ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 07/09/2021!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

 Δειτε τι συνεβη σε μια ημερα στον πλανητη....

1)Η Βραζιλία γιορτάζει την επανάσταση 7.9.1822 και δεκάδες εκατομμύρια Βραζιλιάνοι βρίσκονται στους δρόμους όλων των πόλεων της χώρας υποστηρίζοντας τον πρόεδρο Μπολσονάρο μαζί με τους φορτηγατζήδες.
 
2) Δικαστήριο της Αλγερίας διέταξε να τεθεί υπό κράτηση ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της Τυνησίας Ναμπίλ Καρούι και άλλους τέσσερις συνεργούς στην ανατολική πόλη Κωνσταντίν. Ο Καρούι είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Nesma και επικεφαλής του πολιτικού κόμματος "καρδιά της Τυνησίας".
 
3)Η Νιγηρία ανακοίνωσε ότι από την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου οι πολίτες δεν θα μπορούν να επισκεφθούν εκκλησίες, τζαμιά και καταστήματα τραπεζών χωρίς το πράσινο πιστοποιητικό κουνουπιασμού.
 
4)Ο Γερμανός πρέσβης στην Κίνα Γιάν Χέκερ 54 ετών πέθανε ξαφνικά λίγες μέρες αφού είχε αναλάβει καθήκοντα στη πρεσβεία. Ήταν πρώην σύμβουλος της καγκελάριος και οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου είναι ασαφείς.
 
5) Αποφυλακίστηκε ο Al-Saadi Gaddafi υιός του θρυλικού Muammar Gaddafi.
 
6)Οι Ταλιμπαν έχουν κάψει το 90% των καλλιεργειών των οπιούχων φυτών του Αφγανιστάν....!!!
 
7)Η Κόστα Ρίκα σύμφωνα με τον πρόεδρο Carlos Alvarado το 2022 θα έχει το βιομετρικό διαβατήριο με τσιπ το οποίο θα έχει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δακτυλικά αποτυπώματα και προσωπικές πληροφορίες του ατόμου.
 
8)Η κυβερνήτης του Όρεγκον Κέιτ Μπράουν μηνύθηκε από αστυνομικους και πυροσβέστες για την εντολή της υποχρεωτικότητας του κουνουπιού.
 
9)Η ηγέτης της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας Μαρία Κολεσνίκοβα καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης με τις κατηγορίες για εξτρεμιστικές πράξεις και προσπάθειας πραξικοπήματος.
 
10) Σεισμός 6.5 στο Καναδά.
 
11)Ο πρωθυπουργός του Καναδά δέχθηκε επίθεση με πέτρες κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του στο Λονδίνο του Οντάριο.
 
12)Η ομάδα αντίστασης κατά των ταλιμπαν στην κοιλάδα του Panjshir έπεσε και οι Ταλιμπαν τοποθέτησαν τη σημαία τους στο κέντρο της πόλης.
 
13) Συνελήφθη στην Μαλαισία ένας από τους πιο καταζητούμενους παιδοφιλους στον κόσμο που λέγεται Alladin Lanim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Πολύ ωραία και χρήσιμα άρθρα τα "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ", Συνωμοσιολόγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο ενδιαφέρουσα είδηση η #6. Αν είναι αλήθεια, τότε λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις