Λίστα με 100 εκβιάσιμους δικαστές κρατάει η κυβέρνηση στα χέρια της.

 

Ένα πουλάκι, από αυτά που πετάνε και καταφέρνουν να μπουν από τα παράθυρα εκεί που οι πόρτες είναι κλειδωμένες, μας

είπε για ένα φάκελο που περιέχει ονόματα δικαστικών λειτουργών και περιγράφει τις «ιδιαιτερότητες» του καθενός εξ αυτών. Αφορμή για αυτό το γεγονός, στάθηκε η επιστολή της εν ενεργεία πρωτοδίκου των διοικητικών δικαστηρίων, που κατήγγειλε πρόεδρο εφετών ότι τη βίασε. Στην ίδια επιστολή αναφέρει και ονόματα δικηγόρων που δωροδοκούσαν τον συγκεκριμένο δικαστή.

Όπως μάθαμε, κυβερνητικός αξιωματούχος ζήτησε από τις κρατικές αρχές να τους δώσουν ό,τι άλλο σχετικό υπάρχει! Αυτοί που έδωσαν, όμως, γρήγορα και άμεσα ένα καυτό φάκελο με περίπου 100 ονόματα δικαστικών λειτουργών ήταν… οι «κάτοικοί» στο μέγαρο της Κατεχάκη! Κάποιος φαεινός εγκέφαλος είχε την ιδέα να προτείνει να ζητηθούν τα πρακτικά από το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο, όπου έχει κριθεί πολλές φορές η συμπεριφορά δικαστών για διάφορα αδικήματα.

Η ιδέα αυτή απορρίφθηκε γρήγορα  αφού ο σάλος που θα γινόταν δε θα είχε προηγούμενο. Τελικά, όπως μάθαμε, η Ε.Υ.Π. είχε ήδη το σχετικό φάκελο έτοιμο (!) που αφορούσε στις «ιδιαιτερότητες» πολλών δικαστών! Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να μάθουμε από πότε η Ε.Υ.Π. παρακολουθεί δικαστές και γνωρίζει τα πάντα για αυτούς; Γιατί ο κρατικός αξιωματούχος ζήτησε να μάθει τα «εναντίον» τους; Σε ποιους πήγε ο φάκελος αυτός;  Η υπόθεση, βρωμάει εκβιασμό διαρκείας από πολύ μακριά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν δεν ήταν εκβιάσιμοι, ποτέ δεν θα έφταναν στις θέσεις που κατέχουν.
    Πολύ σημαντικό ότι ο Μητσοτάκης έχει αναλάβει την εποπτεία της ΕΥΠ.
    (Σε 2 τομείς έχει αναλάβει την άμεση εποπτεία, της ΕΥΠ και των ασυνόδευτων αλλοδαπών ανήλικων).
    Ότι δηλαδή μαθαίνει η ΕΥΠ, οφείλει να το αναφέρει στον Μητσοτάκη.
    Άρα τίποτα δεν θα βγει στη φόρα, απλά αυτός θα γνωρίζει ποιούς, πότε και πώς να εκβιάσει.
    Προβλέπονται νέα δικαστικά σκάνδαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις