Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ BIG PHARMA

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται 
 
Ο Storm Rider προβλέπει ότι θα κυκλοφορήσουν 900 νέα Fauci emails, αναλυτικά, τα οποία χρηματοδοτούν τη δημιουργία του ΙΟΥ, συν ένα βίντεο στο οποίο αναγνωρίζει ότι δημιούργησε ′′ έναν αποκαλυπτικό ιό ".
 
Οι ηγέτες σε μεγάλες χώρες έλαβαν δωροδοκίες από τη φαρμακευτική βιομηχανία για την έγκριση εμβολίων. Obama, Google και Facebook εμφανίζονται στη συνωμοσία, χρηματοδοτώντας το εργαστήριο της Wuhan. Για να κρατήσουμε αυτή την πληροφορία από το να βγει, η ελίτ σχεδιάζει να μπλοκάρει το Διαδίκτυο τις επόμενες εβδομάδες.
 
Σίγουροι άνθρωποι που γνωρίζουν ότι οι έρευνες για τον ιό SARS είναι ήδη σε στρατιωτικές μονάδες, προστατεύονται για να μην σκοτωθούν.
 
Το επιστημονικό περιοδικό Lancet εμφανίζεται επίσης εμπλεκόμενο, καθώς και ο Peter Daszak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Στο Fox News 8-9-2021 Ο Τραμπ εδωσε συνεντευξη στον Greg Gutfeld ειπανε διαφορα για τον κοιμισμενο ,Αφγανισταν και για το μπολι .Ο Τραμπ ενθαρρυνε τον κοσμο να παει να κανει το μπολι ,ειναι καλο . Εδω που βρισκομαι Κεντρικο Καναδα Saskatchewan το πρασινο διαβατηριο δεν ειναι υποχρεωτικο .Εξαρταται το τι θελει η καθε υπηρεσια ,το αφησε ετσι ο Premier of Saskatchewan Scott Moe κοινος βγαζει ''την ουρα'' του απ'εξω .Και να λεει πως η πανδημια δεν τελειωσε ο πολεμος συνεχιζεται .Απο την αλλη ο Saskatchewan Medical Association President Dr. Eben Strydom θελει να εχουμε ολοι αυτα τα πρασινα αλογα !! Δεν θα δεχθει για λογους θρησκευτικους η υγειας να μην τα εχουμε .Τωρα...Παμε στο Ontario ,Manitoba,BC Αυτα τα Province το προχωρανε .Το Ontario 22 Σεπτεμβριου .Ζορικα τα βλεπω τα πραγματα ο κοσμος ειναι θυμωμενος και πολλοι εχουν ξυπνησει ξερουν το τι συμβαινει .Οπως και αυτοι που τα εχουν κανει .Ο Τρουντο ειχε παει για προεκλογικο αγωνα τον εκλεισαν 30 λεπτα στο λεωφορειο πεταξαν πετρες τον χιουχαρισαν του εκανα διαφορες χειρονομιες .Μετα αφου καταφερε να βγει καπου απομακρα μιλησε σε καμερα με κατι ''ζωα''πισω του με μασκες και πανο να καθονται θα ελεγα πολυ μαζεμενοι μετα αυτο που εζησαν μεσα στο λεωφορειο .Ο Τρουντο ειπε πως εμεις που ειμαστε αντιθετοι σε ολο αυτο ειμαστε επικινδυνοι .Θα τους κολλησουμε κινδυνευουν τα παιδια του οπως και τα παιδια σας ετσι ειπε ολο ενταση μετα απο αυτο που εζησε !! Ειναι μια κατασταση που ειλικρινα δεν ξερω πως θα ξεπεραστει .20 Σεπτεμβριου παμε για εκλογες και το μοναδικο κομμα που ειναι αντιθετο ειναι το PPC Maxime Bernier δεν θελει το μπολι,διαβατηρια ολη αυτη την Ιατρικη τυραννια τελος παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Maxime Bernier στην προεκλογικη περιοδεια που εκανε δεν τον δεχτηκαν σε καποια Province γιατι δεν εκανε το μπολι και δεν συμφωνει με τους κανονες της πανβλακειας που μας λενε εδω και 2 χρονια ? Αυτα ειναι Nova Scotia,Newfoundland and Labrador ,Prince Edward Island .Και νομιζω ειχε συλληφθει επισης σε καποια φαση στην Manitoba δεν θυμαμαι ποτε ακριβως .Παντως ειναι αντιθετος !! Παμε τωρα στο Telegram εκει ακολουθω την Romana Didulo .Εχει κοσμο που την ακολουθει ,τωρα τελευταια οσο πλησιαζει ο καιρος για τις εκλογες εδω Καναδα ανεβαζει ξανα και ξανα βιντεο να λεει να μην παμε στις εκλογες να ψηφισουμε γιατι αυτες οι εκλογες ειναι παρανομες .Ειμαι η Βασιλισσα του Καναδα με εχουν βαλει τα Λευκα καπελα και η Συμμαχια .Ο Τρουντο θα συλληφθει θα παει στο ΓΚΙΤΜΟ θα παρει το δηλητηριο και θα παει 2 μετρα κατω απο την γη .Εγω δεν του εδωσα καμια αδεια ειναι παρανομες οι εκλογες και εαν πατε συμβαλλετε στο να βοηθατε την Ελιτ να κανει οτι κανει να συνεχιζει αυτο που ζουμε ολοι μας .Ολοι ειναι μια παρεα μην πατε να ψηφισετε αυτα μας λεει . Τι θα γινει τελικα δεν ξερω ,εκεινο που ξερω ειναι οτι εχω πολυ ανχος και δεν βλεπω τιποτα να γινεται .Διαβαζω και εδω ,διαβαζω στο Telegram μια στασιμη κατασταση μακαρι να κανω λαθος .Θα το δουμε συντομα ελπιζω !! Ευχαριστω συγνωμη εαν κουρασα .Παντως εαν υπαρχει και αλλος Ελληνας Ομογενεις να μας δωσει μια εικονα εκει που βρισκεται καλο θα ειναι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα να σου πω δεν μου γεμιζει το ματι αυτη....Τωρα τι γινεται στο παρασκηνιο δε ξερω.Η αληθεια ειναι με τα ακραια πραγματα που ειναι βαλτοι να κανουν μονο με ακραιες αντιδρασεις υπαρχει περιπτωση να σταματησουν.Χαιρετισμους στους πατριωτες του Καναδα

      Διαγραφή
    2. Ενδιαφερουσα ενημερωση Αννουλα....Κρατα μας ενημερους μιας και εσυ τα γνωριζεις απο πρωτο χερι

      Διαγραφή
    3. βρηκα την ημερομηνια και το βιντεο του σχετικα με την συλληψη του https://www.facebook.com/watch?v=584512502581960

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα θα σας κρατώ ενημερους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις