ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.....!!!

 Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

Δειτε τι συνεβει

παγκοσμια σε 4-5 ημερες.....

1)Ο αρχηγός της αστυνομίας και όλοι οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος της πόλης Σπρίνγκφιλντ στο Μιζούρι τών Ηνωμένων Πολιτειών παραιτήθηκαν και η πόλη έμεινε χωρίς αστυνομική προστασία.
 
2) Τεράστια πυρκαγιά και πολλαπλές εκρήξεις των χημικών δεξαμενών στο εργοστάσιο χρωμάτων Interplus στην πόλη Σάν Λουίς στην Αργεντινή.
 
3) Έκρηξη αερίου σε κτίριο σε περιοχή της Μόσχας με πολλούς τραυματίες.
 
4) Γερμανοί εισαγγελείς έκαναν εφόδιο στα γραφεία των υπουργείων οικονομικών και δικαιοσύνης στα πλαίσια ερευνών για ξέπλυμα χρήματος από την κυβερνητική υπηρεσία καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες δίνοντας έμφαση στις αποτυχίες της Γερμανίας στην αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος.
 
5)Το νοσοκομείο αναφοράς της πόλης Τετόβο στα Σκοπια πήρε φωτιά όπου δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν αφού είχε προηγηθεί έκρηξη.
 
6)Η Ρωσική σημαία κυματίζει δίπλα στη σημαία της Συρίας στη Daraa Al Balad η οποία πόλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.
 
7)Οι Ταλιμπαν κατέλαβαν την πρεσβεία της Νορβηγίας στη Καμπούλ.
 
8)Η Χιλή εγκρίνει τα κουνούπια για παιδια άνω των έξι ετών δυστυχώς και η Κούβα στα παιδια άνω των δύο ετών.
 
9)Η κυβέρνηση της Ισπανίας χρησιμοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια του προγράμματος Next Generation EU για διαφημιστική καμπάνια με στόχο την προώθηση του κουνουπιού στους νέους μέσω Instagram, tik tok και Spotify από το υπουργείο υγείας.
 
10) Επιδρομή των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών στο σπίτι του αντιδημάρχου της Νέας Υόρκης.
 
11) Σεισμός 7.1 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Μεξικό κοντά στη πόλη Γκερέρο όπου προκλήθηκαν αρκετές ζημιές και μία μέρα μετά είχανε την υπερχείλιση του ποταμού Τούλα στην πόλη Τούλα ντε Αλλέντε όπου έσπασε το φράγμα και πλημμύρισε η πόλη. Στο νοσοκομείο 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έλλειψη ρεύματος και οξυγόνου.
 
12)Ο ηγέτης του πραξικοπήματος της Γουινέας Mamady Doumbouya συναντήθηκε με τον Ρώσο πρέσβη Vadim Razumovskiv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις