Η ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ"

Podía vivir con eso”: cómo la CIA hizo Afganistán seguro para el opio. El  Imperialismo de Estados Unidos y el Narcotráfico – Revista De Frente 

 Για ποιο λογο

πιστευετε οτι ολες οι "μεγαλες δυναμεις"

ενδιαφεροντουσαν για το Αφγανισταν....?

Λετε να τους ενοιαζε ο λαος του Αφγανισταν....?

Απο που ηταν ολα αυτα τα χρηματα που βρεθηκαν 

σε αποθηκες-θυσαυροφυλακια στο Αφγανισταν....?

Το 95 % της ευρωπαϊκής προμήθειας ηρωίνης παραγεται εκει
 
Το 93 % των μη φαρμακευτικών οπιούχων παραγεται εκει
 
Μηπως η CIA έχασε τον έλεγχο της ροης των χρηματων

που χρηματοδοτουσε ενα μεγαλο μερος των "μαυρων επιχειρησεων"
 
σε ολο τον πλανητη.....? 

Αν εχασε τον ελεγχο η CIA ποια μεγαλυτερη δυναμη τον εχει αναλαβει.....?
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SINOMOSIOLOGOS
 

Σχόλια

  1. AKOYΣΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ , ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ.
    .
    ΤΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.

    https://www.youtube.com/watch?v=RdqDR3VrvvM


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με το σημερινό report του Benjamin Fulford το 90% των χωραφιών που παρήγαγαν όπιο στο Αφγανιστάν, κάηκαν από τους Ταλιμπάν*. Αυτό δείχνει – κατά τον BF - ότι η Χαζάρικη Μαφία έχασε βασική πηγή εσόδων και άρα νικιέται.

    *Δηλαδή οι Ταλιμπάν είναι με τους «καλούς»; Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης τους παρουσιάζουν ως σφαγείς και ο πολιτισμένος Δυτικός κόσμος – μας λένε - οφείλει να περιθάλψει τους Αφγανούς πρόσφυγες, που απελπισμένοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους.

    Ο χρόνος θα δείξει.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Ζετα αν εχεις τη δυνατοτηα να μεταφραζεις καποια αρθρα ειτε του Fylford ειτε του Charlie Ward που δεν τα βρισκω πλεον ευκολα θα ηταν πολυ καλο

      Διαγραφή
    2. Είχα γραφτεί στο blog του BF πριν 3 χρόνια, μετά από την θέαση ενός βίντεο, όπου σχεδόν απολογείτο για τα όσα δεινά είχε προκαλέσει η ράτσα του στον πλανήτη. Κάτι που επανέλαβε στο blog του, με ανάρτηση πριν 1,5 περίπου χρόνο.

      Στις αρχές του χρόνου, του είχα στείλει μια επιστολή, όπου τον ρωτούσα για το θέμα των Δράκων – που αναφέρει συχνά πυκνά στις δημοσιεύσεις του - και ότι πρέπει να διευκρινίσει τον ρόλο των 5 οικογενειών - από τις γνωστές 13 επικυρίαρχες - που είναι μόνιμα εγκατεστημένες στην Άπω Ανατολή. Ήταν ο λόγος της εγκατάστασής τους στην Άπω Ανατολή πριν 200 χρόνια, να ελέγχουν τις οικογένειες των Δράκων.

      Είναι αυτοί που του προσφέρουν ασφάλεια, μετά το ανελέητο κυνήγι που του έκαναν οι cabalists – σκότωσαν την σύντροφό του, το παιδί τους και 2 συνεργάτες του. Τον «σώζουν» οι 3 επιστολές που έχει από τον Ντ. Ρόκφέλερ, όπου ο γεροτράγος πρέπει να γράφει πολλά για πολλούς – ο BF ανέφερε σε συνέντευξη ότι κατέχει 3 επιστολές από τον DR, μήνυμα προς τους διώκτες του.

      Απάντηση δεν πήρα, ούτε την δημοσίευσε, όπως κάνει με πολλές επιστολές συνδρομητών του, έστειλα νέα επιστολή και πάλι σιγή. Επειδή δεν τρώω σανό, καλές οι δημοσιεύσεις, αλλά χρειάζονται κάποιες διευκρινήσεις – οι καλοί «κερδάνε» και τι ωραία τι καλά, όλα πάνε πρίμα – έπαψα από τον Μάιο να είμαι συνδρομήτρια.

      Έτσι, από το κάθε report, μπορώ πλέον και διαβάζω, ότι είναι «ορατό» σε όλους, σχεδόν το μισό μόνο κείμενο – παίρνω μια ιδέα των νέων από «την καλή πλευρά των αγωνιστών του πλανήτη». Οι συνδρομητές μπορούν να διαβάσουν όλο το κείμενο.

      Η διεύθυνση του blog είναι:

      https://benjaminfulford.net/

      και η σημερινή δημοσίευση:

      https://benjaminfulford.net/2021/09/06/as-world-is-distracted-by-afghanistan-germany-and-japan-declare-independence

      ΖΕΤΑ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις