίνει στη Τζόρτζια, στο Ουισκόνσιν. Όχι, αυτό ήταν ένα τρομερό, τρομερό πράγμα που συνέβη στη χώρα μας και επειδή ο Τύπος είναι τόσο ανέντιμος. Από αυτό προέρχεται η κουλτούρα της ακύρωσης.  Ξέρετε από πού ξεκίνησε, δεν θέλουν να μιλήσουν για τις εκλογές, γιατί ξέρουν ότι ήταν στημένες.

Ο Πρόεδρος συνέχισε λέγοντας ότι το FOX πρέπει να γνώριζε κάτι για τα αποτελέσματα στην Αριζόνα και κάποιος πρέπει να τους ρωτήσει. Ο Πρόεδρος Τραμπ ανέφερε επίσης ότι ο λαός ξεσηκώνεται.

Θα αφήσετε κάποιον που έκλεψε να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια; Δεν μπορώ να το φανταστώ. Δεν μπορώ να το φανταστώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργά ή γρήγορα η αδιαμφισβήτη νοθεία στην Αριζόνα θα ανακοινωθεί. Αργότερα το ίδιο και σε άλλες πολιτείες, όπως το Μίτσιγκαν. Θυμίζω ότι ο Τραμπ χρειάζεται να αντρέψει το αποτέλεσμα σε 2 πολιτείες. Αν όμως το Μίτσιγκαν αργήσει, όσο άργησε η Αριζόνα, τότε έχουμε ακόμα πολύ χρόνο μπροστά μας. Και όταν ανακοινωθούν οι αδιαμφισβήτητες νοθείες, δεν σημαίνει ότι τότε αυτόματα ο Τραμπ ξαναγίνεται Πρόεδρος. Δεν γνωρίζω τη διαδικασία ακριβώς, αλλά υποθέτω ότι μετά την αποκάλυψη της νοθείας, θα πρέπει να επικυρωθεί το νέο αποτέλεσμα από κάποιο δικαστήριο. Κι αργότερα να συνέλθει ξανά η Γερουσία και η Βουλή. Ίσως να χρειαστούν και νέες εκλογές. Η ουσία είναι ότι η όλη διαδικασία πιθανότατα θα απαιτήσει αρκετό χρόνο.

    Ο χρόνος όμως είναι εις βάρος μας, αν συνεχίζουν να εφαρμόζουν υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς εδώ στην Ελλάδα. Αυτό μας καίει, όχι ποιος θα είναι Πρόεδρος στις ΗΠΑ. Τι να το κάνουμε να είναι Πρόεδρος ο Τραμπ κι εδώ στην Ελλάδα ο τσόγλανος ο Μητσοτάκης να έχει επιβάλει καθολική υποχρεωτικότητα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς το παρόν ας απολαυσουμε μπαιντεν,κουλη και παγωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις