Στρατιωτικη Δικη Bill Gates ημερα 4

 

Στο τέλος της 3ης ημέρας, που πραγματοποιήθηκε την

περασμένη Τετάρτη, ο αμερικανικός στρατός ισχυρίστηκε ότι διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γκέιτς, ή άτομα για λογαριασμό του, έκαναν ένεση σε τουλάχιστον 250 ανυποψίαστα άτομα με ένα πειραματικό εμβόλιο γρίπης που σχεδιάστηκε για να διαβρώνει αργά τα σωματικά όργανα και τελικά να προκαλεί θάνατο. Ο δικηγόρος του Γκέιτς, ο  θεατρικός Ντέιβιντ Μπαλουάρτ, ζήτησε μια διακοπη για να μπορέσει να μιλήσει στον πελάτη του ιδιωτικά. 

Όταν η δίκη ξανάρχισε το πρωί της Πέμπτης, ο Μπαλουάρτ ζήτησε από το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ να υποδειξει τα πτώματα και των 250 φερόμενων θυμάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να προσλάβει ανεξάρτητο ιατροδικαστή για την εκταφή και εξέταση των πτωμάτων.

«Αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, έτσι, Αντιπλοίαρχε Χάνινκ; Ξέρεις γιατί δεν μπορείς; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν και οι ενέσεις δεν έγιναν ποτέ. Προσπαθείτε να διώξετε αυτόν τον άντρα με βάση τα παιχνίδια ρόλων που είχε με φίλους. Τίποτα περισσότερο? τίποτα λιγότερο. 

Ηταν νοσηρά; Ναί. 

Ηταν εγκληματίες; Όχι. Αυτό το δικαστήριο είναι απάτη », είπε ο Μπαλουάρτ.

Ωστόσο, ο αντιναύαρχος Χάνινκ φάνηκε προετοιμασμένος για την πρόκληση του Μπαλουάρτ.

«Ο Μπιλ Γκέιτς είναι αλαζόνας και ναρκισσιστής», είπε ο αντιναύαρχος Χάνινκ, δείχνοντας τον κατηγορούμενο, «αλλά δεν είναι ατημέλητος. Ακόμα κι αν υπήρχαν πτώματα για εκταφή, είναι αμφίβολο ότι θα είχαμε βρει πολλά μετά από 20 χρόνια. Αλλά ο Μπιλ φρόντισε να μην γίνουν ποτέ εκταφές. Όλα αποτεφρώθηκαν, σε ορισμένες περιπτώσεις αψηφώντας τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος ».

Έδειξε στο δικαστήριο μια διαφήμιση που είχε δημοσιεύσει το νεοσύστατο Ιδρυμα Γκέιτς στους Seattle Times τον Αύγουστο του 2001. Η διαφήμιση επεδίωκε εθελοντές να λάβουν ένα «επαναστατικό» εμβόλιο γρίπης που, όπως είπε η διαφήμιση, θα διαρκέσει 5 χρόνια και θα αλληλεπιδρά αυτόματα με το ανθρώπινο σώμα καταπολέμηση ακόμα άγνωστων παραλλαγών της εποχικής γρίπης. Οι συμμετέχοντες, συνέχισε η διαφήμιση, έπρεπε να είναι μεταξύ 65-75 ετών και να μην έχουν χρόνιες παθήσεις όπως καρδιακές παθήσεις ή διαβήτη. Οι παραλήπτες του διαβολικού σκευάσματος έπρεπε να υπογράψουν μια σειρά συμφωνιών μη αποκάλυψης και μια παραίτηση που απαλλάσσει το «Gates Foundation», τη Microsoft Corporation και το ιατρικό κέντρο Harborview, όπου χορηγήθηκε το φάρμακο, για «απώλειας ζωής». Επιπλέον, αποζημίωσε την Chiron Corporation-τον βιοτεχνολογικό εταίρο της Gate εκείνη την εποχή-εναντίον κάθε κατηγορίας που απορρέει από τη λήψη του λεγόμενου εμβολίου.

Ο Μπαλουάρτ διέκοψε, ρωτώντας από πού πήρε το αντίγραφο του στρατού και, το πιο σημαντικό, από πού μπορούσε να πάρει ένα αντίγραφο για να επαληθεύσει την αληθινότητά του. Είπε ότι το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών θα μπορούσε να σχεδιάσει τη διαφήμιση στο photoshop απλά και μόνο επειδή ο στρατός μισεί τον πελάτη του.

«Ο Μπιλ Γκέιτς, ο κρατούμενος Μπιλ Γκέιτς, είναι πολύ καλός στην εκκαθάριση ψηφιακών δεδομένων. Και αυτό που ήταν τότε ένα πολύ στοιχειώδες διαδίκτυο - δεν είχε κανένα πρόβλημα να βεβαιωθεί ότι τυχόν ψηφιακές εγγραφές καταστράφηκαν ή διαγράφηκαν. Δεν είναι τόσο προσεκτικός στην εξάλειψη αναλογικών αποδεικτικών στοιχείων και ευτυχώς για την εισαγγελία, οι Seattle Times εξακολουθούσαν να υποστηρίζουν την εκτύπωσή τους σε παραδοσιακες μεθοδους », είπε ο αντιναύαρχος Hannink και εδειξε ένα μικρό μεταλλικό δοχείο. «Λάβαμε επίσης από το Harborview μια λίστα με τους 253 παραλήπτες και έγγραφα που φέρουν την υπογραφή του Gates.

Ο Baluarte αντιτάχθηκε, ισχυριζόμενος ότι η JAG είχε εφευρεί  3 νέους θανάτους.

«Είπες 250; Τώρα είναι 253; Ποιο είναι το σωστο; »

Ο Αντιπλοίαρχος Χάνινκ έκανε μια εκπληκτική αποκάλυψη. είπε ότι υπήρχαν 3 επιπλέον συμμετέχοντες που είχαν επιζήσει ως εκ θαύματος από το εμβόλιο Gates, αλλά δύο από τους οποίους χάθηκαν χρόνια αργότερα.

«Εκπληκτικά, κάποιος εξακολουθεί να ζει, τώρα 91 ετών. Και νομίζω ότι πρέπει να ακούσουμε τι έχει να πει », είπε ο Αντιπλοίαρχος Χάνινκ στην ομιλία. 

Μέσω του ZOOM, μιας γυναίκας που αυτοπροσδιορίστηκε ως «παραλήπτης 163», η Mary Johnson, εμφανίστηκε στην οθόνη, με ένα αχνό χαμόγελο στο γερασμενο πρόσωπό της.

Μίλησε αργά, δίνοντας σε κάθε λέξη σημασια: «Έλαβα το πλάνο στις 24 Αυγούστου 2001, μετά από συμβουλή του γιατρού μου αφού του έδειξα τη διαφήμιση. Η περίοδος της γρίπης πλησίαζε και δεν ήθελα να αρρωστήσω. Έχω επίσης μια φοβία από βελόνες, οπότε όταν άκουσα ότι θα μπορούσα να κάνω ένα πλάνο για να διαρκέσει πέντε χρόνια, ενθουσιάστηκα. Το φυλλάδιο ανέφερε ότι το πλάνο ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό και μπορεί να έχει μόνο ήπιες παρενέργειες - πόνο στο χέρι, σύντομα ρίγη, ήπιο πυρετό, κάτι τέτοιο. Διάβασα ότι χρηματοδοτήθηκε από το ιδρυμα Bill Gates και τον Chiron και δεν το σκέφτηκα δύο φορές - μέχρι ένα χρόνο αργότερα. "

Δώδεκα μήνες αργότερα η κα Μπράουν υπέστη καταστροφική ανεπάρκεια οργάνων. Πρώτον, φλοιώδης νέκρωση των νεφρών που χρειάστηκε διπλή μεταμόσχευση. Στη συνέχεια, ανεξήγητη σκλήρυνση του ήπατος, παρόλο που δεν έπινε ή έπαιρνε φάρμακα που είναι γνωστό ότι προκαλούν μια τέτοια κατάσταση. Ένα μήνα αργότερα, είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα και έπρεπε να αφαιρέσει τη σκωληκοειδίτιδα της, ακολουθούμενη από τη χοληδόχο κύστη ένα μήνα αργότερα. Τρεις μήνες αργότερα, επέζησε από δύο καρδιακά επεισόδια σε ένα μήνα. ένα χρόνο αργότερα, τα οπτικά νεύρα της διαλύθηκαν, αφήνοντάς της λιγότερο από το 15% της όρασης. Ο γιατρός της το χαρακτήρισε «ανεξήγητη συστηματική, διασταυρούμενη ανεπάρκεια οργάνων», αλλά η κυρία Τζόνσον επέμεινε ότι το εμβόλιο του Γκέιτς προκάλεσε την ταχεία πτώση της υγείας της.

«Κοιτάξτε, δεν ήμουν νέα, αλλά δεν είχα κακή υγεία και είναι ένα θαύμα που είμαι ακόμα ζωντανη σήμερα. Και εδώ είναι το χτύπημα - μετά τη μεταμόσχευση ήπατος, πήρα ένα τηλεφώνημα στο νοσοκομείο και ο καλών είπε ότι ήταν ο Μπιλ Γκέιτς και με ρώτησε πώς τα πάω. Ημουν τόσο ντοπαρισμένη με τη μορφίνη που δεν ήξερα τι έλεγα, αλλά είπα κάτι σαν "Ω, γεια σου, Μπιλ, χαίρομαι που με ελέγχεις." Και είπε να θυμηθω ότι υπέγραψα συμφωνίες , συμφωνίες που έπρεπε να τηρηθούν και να κλείσουν », είπε η κ. Τζόνσον στο δικαστήριο.

«Αν ήξερα ότι τα όργανά μου θα διαλυοντουσαν, δεν θα είχα πάρει ποτέ αυτά τα χάλια», είπε, αναπνέοντας βαριά ανάμεσα στις λέξεις.

Μετά την κατάθεσή της, ο αντιναύαρχος Χάνινκ έθεσε το δικαστήριο σε διακοπη για να επαναλάβει την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.













ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. Χαιρομαι αν ισχυει κατι τετοιο.... απλα ειδα στο reuters : https://www.reuters.com/article/factcheck-gates-arrested-idUSL1N2PA11I. και δεν μ΄αρεσει ...μια διευκρινηση αν μπορειτε να μη χαιρομαι τζαμπα...Ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρεπει να χαιρεσαι ουε να λυπασαι.Ουτε κανεις μπορει να επιβεβαιωσει την ειδηση η το αντιθετο.Ειναι απλα μια πληροφορια που βγαινει απο ενα αμερικανικο σαιτ.Εσι οπως ειναι τα πραγματα πρεπει να εισαι επιφυλακικος με ολα

      Διαγραφή
  2. Αργά και βασανιστικά, ρέει η διαδικασία και ένα-ένα στοιχείο βγαίνει για να καταρρακώσει την υπεράσπιση και την ίδια την σαύρα-πύλη την κατάλληλη στιγμή.
    Νιώθω χαρούμενη και αισιόδοξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πηγή, ως φορέας πληροφόρησης, αναφέρει ότι διακινδυνεύουν τις ζωές τους, πράγμα λογικό. Απορώ πως το RRN συνεχίζει να υπάρχει, δεδομένου ότι βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Είμαι επιφυλακτικός για τις πληροφορίες που δίνουν, αλλά από την άλλη με προβληματίζει το ακόλουθο, αν ισχύει όντως:
    https://realrawnews.com/2021/09/gates-foundation-threatens-real-raw-news/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις